tliako Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλησπέρα σε όλους, Μετά από 3 χρόνια με ενα S21FE που πήρα απο το forum σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Το S21FE ήταν/είναι εξαιρετικό σαν τηλέφωνο μεν, με τα εξής θέματα δε: 1) Η μπαταρία του πέφτει τρομακτικά γρήγορα πλέον σε βαθμό που θέλει στη μισή μέρα φόρτιση (διάβασα ότι τα s21 - s22 το είχαν αυτο το θέμα). 2) Το τηλέφωνο ζεσταίνεται αρκετα σε παρατεταμένη χρήση τόσο ωστε να το καταλαβαίνω στο χέρι με τη θήκη. 3) Καποια θέματα με συνδεσιμότητα απο wifi σε δεδομένα που απαιτούν επανεκκίνηση των network settings (περιστασιακό πρόβλημα αλλα το αναφέρω). 4) E-SIM support, οκ αυτό είναι λογικό βαση χρονολογίας και η αλήθεια είναι ότι είναι κάτι που με ενδιαφέρει κυρίως λόγω των επιλογών που παρέχει σε ταξίδια. Επειδή έχω αλλάξει αρκετές μάρκες τηλεφώνων μεσα στα χρόνια, το UI της Samsung με έχει βολέψει αρκετά αλλά δεν είχα ποτέ κανονική "ναυαρχίδα" της εταιρίας για να δοκιμάσω νέες λειτουργίες, κάμερες κλπ . Ήμουν πάντα της λογικής κινητά μέχρι 400€ αλλά υποθέτω όπως και με κάθε τι τεχνολογικό (PC, οθόνες, διάφορα περιφερειακά), αν δεν εχεις δουλέψει κάτι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν αξίζει η όχι τα λεφτά του. Στο δια ταύτα λοιπόν επειδή κούρασα, έβαλα στον εαυτό μου το όριο 800-850€ για να δω τι καλύτερο μπορώ να πάρω σε αυτα τα λεφτά και με δεδομένο ότι θα ήθελα να κρατησω το όποιο τηλέφωνο τουλάχιστον 3-4 χρόνια βρίσκω τα 2 τηλέφωνα του τίτλου με 170€ διαφορά απο ελληνικά καταστήματα. Το S24U είναι προφανώς περσινό flagship , το S25 φετινό τηλέφωνο αλλα η "απλή" έκδοση. Η ερώτηση λοιπόν είναι , αξίζει πιστέυετε το S24U αυτα τα 170€ επιπλέον ή το s25 είναι πιο λογικό για τη περίπτωση μου; (διευκρινίζω ότι απο "ανάγκες" τοσα χρόνια μια χαρα έκανα τη δουλεια μου με 400€ τηλέφωνα, θα μπορούσα να πάρω ενα Α55 πχ και τελειώνει εδώ το θέμα αλλά είναι καθαρά το ότι θα ήθελα να δοκιμάσω μια φορά και κατι καλύτερο)
andreas-d Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το S24u το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μέγεθος, από επεξεργαστή μνήμη και μπαταρία θα είσαι οκ. Το s25 είναι πολύ ελαφρύ και πρακτικό σε μέγεθος και φυσικά φετινό, όμως από μπαταρία δεν βγάζει μέρα.. Εγώ έχω το S24u και γυρίζω σπίτι το απόγευμα με 67% υπόλοιπο, φέτος πήρα στην γυναίκα μου και στο γιο μου το s25 και γυρίζουν σπίτι με 20% το πολύ.. Σίγουρα το S24u είναι καλύτερο συνολικά από το απλό s25. 1
woox-2 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ωραίο το s24 ultra, έχει και 7 χρόνια αναβαθμίσεις software, καλή μπαταρία θα σε κρατήσει χρόνια, υπάρχει και η λύση με 50 ευρώ να αλλάξεις μια μπαταρία στο υπάρχον κινητό σου, μια πιο οικονομική λύση όπου να είσαι βγαίνει και το galaxy a56 με 6 χρόνια software update, και στο μήνα απάνω, πέφτουν και οι τιμές τούς στα 350-400 ευρώ. 1
