Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Πότε θα εμφανιστεί πλήκτρο close all app ??? Άκουσα με την 19;;; Μάλλον όχι. Υπάρχει λόγος που δεν υπάρχει. Αν το κάνει θα μου κάνει εντύπωση. https://discussions.apple.com/docs/DOC-13491 Εκεί έχει και link που το λέει και ο Federighi . Το ίδιο νομίζω ισχύει και για το Android. Αυτά είναι κατάλοιπα από τα Windows. Το μόνο που πετυχαίνεις με το close app είναι να θέλει παραπάνω χρόνο να ανοίξει. Αυτός είναι και ο λόγος (νομίζω) που στο MacOS το κλείσιμο ενός παραθύρου δεν κλείνει συνήθως την εφαρμογή αλλά το ανοιχτό Project/Document/browse tab κτλ Το λειτουργικό είναι πιο ικανό από τον χρήστη στο να διαχειρίζεται του πόρους. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από Dimitris_1981 1 1
hellghan Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Μάλλον όχι. Υπάρχει λόγος που δεν υπάρχει. Αν το κάνει θα μου κάνει εντύπωση. https://discussions.apple.com/docs/DOC-13491 Εκεί έχει και link που το λέει και ο Federighi . Το ίδιο νομίζω ισχύει και για το Android. Αυτά είναι κατάλοιπα από τα Windows. Το μόνο που πετυχαίνεις με το close app είναι να θέλει παραπάνω χρόνο να ανοίξει. Αυτός είναι και ο λόγος (νομίζω) που στο MacOS το κλείσιμο ενός παραθύρου δεν κλείνει συνήθως την εφαρμογή αλλά το ανοιχτό Project/Document/browse tab κτλ Το λειτουργικό είναι πιο ικανό από τον χρήστη στο να διαχειρίζεται του πόρους. Πρώτον το android το έχει χρόνια. Και όχι δεν είναι κατάλοιπο των windows να θες να κλείσεις τελείως τις εφαρμογές και να μην τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο. "Αυτός είναι και ο λόγος (νομίζω) που στο MacOS το κλείσιμο ενός παραθύρου δεν κλείνει συνήθως την εφαρμογή αλλά το ανοιχτό Project/Document/browse tab κτλ" Όχι καθόλου απλά οι ανθρώποι είναι ότι νανε. Δεν έχει καμία λογική να πρέπει να κλείσω μια εφαρμογή μέσω της μπάρας για να κλείσει τελείως. Δεν έχει να κάνει με πόρους 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, hellghan είπε Πρώτον το android το έχει χρόνια. Και όχι δεν είναι κατάλοιπο των windows να θες να κλείσεις τελείως τις εφαρμογές και να μην τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο. "Αυτός είναι και ο λόγος (νομίζω) που στο MacOS το κλείσιμο ενός παραθύρου δεν κλείνει συνήθως την εφαρμογή αλλά το ανοιχτό Project/Document/browse tab κτλ" Όχι καθόλου απλά οι ανθρώποι είναι ότι νανε. Δεν έχει καμία λογική να πρέπει να κλείσω μια εφαρμογή μέσω της μπάρας για να κλείσει τελείως. Δεν έχει να κάνει με πόρους Δεν έκανες καν το κόπο να διαβάσεις τα άρθρα. Στο iOS δεν τρέχει στο παρασκήνιο είναι σε αναστολή. Εδώ η απάντηση του chatGPT για το MacOS. σ.σ. Με τους SSD η διαφορά δεν είναι πλέον τόσο σημαντική όπως παλιά αλλά πιθανόν δεν έχουν και λόγο να το αλλάξουν. Αναφορά σε κείμενο On macOS, clicking the "X" button in the top-left corner of an app's window doesn't actually close the application itself. Instead, it typically only closes the window. The app may still be running in the background, allowing you to quickly reopen the app later without relaunching it completely. This behavior is designed to preserve the state of the app, allowing it to reopen where you left off or continue background tasks. To fully quit an app on macOS, you need to either: Go to the app's name in the menu bar (next to the Apple logo) and select "Quit [App Name]." Use the keyboard shortcut Cmd + Q to quit the app. Right-click (or Control-click) the app's icon in the Dock and select "Quit." This design helps with efficiency and multitasking, as macOS allows apps to stay active in the background, saving system resources only when necessary. 1
freegr Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Δεν υπάρχει αναφορά για την ενεργοποίηση του apple intelligence όποτε να περιμένουμε νεότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα