Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνω την ερώτηση στο thread μονάδων αποθήκευσης, αλλά επειδή αφορά φωτογραφικές μηχανές κάνω την ερώτηση εδώ:

Επειδή παρατηρώ ότι μειώνονται οι SD κάρτες μνήμης στα καταστήματα αλλά παντού βλέπω τις microSD, είναι το ίδιο αν αλλάξω κάρτα σε κάποια φωτογραφική μου μηχανή και βάλω μία microSD με αντάπτορα αντί για SD;

Γιατί κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει και ότι πρέπει να μπαίνει μόνο SD αλλιώς θα έχω προβλήματα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, D___G είπε

Σκέφτηκα να κάνω την ερώτηση στο thread μονάδων αποθήκευσης, αλλά επειδή αφορά φωτογραφικές μηχανές κάνω την ερώτηση εδώ:

Επειδή παρατηρώ ότι μειώνονται οι SD κάρτες μνήμης στα καταστήματα αλλά παντού βλέπω τις microSD, είναι το ίδιο αν αλλάξω κάρτα σε κάποια φωτογραφική μου μηχανή και βάλω μία microSD με αντάπτορα αντί για SD;

Γιατί κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει και ότι πρέπει να μπαίνει μόνο SD αλλιώς θα έχω προβλήματα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Το τι πρέπει και τι δεν πρέπει αναγράφεται στο user manual του σώματος . Μάλλον καλύτερα , τι συνιστάται . Από εκεί και πέρα , καθένας μπορεί να λειτουργήσει όπως νομίζει . 

Όταν λοιπόν παρεμβάλλεται αντάπτορας μεταξύ του buffer και της κάρτας μνήμης , τότε θέματα όπως ταχύτητα εγγραφής / ανάγνωσης , χωρητικότητας κάρτας κλπ παύουν να ισχύουν . Φυσικά δεν υπάρχει και καμμία εγγύηση για θέματα αστοχίας στα παραπάνω . 

Δεν είδα να μειώνεται η διαθεσιμότητα σε κάρτες SD , μπορεί όμως να κάνω και λάθος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...