Προς το περιεχόμενο

Youtube video is unavailable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Απο χτες δεν μπορώ να δω κανενα video στο youtube ουτε στο pc ουτε στο κινητο οταν είμαι συνδεμένος στο λογαριασμό μου!

θα παρακαλούσα την βοήθεια σας. 

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-13 092654.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν αποσυνδέεσαι από τον λογαριασμό δηλαδή εμφανίζονται κανονικά τα βίντεο;

Σε ποιον browser; Δοκίμασες και σε άλλους;

Έχεις ad blocker; Αν έχεις, το απενεργοποίησες;

Χρησιμοποιείς dns τρίτου; Αν ναι, ποιο; Το αφαίρεσες;

Άλλες συσκευές στο ίδιο δίκτυο δουλεύουν ή και εκεί τα ίδια;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Μόλις είμαι συνδεμένος στο λογαριασμό μου και στο pc και στο κινητο μολις ξεσυνδεθώ μπαίνει και στα δυο δεν εχω adblock ουτε αλλο dns

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς κανένα revanced ή παρόμοιο για να παρακάμπτεις τις διαφημίσεις;

Βλέπω και αλλού το ίδιο πρόβλημα αλλά καμία οριστική λύση. Ένας στο reddit είπε ότι έκανε έναν dummy λογαριασμό και τον συνέδεσε με τον βασικό του και του δούλεψε. Άλλος όμως που το δοκίμασε είπε ότι δούλεψε για λίγες μόνο μέρες.

Δες το παρακάτω.

Αναφορά σε κείμενο

I "fixed it" by creating a new YouTube account (profile picture in top right - change account - new account) and then transporting all my subscriptions with this extension: https://chromewebstore.google.com/detail/youtube-subscription-expo/knpnadlldnncljamomilpeddcplkihln

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκανα post στο XDA αλλά θα το κάνω κι εδώ:

Google is reportedly experimenting with forced DRM on all YouTube videos, including CC videos.

https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/issues/12563

Modded, adblock, third party εφαρμογές όπως και downloaders μπορεί να μην δουλεύουν σε μερικά accounts λόγο αυτού.

Άμα είσαι με Firefox ή κάποιο άλλο Browser που έχει DRM και έχεις επίσης uBlock Origin πχ. λογικά θα δουλεύει. Δοκίμασε να δεις.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.

δεν δείχνει με τίποτα εχω δοκιμάσει τα παντα εχουν σπάσει τα νευρα μου  

Δημοσ.

Έκανε πειραματισμούς το Youtube αρχές εβδομάδας επιβάλλοντας κάποιους αδιευκρίνιστους κανόνες - περιορισμούς όποτε χωρίς επέκταση ή αλλαγή dns εκεί θα βρίσκεται η αιτία.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και ένα 24ωρο αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Όσο είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο του σπιτιού μου μου εμφανίζει το yt το ίδιο μήνυμα και σε τηλεόραση και στο κινητό. Όταν συνδεθώ με τα δεδομένα του κινητού βλέπω κανονικά, από τον ίδιο google λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω ; 

Στις 21/3/2025 στις 6:47 ΜΜ, stathakis9 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και ένα 24ωρο αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Όσο είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο του σπιτιού μου μου εμφανίζει το yt το ίδιο μήνυμα και σε τηλεόραση και στο κινητό. Όταν συνδεθώ με τα δεδομένα του κινητού βλέπω κανονικά, από τον ίδιο google λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω ; 

Update : κάλεσα τον πάροχο μου inalan και μου αναφέρανε ότι είναι γενικό το πρόβλημα και οι τεχνικοί τους προσπαθούν να το λύσουνε. 

Δημοσ.

Εμένα το εκανε και με δεδομένα και ξαφνικά έφτιαξε μόνο του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/3/2025 στις 6:47 ΜΜ, stathakis9 είπε

Update : κάλεσα τον πάροχο μου inalan και μου αναφέρανε ότι είναι γενικό το πρόβλημα και οι τεχνικοί τους προσπαθούν να το λύσουνε. 

Μια από ίδια όλες οι συσκευές με app ( tablet, Τηλεφωνο, TV) το app μου λέει video unavailable οταν ειμαι σε wifi. Από browser στο PC, τηλέφωνο και tablet δεν έχει πρόβλημα. Με δεδομένα δε έχω κανένα μα κανένα ένα πρόβλημα. Και εγώ με σύνδεση inalan είμαι. Dns είχα βάλει το 1.1.1.1. στο router.

Αλλαξα σε google dns αλλά δε λύθηκε.

Edit: μόλις δοκίμασα σε δίκτυο wifi με σύνδεση cosmote και δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Edit2: κι άλλος γνωστός μου με inalan έχει το ίδιο θέμα.

Δεν ξέρω αν όντως είναι θέμα παροχου ....

Επεξ/σία από maglor1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...