NiKoSmile Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, cpc464 είπε Επίσης θα παρακαλούσα τους moderator εάν μπορούν να δούν ποιοι λογαριασμοί έχουν κοινή IP, νομίζω το κάποιος να έχει πολλαπλά acount είναι παράβαση, και όχι δεν αναφέρομαι στον kostakri. Αφήστε τους φίλους, τις οικογένειες, και τα ΚΑΠΗ με κοινή ip να εκφραστούν ελεύθερα! Εγώ δεν έχω πρόβλημα μπορώ να απαντάω σε 10 10 ταυτόχρονα. 😅 Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από NiKoSmile
darkmatinee Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 22 minutes ago, MikeKata said: Πίστευα ότι μόνο ο εγκέφαλος του Trump ήταν ικανός να κάνει κουλουβάχατα στο κεφάλι του τις έννοιες "transgenic mice" και "transexual mice", αλλά κοίτα να δεις που, μάλλον, υπάρχουν κι άλλοι. Σίγουρα πιστεύουν και για τα biolabs της Ουκρανίας που φτιάχνουν μεταλλαγμένα κουνούπια, ΑΛΛΆ δεν καταπινουν τη προπαγάνδα αμασητη. Έχουν δει βίντεο στο YouTube και ξέρουν... 1
KostasKri Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 24 minutes ago, MikeKata said: Πίστευα ότι μόνο ο εγκέφαλος του Trump ήταν ικανός να κάνει κουλουβάχατα στο κεφάλι του τις έννοιες "transgenic mice" και "transexual mice", αλλά κοίτα να δεις που, μάλλον, υπάρχουν κι άλλοι. ότι πεις, μπορείς να δεις κι εσύ το βίντεο παραπάνω. 18 minutes ago, cpc464 said: Αγαπητέ εγώ ψάχνω ότι μου λένε και δεν το καταπίνω αμάσητο,πχ ποιο πάνω κάνεις αναφορά για τρανσέξουαλ ποντίκια ,η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για transgenic ποντίκια, καμία σχέση με αυτό που λέει ο Τράμπ, είναι πειραματόζωα για μελέτη γονιδιακών θεραπειών. Για τον Τράμπ αναφέρεις 100 εκατομμύρια ενώ μόνο ο Μάσκ του έχει δώσει πάνω απο 200. Αυτά που συμβαίνουν δεν υπάρχουν ούτε ο δικός μας ο Κούλης δεν θα έφερνε αυτοκίνητα στο σύνταγμα να κάνει ρεκλάμα,ξεφτίλα για μιά χώρα που δηλώνει δημοκρατική. Επίσης θα παρακαλούσα τους moderator εάν μπορούν να δούν ποιοι λογαριασμοί έχουν κοινή IP, νομίζω το κάποιος να έχει πολλαπλά acount είναι παράβαση, και όχι δεν αναφέρομαι στον kostakri. διόρθωσα παραπάνω τα ποσά. Έπεσα έξω 200 εκ και στους δύο. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι όμως. Όπως και με τα ποντίκια. Ότι και να είναι δεν σώζει όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς. 1
SeaLion Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 13 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ότι και να είναι δεν σώζει όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς. Τσέκαρες και τα υπόλοιπα δηλαδή;
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 λεπτά πριν, KostasKri είπε https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2024/11/04/trump-vs-harris-fundraising-race-harris-outraised-trump-3-to-1-with-last-pre-election-report/ Συγγνώμη θυμόμουν λάθος έβαλα 200εκ λιγότερα στον καθένα. Εδώ μπορείς να δεις τι καλούδια βρήκανε. Δεν γίνεται να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος (γνώμη μου πάντα), που είδε αυτό το θεατρικό στο συγκεκριμένο βίντεο και να τα κατάπιε όλα έτσι αβαδιστα και αμάσητα! Είναι μια πολύ κακή παράσταση από έναν κουτοπόνηρο τύπο που θεωρεί πως απευθύνεται σε χάπατα! 6 2
cpc464 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 11 minutes ago, KostasKri said: ότι πεις, μπορείς να δεις κι εσύ το βίντεο παραπάνω. διόρθωσα παραπάνω τα ποσά. Έπεσα έξω 200 εκ και στους δύο. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι όμως. Όπως και με τα ποντίκια. Ότι και να είναι δεν σώζει όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς. Το πρόβλημα είναι πως όταν το στόμα ενος πολιτικού πετάει αναλήθειες και ψέμματα αυτός γίνεται αναξιόπιστος.