tliako Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 23 minutes ago, andreas-d said: Το S24u το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μέγεθος, από επεξεργαστή μνήμη και μπαταρία θα είσαι οκ. Το s25 είναι πολύ ελαφρύ και πρακτικό σε μέγεθος και φυσικά φετινό, όμως από μπαταρία δεν βγάζει μέρα.. Εγώ έχω το S24u και γυρίζω σπίτι το απόγευμα με 67% υπόλοιπο, φέτος πήρα στην γυναίκα μου και στο γιο μου το s25 και γυρίζουν σπίτι με 20% το πολύ.. Σίγουρα το S24u είναι καλύτερο συνολικά από το απλό s25. Αρα τα περί καλύτερης διαχείρησης της μπαταρίας απο snapdragon 8 elite που λένε για το S25 είναι μάρκετινγκ καθαρά (4000mah θα μου πείς τι να βγάλει). Η μπαταρία είναι ίσως το βασικότερο πρόβλημα μου οπότε το Ultra παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα. Σε ευχαριστω! 22 minutes ago, woox-2 said: Ωραίο το s24 ultra, έχει και 7 χρόνια αναβαθμίσεις software, καλή μπαταρία θα σε κρατήσει χρόνια, υπάρχει και η λύση με 50 ευρώ να αλλάξεις μια μπαταρία στο υπάρχον κινητό σου, μια πιο οικονομική λύση όπου να είσαι βγαίνει και το galaxy a56 με 6 χρόνια software update, και στο μήνα απάνω, πέφτουν και οι τιμές τούς στα 350-400 ευρώ. Το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια για τη μπαταρία αλλά υπάρχει το θέμα με την e-sim και το θέμα είναι ότι και πρίν απο 3 χρόνια δεν "έσκιζε" απο μπαταρία , δλδ γυρνούσα σπίτι με κάτω απο τη μέση (τωρα πλέον ειναι κάτω απο 30% μπορεί και 20%) και με εχει ψιλοκουράσει το να το έχω άγχος μες τη μέρα να πάρω powerbank μαζι αν ειναι πχ να αργήσω. Η σειρά Α ήταν η 1η σκέψη με τη λογική των 400€ αλλά μου χει κολλήσει το "μια φορά βάλε το χέρι πιο βαθιά να δεις τι θα γίνει". Δεν ειμαι άτομο που ψωνίζω γενικά με τη λογική τι είναι τοπ και θεωρώ οτι σε 4 χρόνια πχ αν νιώσω οτι πλήρωσα υπεραξία δεν θα εχω κόμπλεξ να ξαναγυρίσω σε ενα midrange κινητό, απλά εφόσον έχω τη δυνατότητα και την επιθυμία αυτή τη φορά είπα να πάρω καμια επιπλέον γνώμη.
andreas-d Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόνο το μέγεθος και το σχήμα πρόσεξε στο S24u η θα το ερωτευτείς η θα θές να το πουλήσεις αμέσως.. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το διαφορετικό από τα υπόλοιπα. 1
woox-2 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εντάξει την μπαταρία μπορείς να την αλλάξεις έτσι και αλλιώς, να το έχεις σαν δεύτερη συσκευή, η να το πουλήσεις, να πάρεις λίγα λεφτά για το ultra. Τώρα όσο αφορά τον snapdragon 8 elite του s25 ultra, ναι κάνει λίγο καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τον snapdragon 8gen3 του s24 ultra, αλλά μην φανταστείς πολλά πράγματα, από ότι είδα στα διάφορα βίντεο που ανεβάζουν, έχει 30 λεπτα καλύτερη μπαταρία συνολικά, αλλά αν μιλάμε για το s25 το απλό, εννοείται είναι καλύτερο το s24 ultra, λόγω των περισσότερων mah που έχει. Αν σε βολέψει το μέγεθος των ultra τηλεφώνων γενικότερα, δεν θα θέλεις να γυρίσεις πίσω, θα έχεις ένα υπολογιστή στα χέρια σού, και το s24 ultra είναι τόσο ισχυρό ακόμη, που θεωρώ άνετα θα σε κρατήσει για 6-7 χρόνια ( αλλάζοντας μια μπαταρία ενδιάμεσα) 1
tliako Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Σας ευχαριστώ και τους 2 για τη βοήθεια, νομίζω οτι θα τα ρίξω τα 800+ πρώτη φορά για τηλέφωνο και ελπίζω να δικαιωθώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα