Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ίσως είσαι ο πρώτος που του αρέσει το layout. Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά. Όλα είναι ένα τσουβάλι , προτεινόμενα με βάση αυτά που έχω παίξει είναι 100% random και δεν έχουν καμία σχέση με το genre, genre γενικά είναι άγνωστη λέξη μάλλον η nintendo θεωρεί πως υπάρχουν το πολύ 2 genre παιχνιδιών...... Είπαμε αγαπάμε Nintendo games αλλά ως εκεί....το store της ούτε που βλέπει αυτό της Sony και προφανώς αυτό της MS

Ισως το βλέπουμε διαφορετικά. Το ότι είναι αργό ναι μεν είναι εκνευριστικό αλλά δεν με πειράζει και τόσο. 

Αυτό που αρέσει πολύ σε εμένα είναι ότι το λειτουργία αναζήτησης είναι απλά τέλεια. Σε όλο της το επίπεδο. Γράφεις δύο τρία γράμματα και σου έχει έτοιμα τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στη λίστα. 

Επιπλέον, βάζεις το παιχνίδι στην καρτέλα του και σου δίνει πλήρης εικόνα για το που αλλού υπάρχει αυτό το προϊόν και σε τι τιμή. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Αντίθετα στα άλλα καταστήματα είναι καλή σου τύχη και ας πρόσεχες τι αγόρασες. 

Επίσης έχει πολύ καλύτερη περιγραφή των προϊόντων και του πόσο πιάνουν στον δίσκο. Στο Ps store π. Χ. αν έχεις ένα παιχνίδι που είναι και στο ps4 και στο ps5 γράφει συνολικό χώρο που πιάνει και δεν το σπάει. Εκνευριστικό. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, shadowlike είπε

in before ... η κονσόλα θα έχει minimal performance boost όσο χρειάζεται για να καλυφθούν κυρίως οι ανάγκες του denuvo που θα τρέχει στο background για κάθε game. Ναι θα έχει παραπάνω ανάλυση αλλά αυτο που τους καίει είναι να εξασφαλίσουν το DRM, οι πιστοί (μπεε) έτσι και αλλιώς θα ακολουθήσουν.

Φίλε μου (χωρίς παρεξήγηση) είσαι τελείως λάθος.

Στις κονσόλες, (όλες, PS, Xbox, Switch Κλπ) επειδή είναι ένα κλειστό hardware, το security system για τα DRM είναι Hardware build in με custom μεθόδους που γνωρίζει η κάθε εταιρία ΜΟΝΟ χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του συστήματος . Αν και οταν μετά από κάποιο διάστημα καταφέρουν και το σπάσουν, τότε βγαίνουν τα λεγόμενα "revision" στην αγορά όπου το μονο πραγματικό νεο που έχουν είναι ένα βελτιωμένο σύστημα που κλείνει τις προηγούμενες τρύπες.

Το DENUVO και το κάθε DENUVO το τρώει στη μάπα ο PC Gamer που του σκίζει το PC (και το Handheld PC)... για να κάνει παρεμβολή μεταξύ Software και Hardware, τρώγοντάς του πόρους από τη CPU/GPU. Γι αυτό και μια κονσόλα τρέχει με λιγότερη Ram, χειρότερη CPU κλπ κλπ παιχνίδια που το PC θέλει τον πάτο του για να παίξουν.

Στις κονσόλες τυχεροί είναι ΠΑΝΤΑ οι τύποι που αγοράζουν Day One γιατί συνήθως σπάει πιο εύκολα η αρχική υλοποίηση.

Επεξ/σία από Volga
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ οι άλλοι έβγαλαν τον κάδο με φούμαρα στα 800 ευρώ και πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι. ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!!!

9 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι το παλεύουν, αφού άπατο θα πάει όπως το προηγούμενο.

Ααα ο κύριος κουβόπουλος. 

• Haha 2
Δημοσ.

