Προς το περιεχόμενο

Vpn friendly Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/04/2025 at 08:56, Silenzio said:

εβαλα στο main deco x50 το nord vpn, αλλά δεν έχει επιλογή kill switch το deco..τωρα περιμενω το cudy να δω αν θα παιξει ρουτερ παροχου --> cudy --> deco σε ap mode.. Αν το εχει κανει καποιος ας βοηθησει..

Δοκίμασες τη συσκευή που βγαίνει από το vpn να την έχεις στο blacklist του Deco? 

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, squib said:

Δοκίμασες τη συσκευή που βγαίνει από το vpn να την έχεις στο blacklist του Deco? 

συγγνωμη φιλε μου δε καταλαβαινω τι εννοεις.

Δημοσ.
1 hour ago, Silenzio said:

συγγνωμη φιλε μου δε καταλαβαινω τι εννοεις.

μπορείς στα vpn client να κάνεις add το device που θές να βγαίνει απο vpn και στο secuity στα black listed devices να το προσθέσεις εκεί. Λογικά έτσι δε θα βγαίνει online παρά μόνο από το vpn client

• Like 1
Δημοσ.
49 minutes ago, squib said:

μπορείς στα vpn client να κάνεις add το device που θές να βγαίνει απο vpn και στο secuity στα black listed devices να το προσθέσεις εκεί. Λογικά έτσι δε θα βγαίνει online παρά μόνο από το vpn client

στο vpn client οντως έχει να κανεις add συσκευες που θελεις να χρησιμοποιουν vpn, στο access permission ομως το ειχα στο all clients, δηλαδή τα περνούσα όλα απο vpn. Αν ενεργοποιώ το vpn στο deco και εχω την εφαρμογη nord στο pc connected τοτε δε δινει internet με τιποτα. Απο τη μια θελω να ειναι στο ρουτερ, απο την άλλη ομως στην εφμαρογη εχει τις επιλογες Kill switch ( internet και app kill).. Για αυτο με το cudy θα εχω την επιλογη kill switch..

Το δευτερο που αναφέρεις στο security δε μου έχει τέτοια επιλογή στο vpn, στο deco έχει ξεχωριστο tab security + αλλα ειναι επι πληρωμη απο οτι βλέπω και δε ξερω τι κανει..

Δημοσ.
31 minutes ago, Silenzio said:

στο vpn client οντως έχει να κανεις add συσκευες που θελεις να χρησιμοποιουν vpn, στο access permission ομως το ειχα στο all clients, δηλαδή τα περνούσα όλα απο vpn. Αν ενεργοποιώ το vpn στο deco και εχω την εφαρμογη nord στο pc connected τοτε δε δινει internet με τιποτα. Απο τη μια θελω να ειναι στο ρουτερ, απο την άλλη ομως στην εφμαρογη εχει τις επιλογες Kill switch ( internet και app kill).. Για αυτο με το cudy θα εχω την επιλογη kill switch..

Το δευτερο που αναφέρεις στο security δε μου έχει τέτοια επιλογή στο vpn, στο deco έχει ξεχωριστο tab security + αλλα ειναι επι πληρωμη απο οτι βλέπω και δε ξερω τι κανει..

δεν ειναι επι πληρωμή η επιλογή devices σε access list, ποιο Deco έχεις, dm me

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, squib said:

δεν ειναι επι πληρωμή η επιλογή devices σε access list, ποιο Deco έχεις, dm me

Spoiler

viber_image_2025-04-10_19-08-07-576.jpg.3de1dd1cd86e0aee95442602dc68e5ff.jpg

το block list εννοεις ?

έχω main deco x50 ( + 1 X50 και κάποια X10 satellites)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...