SeaLion Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, billdanos είπε θεωρεί πως απευθύνεται σε χάπατα! More or less εκεί απευθύνεται. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άμεσο συμφέρον... 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Το πρόβλημα είναι πως όταν το στόμα ενος πολιτικού πετάει αναλήθειες και ψέμματα αυτός γίνεται αναξιόπιστος. Αυτό δεν ισχύει στο μυαλό των ακολούθων μιας αίρεσης. 1
AtiX Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Μη τους υποτιμάς! Τώρα μας σέβονται θέλουν δεν θέλουν γιατί είμαστε εμείς στην εξουσία. Όταν θα αναλάβουν αυτοί θα σε πω εγώ 😅. Πραγματικά πως μπορείς να πάρεις κάποιον σοβαρά όταν νομίζει είναι στην εξουσία επειδή στην Αμερική βγήκε ο Τραμπ… φίλε μου όταν θα μοιράζεσαι το Αιγαίο με τους Τούρκους, τότε να σε δω αν θα είσαι στην εξουσία… 3
Iamthagod Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στο comment section του ζούγκλα βρέθηκα με κάποιο τρόπο 1
NickTG Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, KostasKri said: https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2024/11/04/trump-vs-harris-fundraising-race-harris-outraised-trump-3-to-1-with-last-pre-election-report/ Συγγνώμη θυμόμουν λάθος έβαλα 200εκ λιγότερα στον καθένα. Εδώ μπορείς να δεις τι καλούδια βρήκανε. Άρα τα ποσά δεν ήταν αυτά και αυτό για τα ποντίκια είναι οι βλακείες που είπε ο Trump. Μάλιστα. Ίσως τελικά αυτό εδώ να μην ισχύει και τόσο. 1 hour ago, KostasKri said: 10/10 ποστ που γράφω ξέρω πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και σε παρακαλώ πολύ να μου κάνεις χάρη. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από NickTG 1 1 2
cpc464 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Είπαμε το DOGE δουλεύει και δεν κάνει λάθη,μας έσωσε απο τα ποντίκια που θα έκαναν πιάτσα στην συγγρού! Επίσης σταμάτησε και για λίγο την πρόληψη του εμπόλα (χαζο γέλιο Μάσκ), και του HIV, γιατί όλοι ξέρουμε οτι οι ασθένειες σέβονται κρατικά σύνορα!. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε More or less εκεί απευθύνεται. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άμεσο συμφέρον... Αυτό δεν ισχύει στο μυαλό των ακολούθων μιας αίρεσης. Τα ίδια και χειρότερα έλεγε και η άλλη υπέρ ψεκασμένη υπουργαρα που έβαλε στον τομέα της υγείας! Μέχρι που είδε τα κρούσματα Ιλαράς να ανεβαίνουν ραγδαία και εριξε εξτρά παραγγελίες για εμβόλια… Φαντάζομαι πως κάποιος επιστήμονας θα του σφύριξε πως αν κολλήσει κάποιος Ιλαρά, τα κύτταρα μνήμης στο ανοσοποιητικό κάνουν reset και είσαι από την αρχή εκτεθειμένος στα πάντα… 4
cpc464 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 30 minutes ago, NiKoSmile said: Αφήστε τους φίλους, τις οικογένειες, και τα ΚΑΠΗ με κοινή ip να εκφραστούν ελεύθερα! Εγώ δεν έχω πρόβλημα μπορώ να απαντάω σε 10 10 ταυτόχρονα. 😅 Είσαι και ειδικός στα δίκτυα βλέπω, IP collision ξέρεις τι είναι;.
lost2 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 hours ago, cpc464 said: Ποιές βρώμες;,αυτές που απέσυρε σιωπηρά απο την σελίδα του το DOGE; η τα ψέμματα για εκατομμύρια στην χαμάς, η τα λάθη του DOGE γιατί ο "big balls" δεν ήξερε να διαβάσει COBOL;. Αυτές που έχει ακόμη στην σελίδα τους doge.gov εκτός και εάν έχουν και άλλη και δεν την ξέρω. Αλήθεια αυτό με τις συντάξεις που είδες ότι είναι ψέμα;
cpc464 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, lost2 said: Αυτές που έχει ακόμη στην σελίδα τους doge.gov εκτός και εάν έχουν και άλλη και δεν την ξέρω. Αλήθεια αυτό με τις συντάξεις που είδες ότι είναι ψέμα; ¨Οτι πείς. https://www.nytimes.com/2025/02/25/upshot/doge-spending-cuts-changed.html https://www.fastcompany.com/91278597/elon-musk-doge-cobol-language Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από cpc464 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα