Προς το περιεχόμενο

Macbook Air M4 usb-c dock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα αγοράσω για laptop εργασίας το Macbook Air με M4 και θα ήθελα ένα adapter που να βγάζει έξοδο για 2 οθόνες και να έχει και usb-A θύρες, έχετε κάποιο να προτείνετε σχετικά οικονομικό;

Δημοσ.

Μια και δεν αναφέρεις ακριβές budget,  αυτό το OWC έχει ‘όλα όσα ζητάς σε καλή τιμή, ειδικά σε σχέση με άλλα dock (πχ Calldigit). 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, 2 full hd monitor έχω. Με απλά usb-c non thunderbolt adapters θα δουλέψει. Τα έψαξα σήμερα τα thunderbolt docks. Πολύ καλά αλλά έχουν ένα κόστος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Σε ευχαριστώ, 2 full hd monitor έχω. Με απλά usb-c non thunderbolt adapters θα δουλέψει. Τα έψαξα σήμερα τα thunderbolt docks. Πολύ καλά αλλά έχουν ένα κόστος.

Οκ 👍

Δημοσ.
5 minutes ago, Jiakometi said:

Οκ 👍

Συγγνώμη ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. Αν γνωρίζεις δουλεύουν τα απλά usb-c adapters να βγάλει 2 momitors?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Συγγνώμη ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. Αν γνωρίζεις δουλεύουν τα απλά usb-c adapters να βγάλει 2 momitors?

Δεν ξέρω συγκεκριμένα. Διαβάζω ότι κάποια δεν δουλεύουν, και για άλλα ότι ίσως δουλέψουν. 
Για σιγουριά οι περισσότεροι που δουλεύουν multi screen πάνε σε Thunderbolt κυρίως λόγω bandwidth…

Θα πρέπει να δεις τα απλά USB C docks ένα- ένα διαβάζοντας προδιαγραφές και διαβάζοντας κριτικές ….

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2025 στις 11:43 ΠΜ, chris_g92 είπε

Καλημέρα, θα αγοράσω για laptop εργασίας το Macbook Air με M4 και θα ήθελα ένα adapter που να βγάζει έξοδο για 2 οθόνες και να έχει και usb-A θύρες, έχετε κάποιο να προτείνετε σχετικά οικονομικό;

Τι οθονες θες να βαλεις (αναλυση καιheartz) γιατι αν πχ θες 4κ/ 60 hz τότε θα πρέπει να ανέβεις σε τριψήφιο, αν θυμάμαι καλά τις τιμές

Δημοσ.
13 minutes ago, SuperLuigis said:

Τι οθονες θες να βαλεις (αναλυση καιheartz) γιατι αν πχ θες 4κ/ 60 hz τότε θα πρέπει να ανέβεις σε τριψήφιο, αν θυμάμαι καλά τις τιμές

2 full hd. H μια ειναι 240hz η αλλη 60.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα 5 Macbook από το 2020 έως σήμερα και η σύνδεση με εξωτερικές οθόνες, δεν ήταν καλή εμπειρία. Εγώ δεν θα το έκανα ξανά, καθώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το εάν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Στην θέση σου, θα καλούσα την Isystem και θα τους ανέφερα ακριβώς το μοντέλο του Macbook και τα μοντέλα των οθονών. Εκτιμώ πως και σε οικονομική λύση και σε μεγαλύτερου κόστους, υπάρχει ρίσκο να μην έχει καλή ποιότητα εικόνας, hz και γενικά ομαλότητα στην κίνηση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...