Δεν θα είχα θέμα να ανεβάσει και δύο φορές την τιμή αν είναι να μην υστερεί σε απόδοση σε σχέση με τον ανταγωνισμό .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, adamv123 είπε

Ευχαριστούμε. Το powerbank να έχεις μαζί σου γιατί το 2ωρο δεν το βγάζεις

Στα παιχνίδια τους switch η μπαταρία κρατάει 5 ώρες και τρέχουν και καλύτερα από ότι στο ίδιο το switch!. Όταν και αν υποστηρίξει ποτέ η Nintendo ΑΑΑ τίτλους θα δούμε πόσο θα κρατεί και η δική της μπαταρία και για να σε προλάβω από τα λογικά άλματα όχι το Switcher 3 δεν είναι ΑΑA τίτλος όπως και κανένας άλλος όταν έχουν τόσο μειωμένα τα γραφικά τους. Αυτά περί μπαταρίας. Καλημέρα και καλή συνέχεια, δεν έχω άλλο χρόνο το FF16 με περιμένει εσύ βολέψου με κανένα FF Pocket γατί μέχρι εκεί τραβάει το μαραφέτι που κρατάς, και το πλήρωσες και πιο ακριβά!

Επεξ/σία από Gavoux4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Gavoux4 είπε

Στα παιχνίδια τους switch η μπαταρία κρατάει 5 ώρες και τρέχουν και καλύτερα από ότι στο ίδιο το switch!. Όταν και αν υποστηρίξει ποτέ η Nintendo ΑΑΑ τίτλους θα δούμε πόσο θα κρατεί και η δική της μπαταρία και για να σε προλάβω από τα λογικά άλματα όχι το Switcher 3 δεν είναι ΑΑA τίτλος όπως και κανένας άλλος όταν έχουν τόσο μειωμένα τα γραφικά τους. Αυτά περί μπαταρίας. Καλημέρα και καλή συνέχεια, δεν έχω άλλο χρόνο το FF16 με περιμένει εσύ βολέψου με κανένα FF Pocket γατί μέχρι εκεί τραβάει το μαραφέτι που κρατάς, και το πλήρωσες και πιο ακριβά!

Όλα αυτά σε σχεδόν τριπλάσια τιμή…  μακάρι όντως να χαίρεσαι το FF16 όπως διατυμπανίζεις στις 7 ιντζες σου και να καταλαβαίνεις τα ΑΑΑ γραφικά του…

ΥΓ: θα ήθελα να δω το Asus σε πέντε χρόνια τι παιχνίδια θα μπορέσει να παίζει και πόσο θα αντέχει η μπαταρία του…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Day 1 αγορα, οχι για να παιξω αλλα για συλλογή. Και εννοειται ολες οι κλασικες σειρες, και θελω και νεο 2D Castlevania με καινούριο art book και score του Bloody Tears (αλλιως θα έχω zazoum tears)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Όλα αυτά σε σχεδόν τριπλάσια τιμή…  μακάρι όντως να χαίρεσαι το FF16 όπως διατυμπανίζεις στις 7 ιντζες σου και να καταλαβαίνεις τα ΑΑΑ γραφικά του…

ΥΓ: θα ήθελα να δω το Asus σε πέντε χρόνια τι παιχνίδια θα μπορέσει να παίζει και πόσο θα αντέχει η μπαταρία του…

5 χρόνια; πολλά δίνεις για μια συσκευή με 350-400.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

2 ώρες πριν, Gavoux4 είπε

Ποτέ δεν θα υποστηρίξει. Γιατί είναι αστείο να πιστεύουμε οτι μια φορητή συσκευή θα μπορέσει να έχει γραφικά PC σε λογική τιμή και να δικαιολογεί τη λέξη "φορητό".

Δεν ξέρω ποσο χρονών είσαι αλλά εμείς που ζήσαμε τις εποχές Game Boy - Game Gear βλέπουμε ξανά το ίδιο έργο. Με τα ίδια ακριβώς λάθη.

Αν είναι να το έχεις σπίτι με καλώδιο, το ROG Ally είναι υπέροχο. Μέχρι εκεί. Μακάρι η ASUS να το δει σοβαρά και να το υποστηρίξει. Αλλά πειραματόζωο με 8 κατοστάρικα δεν θα βρεις πολύ κόσμο να το κάνει. 

Επεξ/σία από Volga
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Volga είπε

Αν είναι να το έχεις σπίτι με καλώδιο, το ROG Ally είναι υπέροχο. Μέχρι εκεί. Μακάρι η ASUS να το δει σοβαρά και να το υποστηρίξει. Αλλά πειραματόζωο με 800 κατοστάρικα δεν θα βρεις πολύ κόσμο να το κάνει. 

8 κατοστάρικα. 800 κατοστάρικα είναι 80.000 ευρώ!

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...