Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Pokemon640 said:

Ποτέ δεν ήμουν φαν γενικά με τις ρομποτικές σκούπες, δεν νιώθω ότι θα μου λείψουν.

Και εγώ μαζί σου. 

Για καταλάβεις έχω μια ρομποτική στο ισόγειο και μια στον πάνω όροφο. 

Xiaomi S10+ που κάνει και σωστό σφουγγάρισμα και πραγματικά ξενοιάζεις. 

Γλιτώνεις και από συχνό ξεσκόνισμα, μιας και ρουφάει καθημερινά τη σκόνη από το πάτωμα που αλλιώς θα αιωρούταν και θα πήγαινε στα έπιπλα. 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, comfuzio said:

Μια από τα ίδια μέχρι που πήραμε μια της roborock στο blackfriday και κάνει παπάδες!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου μέρα με τη Roborock, μιλάμε τώρα εποχή προ Covid.

Την αγόρασα με συνοπτικές διαδικασίες μετά από ενθουσιώδη παραίνεση φίλου που είχε μια ίδια και την παίνευε νυχθημερόν. Μέχρι τότε η μόνη μου εμπειρία με σκούπες ρομπότ ήταν με κάτι (όχι ιδιαίτερα φτηνές) της Vileda που πωλούνταν στα σούπερ μάρκετ και δεν μάζευαν τίποτα, ενώ κολλούσαν συνέχεια.

Μόλις παρέλαβα, μία που έβγαλα τη Roborock από το κουτί και μία που την αμόλησα στο σπίτι να δουλέψει χωρίς να ασχολούμαι. Λίγα λεπτά αργότερα την παρατήρησα να περνάει πάνω από το χαλί και να μην μαζεύει ούτε ένα ψίχουλο. Τη σταμάτησα όντας βέβαιος πως είναι μία από τα ίδια με τις προηγούμενες. Μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ρουφούσε επειδή είχε ήδη προλάβει να γεμίσει... Όσο είχε χώρο στον κάδο, όπου περνούσε δεν άφηνε τίποτα.

Το αποτέλεσμα ήταν όλα τα επόμενα πρωινά να τη βάζω να σκουπίζει κάθε μέρα την ώρα που έφευγα για τη δουλειά. Αυτή που χάρηκε ακόμα περισσότερο ήταν η γυναίκα που αντί να κάνει ηλεκτρική κάθε βδομάδα, πλέον έκανε κάθε μήνα.

Δεν είναι τέλεια, έχει τα καλά της και τα κακά της. Μετά από τόσα χρόνια δουλεύει ακόμα μια χαρά, με μοναδική βλάβη το μοτέρ που γυρίζει τον ιμάντα του λέιζερ (ανταλλακτικό περίπου 10-15 ευρώ από aliexpress).

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Με αυτά που γράφετε με βάλατε στη πρίζα.Σκεφτομαι όμως πως θα αντιδράσει ο σκύλος μας.Υιοθετησαμε σκύλο με τριχόπτωση και το καθημερινό(τουλάχιστον)σκούπισμα δεν είναι και ότι καλύτερο.Απλα φοβάμαι πως θα το πάρει όταν θα είναι μόνος του με τη σκούπα..

Δημοσ.
2 hours ago, kajwbtfe said:

Με αυτά που γράφετε με βάλατε στη πρίζα.Σκεφτομαι όμως πως θα αντιδράσει ο σκύλος μας.Υιοθετησαμε σκύλο με τριχόπτωση και το καθημερινό(τουλάχιστον)σκούπισμα δεν είναι και ότι καλύτερο.Απλα φοβάμαι πως θα το πάρει όταν θα είναι μόνος του με τη σκούπα..

Είχα το ίδιο θέμα. Να είσαι μαζί του τις πρώτες 4-5 φορές που η σκούπα δουλεύει και να τον χαϊδεύεις, μετά θα δεις δεν θα έχει κανένα θέμα. Έτσι εκανα και εγώ με τον δικό μου και την πρώτη φορά που τον άφησα μόνο του με τη σκούπα τον έβλεπα απτην κάμερα ότι απλά την κοιτούσε όταν ξεκινούσε και μετά την έγραφε στις μπάλες του! 😂

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...