Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.

Ψαχνω για κατι με περισσοτερους χωρους (2 full face κατω απο το καθισμα) και δυνατοτερο απο το PCX που εχω τωρα.

Παντα ειχα στο μυαλο μου οτι μετα θα πηγαινα σε XMAX αλλα οι τιμες εχουν ξεφυγει υπερβολικα πλεον.

Συγκρινω το XMAX 300 Tech Max με το Forza 350 γιατι το βασικο XMAX δεν εχει ηλεκτρικο ανεμοθωρακα και πλοηγηση μεσω της οθονης του καντραν. Το Tech Max εχει το Garmin StreetCross και το Forza εχει το Honda Roadsync. Γενικα θελω καποιο που να εχει GPS για να μην ασχολουμαι με βασεις για κινητα και να ξεχασω κανενα κινητο επανω (το εχω παθει, ευτυχως το προλαβα). Βεβαια και οι 2 τεχνολογιες φαινονται λιγο μαπα σε σχεση με Google maps, android auto κλπ., εχουν μεινει καμια δεκαετια πισω σε σχεση με τα αυτοκινητα.

Η διαφορα τιμης μεταξυ των 2 ειναι τεραστια. 6890 για το Forza, 7690! για το XMAX Tech Max για αντιστοιχα επιπεδα εξοπλισμου, ισως καλυτερα για το Honda λογω της μεγαλυτερης διαδρομης που μπορει να κανει ο ηλεκτρικος ανεμοθωρακας και ισως να ειναι και λιγο πιο σβελτο. Πιστευω πως το Tech Max θα επρεπε να ειναι το απλο XMAX στα 6850 ή εστω λιγο παραπανω, εδω μιλαμε για 800 ευρω διαφορα και πλησιαζουμε τα 8000. Εψαξα για κανενα Ελληνικο review ή συγκριτικο των 2 αλλα μαλλον δεν υπαρχει κατι ακομη.

Εχω δει και το Cruisym που εχει εξαιρετικη τιμη, δεν εχει βεβαια ηλεκτρικο ανεμοθωρακα και GPS και δεν μου αρεσει και καθολου εμφανισιακα.

Ιδεες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...