Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγάλο συνέδριο της Blizzard, η BlizzCon, δεν θα πραγματοποιηθεί το 2025, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερη το επόμενο έτος.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές συνέδριό της, BlizzCon, δεν θα πραγματοποιηθεί το 2025, σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απουσίας της εκδήλωσης. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ωστόσο ότι το συνέδριο θα επιστρέψει το 2026, με προγραμματισμένες ημερομηνίες το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Anaheim στην Καλιφόρνια.

Η απουσία του BlizzCon το 2025 προκαλεί απογοήτευση στους θαυμαστές της εταιρείας, καθώς πολλοί είχαν ελπίσει ότι η εκδήλωση θα επέστρεφε για να γιορτάσει την 20ή επέτειό της. Το γεγονός ότι το συνέδριο δεν πραγματοποιήθηκε ούτε το 2024 σημαίνει ότι για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 2005, το BlizzCon θα απουσιάσει για δύο συνεχόμενα έτη.

Σε επίσημη δήλωσή της, η εταιρεία τόνισε τη σημασία του BlizzCon για την ιστορία της: "Η BlizzCon αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην ιστορία της Blizzard από το 2005, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε άμεσα με την κοινότητα και τους παίκτες μας", ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Για την επιστροφή του το 2026, η Blizzard υπόσχεται ότι το συνέδριο θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα στοιχεία των θαυμαστών, όπως την Τελετή Έναρξης, αναλυτικά πάνελ συζητήσεων, το Darkmoon Faire, φιλικούς διαγωνισμούς, και δυνατότητα για hands-on gameplay. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι στοχεύει "να αναβαθμίσει ουσιαστικά αυτόν τον εμβληματικό εορτασμό και να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία".

Η Blizzard τόνισε επίσης την προσέγγισή της για τη διοργάνωση του συνεδρίου: "Χτίζουμε αυτή την εκδήλωση ακριβώς όπως δημιουργούμε τα παιχνίδια μας: με βαθιά δέσμευση προς τους παίκτες μας, με σεβασμό για τη σύνδεσή τους με τα σύμπαντά μας και ως εορτασμό της δύναμης των δεσμών που σχηματίζονται μέσα από κοινές περιπέτειες".

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκε ο λόγος για τον οποίο η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί το 2025. Ωστόσο, η εταιρεία ερωτήθηκε σχετικά με πιθανά εναλλακτικά σχέδια για το τρέχον έτος, χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια απάντηση μέχρι στιγμής.

Το BlizzCon αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, δίνοντας την ευκαιρία στη Blizzard να παρουσιάσει νέα παιχνίδια, ενημερώσεις και περιεχόμενο για τους τίτλους της, καθώς και να έρθει σε άμεση επαφή με την κοινότητα των παικτών της. Υπενθυμίζουμε ότι η Blizzard Entertainment ανήκει πλέον στη Microsoft, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft στις 13 Οκτωβρίου 2023, με κόστος 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Έχει χάσει πλέον την αίγλη που είχε οπότε είτε γίνει είτε όχι μου είναι αδιάφορο

Συμφωνώ απόλυτα....
Οι παλιές καλές εποχές της Blizzard έχουν παρέλθει προ πολλού....

Blizzard: We won't be making Blizzcon 2025, but Brace yourselves for next year!
Gamers: Oh no.... Anyway

  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω χάσει την επαφή μου με τα παιχνίδια έχει κυκλοφορήσει κανένα πολύ καλό παιχνίδι τελευταία η blizzards πέραν του τελευταίου diablo; Είχε καμία καινούργια ιδέα ή IP που μετέτρεψε σε παιχνίδι ή απλώς αναμασά την προηγούμενη δόξα της; 

  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, panathatube said:

Επειδή έχω χάσει την επαφή μου με τα παιχνίδια έχει κυκλοφορήσει κανένα πολύ καλό παιχνίδι τελευταία η blizzards πέραν του τελευταίου diablo; Είχε καμία καινούργια ιδέα ή IP που μετέτρεψε σε παιχνίδι ή απλώς αναμασά την προηγούμενη δόξα της; 

Δυστυχώς όχι, πέφτει άρμεγμα και γι' αυτό δεν υπάρχει hype για Blizzcon.

Δημοσ.

Αλλα στείλανε mail να κάνεις "preorder"  το event απο τώρα . Λες και θα τους τα εσκαγα  ..... Σα δε ντρέπονται λίγο οι γρ@θοι  ξεδιάντροποι .....

  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν εχουν και τιποτα να δειξουν.....
Η μαμα Blizzard δυστυχώς εχει πεθανει και αυτο που εχει απομεινει ειναι ενα reanimated undead κουφαρι που ελέγχει  η Activision  

Call Of Duty Zombie GIF by Xbox

Δημοσ.
44 minutes ago, SabotazNic said:

Το μονο σιγουρο, θα εχει πολλες Lilith οταν γινει


Για φανταστου ομως γεματο Liliths και να εισουν εκει αναμεσα τους... εμμ, τι ωραια που ειναι η κολαση...

  • Like 1
Δημοσ.

Εταιρεία gaming που δεν βγάζει καινούργια παιχνίδια ούτε ανανεώνει το franchise είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χάσει την αίγλη της όπως προειπώθηκε.

Δημοσ.

Ποια Blizzard?? Μόνο το όνομα έχει μείνει ίδιο. Ιδιοκτησία, ηγεσία, εργαζόμενοι, παίκτες, παιχνίδια έχουν όλα αλλάξει προς το χειρότερο. Κερδοφορία βέβαια προς το καλύτερο για τους μετόχους. Κρίμα που έχουν ακόμα την IP και το όνομα και τους δίνουμε σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...