teo360 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλημέρα μάγκες..χτες πήρα την 5080 και την κούμπωσα στην mobo gigabyte x870e elite με καλώδιο 12πινο κατευθείαν από τροφοδοτικό atx 3.1 Ενώ λειτουργεί η κάρτα ανάβει το λογότυπο της gigabyte πάνω στην κάρτα κανονικά.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.. μπαίνω στην διαχείριση υλικού και μου βγάζει μόνο την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή.. Δοκίμασα μέσα από τα bios να απενεργοποιήσω την ενσωματωμένη κάρτα ώστε να αναγκάσω το σύστημα να λειτουργήσει με pci της κάρτας..ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ..δεν έχω εικόνα! Έχω ξενερώσει άσχημα..καμία ιδέα?
cpc464 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Αν έχεις riser καλώδιο και είναι pci-e 4.0 δεν θα δουλέψει, επίσης ddu έτρεξες να καθαρίσεις τους παλιούς driver;. 2
teo360 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου Όχι φίλε κανένα καλώδιο έξτρα..ddu δεν έχω δοκιμάσει ακόμα..θα δοκιμάσω σήμερα
teo360 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, dsi44 είπε βαλτη σε αλλο συστημα Θα το δοκιμάσω σίγουρα και αυτο
amiga500 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Σε ποιά έκδοση bios είσαι ; πολλοί ειχαν θέμα με την ρύθμιση PCIe στο bios που ήταν στο auto και έπαιζε σωστά αν επέλεγες PCIe 4, στα τελευταία bios updates το διόρθωσαν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από amiga500 1
teo360 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, amiga500 είπε Σε ποιά έκδοση bios είσαι ; πολλοί ειχαν θέμα με την ρύθμιση PCIe στο bios που ήταν στο auto και έπαιζε σωστά αν επέλεγες PCIe 4, στα τελευταία bios updates το διόρθωσαν. Δε θυμάμαι ποια ακριβώς έκδοση έχω να σου πω την αλήθεια..νομίζω μεσα στο Φλεβάρη είχα κάνει..το pci νομίζω πρέπει να είναι στο auto..θα το δοκιμάσω και αυτό σίγουρα Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις..ότι άλλο έχετε να πείτε καλοδεχουμενο
amiga500 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου είχες άλλη κάρτα πριν στο ίδιο σύστημα ; τα debug led βγαζει κάποιο error ; έχεις εικόνα κατά το post απο την κάρτα ; δοκίμασε να περάσεις drivers απο nvidia και ας μην την βλέπει στο device manager. 1
Teddy77 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλημέρα. Καινούργια την πήρες? Όταν λες ότι "δεν την αναγνωρίζει", εννοείς ότι μπαίνεις στα Windows με την κάρτα πάνω και καλώδιο εικόνας συνδεδεμένο σ'αυτήν και έχεις εικόνα από την κάρτα αλλά δεν φαίνεται στα devices? Επίσης, δοκίμασε και άλλο καλώδιο (ακόμα κι αν δουλεύει μια χαρά το υφιστάμενο), πέραν των άλλων που έχουν προτείνει τα παιδιά. Μη σου φανεί παράξενο, συμβαίνει συχνά. 1
teo360 Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, amiga500 είπε είχες άλλη κάρτα πριν στο ίδιο σύστημα ; τα debug led βγαζει κάποιο error ; έχεις εικόνα κατά το post απο την κάρτα ; δοκίμασε να περάσεις drivers απο nvidia και ας μην την βλέπει στο device manager. Όχι φίλε δεν είχα άλλη καρτα..