Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, benlara2023 said:

Κλασσική τακτική, ελλείψει ορθού αντεπιχειρήματος, να ρίχνετε το επίπεδο της κουβέντας, όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια όλοι αυτοί που υποστηρίζετε. 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 

Εν τω μεταξύ και μόνο που μιλάμε με υποστηρικτές του Νοτιοαφρικανού Ναζί, πέφτει το επίπεδο από μόνο του.

• Like 1
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Σε πειράζει η αντίθετη άποψη και μου δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς τον δρόμο της εξόδου; Βάλτε τότε και ένα κουμπάκι "διαγραφή λογαριασμού" ώστε φεύγοντας να παίρνουμε και τις απόψεις μας μαζί μας. Αλλά μάλλον σας βολεύει να είμαστε και εμείς εδώ 😏.

31 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δεν υπάρχει! Μόνο "Αίτημα" διαγραφής... Ο άλλος μου έδειξε την πόρτα της εξόδου αλλά θα πρέπει να ζητήσω και την άδεια τώρα. Το τερματίσατε!

όταν κάτι σε χαλάει απλά δεν μπαίνεις.

δεν καταλαβαίνω όλους εσάς που διαμαρτύρεστε πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Να με κράξει ο admin να το δεχτώ γιατί είναι εδώ για να βάζει τάξη! Εσύ τώρα διαμαρτύρεσαι γιατί δεν έχεις τίποτα σοβαρό να πεις αλλά και επειδή σε πονάει η γνώμη μου.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το να διαμαρτύρεσαι είναι θεμιτό, το να ζητάς ειδική μεταχείριση και να σου επιτρέπουν το αλάθητο γιατί άλλαξε η ηγεσία στην Αμερική είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε όταν και εφόσον αποδεχθούν τους δημοκρατικούς κανόνες σε μια συζήτηση…

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benlara2023 είπε

Κλασσική τακτική, ελλείψει ορθού αντεπιχειρήματος, να ρίχνετε το επίπεδο της κουβέντας, όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια όλοι αυτοί που υποστηρίζετε. 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 

Εδώ βρε ‘σύ έχουμε χρήστες με δύο και τρεις λογαριασμούς που ποστάρουν ταυτόχρονα σε θέματα ώστε να φαίνονται πολλοί με τις ίδιες απόψεις! Αυτές ναι, μπορείς να τις πεις «κλασικές τακτικές»! :) 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Εδώ βρε ‘σύ έχουμε χρήστες με δύο και τρεις λογαριασμούς που ποστάρουν ταυτόχρονα σε θέματα ώστε να φαίνονται πολλοί με τις ίδιες απόψεις! Αυτές ναι, μπορείς να τις πεις «κλασικές τακτικές»! :) 

Έτσι εξηγείται που πρέπει να απαντάω σε 10 ταυτόχρονα κάθε φορά? 😅

• Super Moderators
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Και αυτό κάτι είναι. Παλιότερα έπρεπε να στείλει κάποιος συνοδευτική επιστολή.

Είναι λογικό να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας όπως η διαγραφή λογαριασμού αντί να έχεις ένα κουμπί που με το που το πατάς θα διαγράφονται όλα με τη μία!

Ξέρεις πόσες φορές πάτησα εγώ το κουμπί διαγραφής του λογαριασμού μου στο Τουίτερ και μετά το έπαιρνα πίσω; Τελικά όμως κάποια στιγμή το κατάφερα χωρίς τύψεις! :) 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε

Με τη μάσα που πέφτει στην Ελλάδα, θέλουμε και εδώ DOGE. 

Φαντάσου ένα “Doge” εδώ στην Ελλάδα που θα υποχρέωνε τους πάντες να δηλώνουν τα πάντα στην εφορία μέχρι και το τελευταίο ευρώ και να απαιτούσε μόνο συναλλαγές μέσω τραπεζών/καρτων. ;) 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είναι λογικό να υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας όπως η διαγραφή λογαριασμού αντί να έχεις ένα κουμπί που με το που το πατάς θα διαγράφονται όλα με τη μία!

Ξέρεις πόσες φορές πάτησα εγώ το κουμπί διαγραφής του λογαριασμού μου στο Τουίτερ και μετά το έπαιρνα πίσω; Τελικά όμως κάποια στιγμή το κατάφερα χωρίς τύψεις! :) 

Μα αυτός είναι ο λόγος που σου δίνουν χρόνο... για να γυρίσεις πάλι πίσω! Σήμερα έκανα και το πρώτο τεστ να δω πως δουλεύει! Όταν εσύ είσαι το προϊόν δεν θέλουν να φύγεις!

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
11 minutes ago, billdanos said:

Φαντάσου ένα “Doge” εδώ στην Ελλάδα που θα υποχρέωνε τους πάντες να δηλώνουν τα πάντα στην εφορία μέχρι και το τελευταίο ευρώ και να απαιτούσε μόνο συναλλαγές μέσω τραπεζών/καρτων. ;) 

Να ήταν μόνο αυτό... Εσύ Bill, κάνα Tesla θα πάρεις να στηρίξεις ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Donaldus Trumpus: The Moron Emperor, The King of Fools, The Russian Tool, The Reality TV Clown, The Orange Sociopath, The Great I Am

file-NLHuY24MvUygimfCzryCd9.webp.2204f3ed11328b4782c85f5dd0e6136f.webp

Εδώ όλη η πικρή αλήθεια από την ιστορική νομίζω ομιλία του Claude Malhuret 

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Να ήταν μόνο αυτό... Εσύ Bill, κάνα Tesla θα πάρεις να στηρίξεις ? 

Όποιος προλάβει μέχρι τον Απρίλιο! Η Ούρσουλα ανακοίνωσε αντίμετρα δασμών στα αμερικανικά προϊόντα 26δις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...