Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Να ήταν μόνο αυτό... Εσύ Bill, κάνα Tesla θα πάρεις να στηρίξεις ? 

BYD rulez! Ή άντε αν ήθελα να ρίξω τα μούτρα μου και να στηρίξω την Αμερικανική οικονομία, ένα Mustang Mach-e. 😛 

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 minutes ago, billdanos said:

BYD rulez! Ή άντε αν ήθελα να ρίξω τα μούτρα μου και να στηρίξω την Αμερικανική οικονομία, ένα Mustang Mach-e. 😛 

όντως θα αγόραζες αμερικάνικο αμάξι ή κανεις πλάκα; Πως θα συμβιβαζότανε αυτό με την όλη κοσμοθεωρία σου; Δεν θα δημιουργούσε μια αντίθεση και συνεπώς προβλήματα ψυχολογικού τύπου;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Τις βρόμες με τα στημένα παιχνίδια.. που έβαζαν άνδρες σε γυναικεία αθλήματα και ξεφτίλιζαν τις γυναίκες!

Get a life

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, billdanos said:

Πάρε ένα Tesla και θα με θυμηθείς 😁 τα υπόλοιπα είναι απλά απομιμήσεις !

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

όντως θα αγόραζες αμερικάνικο αμάξι ή κανεις πλάκα; Πως θα συμβιβαζότανε αυτό με την όλη κοσμοθεωρία σου; Δεν θα δημιουργούσε μια αντίθεση και συνεπώς προβλήματα ψυχολογικού τύπου;

Μα πότε είπα εγώ πως έχω θέμα με την Αμερική; 

3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Πάρε ένα Tesla και θα με θυμηθείς 😁 τα υπόλοιπα είναι απλά απομιμήσεις !

Δεν αγοράζω αυτοκίνητα που μετά από ένα δύο χρόνια γίνονται μέσα σαν …κουβάδες! Πόσο μάλλον όταν κοστίζουν και τόσο. Επιπλέον τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα έδινα λεφτά στον ψυχακια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Τις βρόμες με τα στημένα παιχνίδια.. που έβαζαν άνδρες σε γυναικεία αθλήματα και ξεφτίλιζαν τις γυναίκες!

Πανε αυτα τελειωσανε...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Πανε αυτα τελειωσανε...

Ναι το ξέρω! Αλλά εδώ μη τα γράψεις, μη τα πεις... προσβάλλονται κάποιοι! Τους προσβάλλει η πραγματικότητα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Ναι το ξέρω! Αλλά εδώ μη τα γράψεις, μη τα πεις... προσβάλλονται κάποιοι! Τους προσβάλλει η πραγματικότητα.

Κοιτα να δεις και εμενα δοκιμαζουν να με κανουν κομμουνιστη σαν τον "συντροφο" Πολακη "μονος μου και ολοι τους" και τα βγαζω περα, μην το παιρνεις τοσο σοβαρα καλα παιδια ειναι ολοι τους απλα τωρα τελευταια λιγο πονεμενα...:P

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Η πραγματικότητα είναι πως το θέμα είναι για τον Μασκ και τις εταιρείες του, κι εσύ το γυρνάς στα γεννητικά όργανα μιας ντουζίνας ανθρώπων.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Κοιτα να δεις και εμενα δοκιμαζουν να με κανουν κομμουνιστη σαν τον "συντροφο" Πολακη "μονος μου και ολοι τους" και τα βγαζω περα, μην το παιρνεις τοσο σοβαρα καλα παιδια ειναι ολοι τους απλα τωρα τελευταια λιγο πονεμενα...:P

Μη τους υποτιμάς! Τώρα μας σέβονται θέλουν δεν θέλουν γιατί είμαστε εμείς στην εξουσία. Όταν θα αναλάβουν αυτοί θα σε πω εγώ 😅.

Δημοσ.
2 hours ago, AtiX said:

Καραμέλα έχει καταντήσει να κατηγορούν για προπαγάνδα άνθρωποι που αποδεδειγμένα είναι μπροστά μόνο με προπαγάνδα και λαϊκισμό…

9/10 ποστ σου γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια χωρίς καν να ξέρεις σε τι αναφέρεσαι…

κάποια στιγμή να το δούμε ποιοι και πως προπαγανδίζουν και ποιοι τα κατεβάζουν αμάσητα…

Ναι με προπαγάνδα βγήκανε που τα προεκλογικά έξοδα της Κάμαλα ήταν πάνω από ένα δις και μετά τις εκλογές ζητούσε και δωρεές από ψηφοφόρους γιατί μπήκαν και μέσα όταν ο Τραμπ νομίζω έδωσε "μόλις" 100 εκ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποιος κάνει την προπαγάνδα. Αλλά επειδή στην μία άκρη λέει Τραμπ και εδώ και 10 χρόνια έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι θέλουν να πιστεύουν, έχουμε φτάσει όπου έχουμε φτάσει. Άγιος εννοείται δεν είναι, αλλά δεν είναι και αυτό που περιγράφουν.

10/10 ποστ που γράφω ξέρω πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και σε παρακαλώ πολύ να μου κάνεις χάρη. Εκτός βέβεια αν εσύ σαν άνθρωπος που πληρώνει φόρους θα ήθελες τα λεφτά αυτά να πηγαίνουν σε τεστ για τρανσέξουαλ ποντίκια, προμήθεια προφυλακτικών σε τριτοκοσμικές χώρες, gender theory courses σε τριτοκοσμικές πάλι χώρες και πολλά άλλα που μπορείς να βρεις online. Επίσης το να ρίχνουν μπουνίδια και να κατατροπώνουν οι άντρες τις γυναίκες σε διάφορα αθλήματα δε θα το έλεγε και κανείς ιδιαίτερα θεμιτό εκτός και είναι μέρος της "προπαγάνδας" που είπες.

Το πως οτιδήποτε από τα παραπάνω είναι προς όφελος των Αμερικάνων πολιτών στην περίπτωση αυτή δεν το καταλαβαίνω. Και όπως είπα, αν κάποιος έβγαζε στην φόρα την μαυρίλα των ελληνικών κυβερνήσεων θα τον θεοποιούσαμε ΕΚΤΟΣ και αν τον κράζανε τα media τα τελευταία 10 χρόνια.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Η πραγματικότητα αγαπητέ είναι πως πλέον επιχειρείται μια «κανονικοποίηση» άσχημων λέξεων όπως: ρατσισμός, φασισμός & μίσος, απέναντι σε άλλους ανθρώπους, λαούς, κλπ. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλές δικαιολογίες. 

Αλλά ξέρεις τι θα τα σκεπάσει όλα αυτά πολύ σύντομα; Το πορτοφόλι μας που θα αρχίσει να βογκάει. 😛 

• Thanks 3
Δημοσ.
2 hours ago, NiKoSmile said:

Και πώς επιρεάζει αυτό την οικονομία;,όταν ο Τραμπ βγάζει στο truth social μουσάτες χορεύτριες γιατί δεν μας πειράζει;.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...