μόνο από την ενσωματωμένη το είχα ανοίξει και είχα κατεβάσει τα drives για την ενσωματωμένη κάρτα του cpu.. στα led που λες μου βγάζει 08 που δε πιστεύω να είναι κάτι αυτό διότι έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα με εμένα και κάρτα γραφικών και τα πάντα και σε αυτόν δουλεύει μια χαρά.. Εικόνα ΔΕΝ είχα ούτε στο post. 2 ώρες πριν, Teddy77 είπε Καλημέρα. Καινούργια την πήρες? Όταν λες ότι "δεν την αναγνωρίζει", εννοείς ότι μπαίνεις στα Windows με την κάρτα πάνω και καλώδιο εικόνας συνδεδεμένο σ'αυτήν και έχεις εικόνα από την κάρτα αλλά δεν φαίνεται στα devices? Επίσης, δοκίμασε και άλλο καλώδιο (ακόμα κι αν δουλεύει μια χαρά το υφιστάμενο), πέραν των άλλων που έχουν προτείνει τα παιδιά. Μη σου φανεί παράξενο, συμβαίνει συχνά. Καλησπέρα φίλε ολοκαίνουργια είναι χτες την παρέλαβα από κατάστημα..δεν έχω εικόνα απλώς, το σύστημα bootarei κανονικά..θα δοκιμάσω και με 3 pci 8pin με τον ανταπτορα που έρχετε με την κάρτα γραφικών
filipprin Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για να ειμαστε σιγουροι .Το καλώδιο της οθόνης το κουμπώνεις απευθειας πανω στην 5080 ετσι????Και τι συνδεση εχεις 33 λεπτά πριν, teo360 είπε Καλησπέρα φίλε ολοκαίνουργια είναι χτες την παρέλαβα από κατάστημα..δεν έχω εικόνα απλώς, το σύστημα bootarei κανονικά..θα δοκιμάσω και με 3 pci 8pin με τον ανταπτορα που έρχετε με την κάρτα γραφικών Επεξ/σία 14 Μαρτίου από filipprin 3
Βαγγ3λης Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Φίλε,δοκίμασε να τη βγάλεις και να τη ξαναβάλεις μήπως δεν έχει πατήσει σωστά. 2
Teddy77 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 hours ago, teo360 said: Όχι φίλε δεν είχα άλλη καρτα..μόνο από την ενσωματωμένη το είχα ανοίξει και είχα κατεβάσει τα drives για την ενσωματωμένη κάρτα του cpu.. στα led που λες μου βγάζει 08 που δε πιστεύω να είναι κάτι αυτό διότι έχει ακριβώς το ίδιο σύστημα με εμένα και κάρτα γραφικών και τα πάντα και σε αυτόν δουλεύει μια χαρά.. Εικόνα ΔΕΝ είχα ούτε στο post. Καλησπέρα φίλε ολοκαίνουργια είναι χτες την παρέλαβα από κατάστημα..δεν έχω εικόνα απλώς, το σύστημα bootarei κανονικά..θα δοκιμάσω και με 3 pci 8pin με τον ανταπτορα που έρχετε με την κάρτα γραφικών Εννοούσα το καλώδιο της οθόνης να δοκιμάσεις άλλο (HDMI ή DisplayPort). Δοκίμασε και το 3 σε 1 της τροφοδοσίας, έτσι για να το αποκλείσεις. DDU να κάνεις οπωσδήποτε κι επίσης να δοκιμάσεις να βάλεις απ'το BIOS το PCI slot να δουλεύει σε PCIE-4. 1
Koopas Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Θα το γράψω κι εγώ, να είμαστε όλοι σίγουροι. Την οθόνη την έχεις συνδεδεμένη με την ενσωματωμένη, ή με την 5080; 3
teo360 Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλημέρα μάγκες..το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!!! Δεν ανέφερα ότι το pc το συνδεα με με την τηλεόραση μου τόση ωρα oled c2,και δεν είχα εικονα. Μόλις το συνδεσα σε μόνιτορ...boom.. κατευθείαν έδειξε εικόνα..αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λογο παιζει ρόλο αυτό. Κατευθείαν μπαίνω διαχείριση υλικού αλλά και πάλι δεν φαινόταν η 5080 ...με του που κατέβασα τα drives της Nvidia κατευθείαν εμφανίστηκε 5080 στη διαχείριση υλικού.. Αποσύνδεω από το μόνιτορ και το συνδέω μετά ξανά με την τηλεόραση και όλα τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας για τις απαντήσεις 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα