Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, taris είπε

Έχουμε στο πατρικό μου επιδαπέδια θέρμανση από το 1993, 32 χρόνια μια συντήρηση/επισκευή δεν χρειάστηκε.

λογικό να μην χρειάστηκε συντήρηση - επισκευή καθ όσον οι θερμοκρασίες λειτουργίας είναι διαφορετικές αφ ενός αφ ετέρου ο λέβητας σου θα πρέπει να είναι ανοξείδωτος που σε συνδυασμό με την πλαστική σωλήνα δεν έχεις κατάλοιπα και ρινίσματα Το πρόβλημα στα κυκλώματα θέρμανσης δημιουργούνται από τους 55  °C και πάνω θερμοκρασίες που εσύ δεν έχεις Τώρα όπως έγραψε παραπάνω ο sphinxgr  να εύχεσαι να μην τρυπήσει καμιά σωλήνα Τώρα υπάρχουν εγκαταστασεις όπως η δικιά μου περίπου 40 ετών Έχει σώματα ΑΚΑΝ χωρίς κανένα πρόβλημα Δεν έχει κολεκτερ δεν έχει ηλεκτροβανα Έναν 30/6 κυκλοφορητή αθάνατο μην τον ματιάσω και δίκτυο από χαλκό  Τα περί μπιχλας προέκυψαν λόγω των αντλιών θερμότητας και των λεβήτων αερίου όπου η ευαισθησια τους λόγω του πλακοειδή εναλλάκτη και του ινβερτερ κυκλοφορητη απαιτούν πεντακάθαρο δίκτυο συν το ότι οι γιουτιουμπεραδες μας - σας τρελαίνουν  Τελος φαντάσου γέλιο που θα ρίχνουν αν διαβάζουν αυτά που γράφουμε μαστορια της εποχής που τα δίκτυα τα έκαναν με σιδεροσωληνα αφού την ζέσταιναν με συσκευή οξυγονοκολλησης για να κάνουν  τις κουρμπες 

ΥΓ μιας και είπα στους  γιουτιουμπεραδες Είναι ένας μάστορας πολύ σωστός αλλά ποτέ του δεν έχει βάλει ένα φίλτρο γραμμής σωστά φωτο από πρόσφατο βίντεο του Έτσι όπως το έχει βάλει είναι λάθος 

Spoiler

image.jpeg.3438d7d8422370476ba5a3bca350792d.jpeg

Επεξ/σία από hp8
  • Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι παλαιότεροι καυστήρες, σώματα με φέτες, κυκλοφορητές είναι πιο ανεκτικοί. Βέβαια η κατανάλωση είναι -γενικά- μεγαλύτερη.

Σε κάθε εποχή εγκαθιστάς ότι διαθέτει η αγορά. Πχ, χαλάει σήμερα ο παλιός κυκλοφορητής, βάζεις νέο που λογικά είναι inverter, και αυτόματα θέλεις και ανόδιο-ράβδο μαγνησίου και ίσως και καθαρισμό στο κύκλωμα. Η συντήρηση γίνεται τακτικότερη.

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.

Στην δικιά μου περίπτωση  με σώματα εσωτερικού βρόγχου από την αρχή δεν ζεσταίνονταν  χαμηλά και μου είπαν ότι έτσι είναι αυτά, το σπίτι ζεσταίνεται κανονικά και οικονομικά 

Δημοσ.

και εγω παντως δεν μπορω να πω οτι καιει πολυ πετρελαιο.Μονιμα ανοιγμενο ολο το χειμωνα το καλοριφερ,στους 20 εως 20,8 ο ενας οροφος και στους 18 εως 19 ο αλλος οροφος ,εκαψε συνολικα 700-750 λιτρα για 135 τμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...