Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Opel Insignia 1.6T, τέλη του 09. Οι καιροί άλλαξαν, όπως για τους περισσότερους προς το πιο δύσκολο, άλλαξαν και οι προτεραιότητες, και έτσι η συντήρηση του αυτοκινήτου έμεινε πίσω. Δεν το χρειάζομαι πλέον, τα ταξίδια εκτός Αθηνών μειώθηκαν, τα παιδιά μεγάλωσαν.
Τα service του γινόντουσαν κανονικά. Εξωτερικά και εσωτερικά έχει φθορές φυσιολογικές για τον χρόνο του, έχει τα κλασικά χτυπήματα στους προφυλακτήρες, όπως όλα τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στον δρόμο, και ένα γδάρσιμο χαμηλά στο μαρσπιέ.
Μηχανολογικά είναι οκ, για την ηλικία του, εκτός από ένα ράγισμα στο μαντέμι του turbo που μόνο ακούγεται.

Μιας και το αυτοκίνητο κινείται κανονικότατα, θα ήταν ιδανικό για κάποιον που μένει επαρχία και το θέλει για πήγαινε έλα στην Αθήνα κτλ, και όταν μπορεί και αν θέλει φτιάχνει ό,τι χρειάζεται.
Προτείνετε να ψάξω σε μάντρα; Έχετε να μου προτείνετε κάποια, γιατί οι περισσότερες θέλουν καινούρια αυτοκίνητα.
Το Car θα ήθελα να το αποφύγω.
Ή να το σουλουπώσω και να το δώσω σε μια πιο καλή τιμή;

Δημοσ.

Νομίζω οι τρόποι για να πουλήσεις αυτοκίνητο σήμερα εκτός μαντράδων ειναι 2.

1. Car.gr 

2. Marketplace - Facebook

Αα και το old school πωλητήριο στο παρπριζ.

Δεν ξέρω κάτι άλλο, να μας πουν και οι insomniacs τη γνώμη τους.

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπεις στη διαδικασία να το σουλουπώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα λεφτά που θα δώσεις, οπότε δεν αξίζει από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να το δώσεις.

Φτιάχνεις ότι είναι εύκολο και σχετικά ανέξοδο και τέλος.

Μπαίνεις car, βλέπεις τη μέση τιμή και πόσο δίνουν αυτά που πλησιάζουν την κατάσταση του δικού σου και το κοστολογείς ανάλογα.

• Like 2
Δημοσ.

αν θες να το δώσεις απλά, τότε θα σου πρότεινα να το πουλήσεις μόνος σου. εάν θέλεις να πάρεις κάποιο άλλο (έστω και μεταχειρισμένο), τότε πιέζεις εκεί που θα το αγοράσεις να σου κάνει καλή τιμή στην ανταλλαγή (εάν αγοράσεις από έμπορο πάντα...).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...