Gegeor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα Εχω παρατηρήσει ενα περίεργο πρόβλημα με τον ΙΕ στον φορητο: Οι εικόνες στις σελίδες που επισκέπτομαι απεικονίζονται με πολυ χαμηλή ανάλυση ,ενω όταν περνω το mouse απο πάνω τους βλέπω το μήνυμα : "SHIFT+R improves the quality of this image" και πράγματι αν το κάνω βελτιώνεται και απεικονίζεται σωστά Ερώτηση: Πως μπορώ να έχω εξ ορισμού σωστή απεικόνιση και να μην ειμαι υποχρεωμένος κάθε φορά να πατώ SHIFT+R ??? Εψαξα στις επιλογές του ΙΕ αλλα δεν βρήκα κάτι... Ευχαριστώ GeGeor:)
mikaha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Παράξενο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο google για shift+R. Δεν πρέπει να είναι λειτουργία του ΙΕ, κάτι θα κόλλησες. Κανε uninstall βάλε και IE SP1
Gegeor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.. Υστερα απο διεξοδικό έλεγχο με Norton, Pest Patrol & IE Doctor Δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως.Το μηχάνημα είναι καθαρό....Εκανα και απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση και πάλι το ίδιο........ Επίσης το παρουσιάζει και με τον OPERA & MOZILLA.....Το ίδιο ακριβώς μηνυμα όταν παω τον κερσορα πάνω στην φωτό: "SHIFT+R improves the quality of this image control+F5 reloads the page" Αρχίζω και υποψιάζομαι την κάρτα γραφικών και το προγραμμα της.?? Δεν ξέρω... Καμμια ιδέα κανείς.?
ipso33 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Εναρξη-εκτελεση-γραψε το παρακατω-οκ να εχεις το CD των Windows ετοιμο. rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.