Προς το περιεχόμενο

Ipad "Pages" to PDF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε ενα ipad με αρκετα αρχεια  "pages" με Ελληνικο κειμενο (τα online εργαλεια δεν τα μετατρεπουν σωστα)

Στο καθενα αρχειο ξεχωριστα υπαρχει η δυνατοτητα να "εξαχθεί" σε αλλους τυπους αρχειων (pdf, word. etc)

Επειδη ομως τα αρχεια ειναι παρα πολλα (1000+) αναρωτιεμαι αν υπαρχει επιλογη να μετατραπούν "πολλα αρχεια ταυτοχρονα".

Δυνατοτητα να "επιλεχθούν όλα" τα αρχεια, υπαρχει. Ομως τοτε δεν εμφανιζεται η υποεπιλογη στο αναδυομενο παραθυρο για "εξαγωγη σε..."

Θελω να πιστευω πως κατι κανω λαθος, κατι μου διαφευγει, δεδομενου πως ειμαι ασχετος με apple συσκευες...δεν μπορει να θελει ενα-ενα αρχειο ξεχωριστα....

• Super Moderators
Δημοσ.

Βρήκα δύο λύσεις:

https://tyorex.com

https://docxtor.de

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε έναν υπολογιστή Mac για να τρέξεις τα αντίστοιχα προγράμματα μαζικής μετατροπής (batch converter) από Pages σε .docx. 

ΥΓ: Δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις παραπάνω εφαρμογές, δεν ξέρω αν λειτουργούν σωστά με ελληνικό κείμενο. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου αλλα και για την υποδειξη, δυστυχως ομως δεν εχω προσβαση σε mac.....είδωμεν...

Δημοσ.

Για word υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν convert μαζικα.Για pages δυστυχως δεν ξερω εκτος και τα ανοιγεις ενα και τα κανεις preview για print και μετα αποθηκευση ως pdf. Σου δινει την επιλογη για print ολων μαζι ?

Δημοσ.

Δυστυχως, ουτε η επιλογη "εκτυπωση" εμφανιζεται οταν εχεις επιλεξει πανω απο ενα αρχειο...(λογικο)

Βρηκα μια...περιπου...λυση.....με ενα προγραμμα συμπιεσης (7zip πχ) επιλεγεις ολα τα αρχεια που σε ενδιαφερουν κι επιλεγεις "extract-εξαγωγη"

Σχηματιζονται οι αντιστοιχοι windows φακελλοι και ο καθενας περιεχει (μεταξυ αλλων) μια jpeg-φωτογραφια ονόματι "preview" και ω του θαύματος ειναι μια εικονα του εν λόγω γραπτού αρχείου "pages"

Εν ολίγοις, μικρο το κακο, καθως αντι για "pdf/word" μορφη μετατροπής, εχουμε "jpeg" και η δουλειά μας -σχεδόν- γινεται. Λέω σχεδόν, διοτι δεν εχεις πλεον "edit", ευκολη επεξεργασια κειμενου για μικροδιορθωσεις κτλ.

@paredwse Ευχαριστω ιδιαιτέρως! για τον χρονο που αφιερωσες να ψαχνεις κι εσυ για μια λυση. Το εκτιμώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...