Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Rent-free in your heads forever, από όσο φαίνεται!

Φίλε, όσο συντηρητικός, όσο "αντισυστημικός", όσο "anti-woke", όσο χριστιανο-εθνικιστής και να είσαι δεν γίνεται να μην βλέπεις πως αυτοί που κυβερνούν στις ΗΠΑ τώρα είναι επιπέδου τρολ και ημι-αμόρφωτοι που έχουν κάνει επιστήμη το gaslighting των ψηφοφόρων τους. Πιθανότατα επικροτείς μάλιστα τον φτήνια της σκέψης που επικρατεί, ως τάχα μου αντίδραση στα ζητήματα των τρανς και των φύλων -- πόσο δυσανάλογη αντίδραση ρε συ;

Στην όποια υπερβολή του gender politics (αν και κυρίως λόγω υπερπροβολής κι όχι πραγματικότητας που ζουν όσοι συζητούν αυτά) απαντάς με ηλιθιοποίηση ενός έθνους; Οι συνέπειες θα είναι ημιμόνιμες νομίζω...

image.gif.4098506d7e254d8fd235f7631fcd90d5.gif

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeaLion είπε

δεν γίνεται να μην βλέπεις

είναι αυτή η πίστη στην ανθρωπότητα που ευθύνεται για τα κακά της ανθρωπότητας

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lucifer είπε

είναι αυτή η πίστη στην ανθρωπότητα που ευθύνεται για τα κακά της ανθρωπότητας

Σίγουρα τα βλέπει αυτά που λέω, το θέμα είναι πως γουστάρει.

• Super Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Εγώ έχω γρίπη! Αλλιώς δε θα έγραφα τόσα 😶‍🌫️

Ε πες το ντε και πήγα να σε παρεξηγήσω! 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε πες το ντε και πήγα να σε παρεξηγήσω! 

Α, άρα η παρεξήγηση ήταν δικό σου θέμα, όχι δικό μου. Παραλίγο να χαλάσουμε τις καλές μας σχέσεις!

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Α, άρα η παρεξήγηση ήταν δικό σου θέμα, όχι δικό μου. Παραλίγο να χαλάσουμε τις καλές μας σχέσεις!

Πάντα όταν είσαι άρρωστος, δικαιολογείσαι σε κάποιες περιπτώσεις. 😛 

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάντα όταν είσαι άρρωστος, δικαιολογείσαι σε κάποιες περιπτώσεις. 😛 

Ναι, η γρίπη είναι χάλια. Ευτυχώς, δεν επηρεάζει τη λογική μου σκέψη. Εσύ τι δικαιολογία να υποθέσω ότι έχεις; 😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Υποθέτω όμως ότι διαφωνουμε με αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο ποσοστό που λέει ότι ισχυει η κλιματικη αλλαγη. 😛

Έχω εξηγήσει στο παρελθόν ότι η climate hysteria με έκανε climate skeptic γιατί πολύ απλά υπάρχει δόλος. Εφόσον ξεπεράσουμε τους 2°C σε σχέση με τον προβιομηχανικό μέσο όρο και δεν υπάρξει κάποιο equilibrium τότε θα ξανα αλλάξω γνώμη. Γιατί 2°C; Γιατί δεν θα μπορεί να εξηγηθεί από φαινόμενα όπως το Medieval Warm Period και το Little Ice Age.

1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Είναι ένα από τα μέτρα, τα οποία στοχεύουν να βάλουν φρένο σε αλόγιστη κατανάλωση φυσικών πόρων, καθώς σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, το κεφάλαιο και ο περιορισμός αυτού είναι η κινητήρια δύναμη για οποιαδήποτε εξέλιξη (π.χ εξόρυξη, αλόγιστη ρύπανση).

Υπάρχουν κι άλλα μέτρα. Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος είναι η φορολογία.

Τοσο απλά.

Πολύ πιο απλά: Είναι η κομπίνα του αιώνα. Αν δεν ήταν, τα χρήματα θα πήγαιναν αυστηρά για να χρηματοδοτήσουν τα «άλλα μέτρα».

1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Άλλο η ύπαρξη ενός φαινομένου και άλλο η αντιμετώπιση του. Οι φόροι άνθρακα έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση του. Και αυτοί που τους αντιμάχονται με τόσο μένος είναι οι ίδιοι που φωνάζουν "drill, drill, baby", ενώ δεν τους πειράζουν καθόλου τα κρατικά συμβόλαια σε εταιρείες δισεκατομμυριούχων. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μην προσπαθείς να κρυφτείς, λοιπόν, πίσω από το επιχείρημα "ναι, αποδέχομαι την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή αλλά όχι τους φόρους άνθρακα". Αν σε ένοιαζαν οι φόροι, θα σε έμοιαζαν και οι φοροελαφρύνσεις στους δισεκατομμυριούχους. Απλά αφορμή έψαχνες.

Είπε αυτός που καίγεται για τις περικοπές στην USAID.

1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Rent-free in your heads forever, από όσο φαίνεται!

Φίλε, όσο συντηρητικός, όσο "αντισυστημικός", όσο "anti-woke", όσο χριστιανο-εθνικιστής και να είσαι δεν γίνεται να μην βλέπεις πως αυτοί που κυβερνούν στις ΗΠΑ τώρα είναι επιπέδου τρολ και ημι-αμόρφωτοι που έχουν κάνει επιστήμη το gaslighting των ψηφοφόρων τους. Πιθανότατα επικροτείς μάλιστα τον φτήνια της σκέψης που επικρατεί, ως τάχα μου αντίδραση στα ζητήματα των τρανς και των φύλων -- πόσο δυσανάλογη αντίδραση ρε συ;

Στην όποια υπερβολή του gender politics (αν και κυρίως λόγω υπερπροβολής κι όχι πραγματικότητας που ζουν όσοι συζητούν αυτά) απαντάς με ηλιθιοποίηση ενός έθνους; Οι συνέπειες θα είναι ημιμόνιμες νομίζω...

YOLO μη ειρωνικά όμως.

Επίσης, είμαι άθεος. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Ναι, η γρίπη είναι χάλια. Ευτυχώς, δεν επηρεάζει τη λογική μου σκέψη. Εσύ τι δικαιολογία να υποθέσω ότι έχεις; 😀

Έχω μεγαλύτερη διαύγεια μιας και έχω μια απλή ίωση προς το τέλος της! 😛 

Σε αντίθεση με τη γρίπη που μπορεί να σε επηρεάσει περισσότερο και χωρίς να το καταλαβαίνεις! 

Άσχετο, κάνα ουισκάκι (bourbon μόνο) θα στοκάρουμε λες μην ξυπνήσουμε κάνα πρωί και κοστίζει +50%

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχω μεγαλύτερη διαύγεια μιας και έχω μια απλή ίωση προς το τέλος της! 😛 

Σε αντίθεση με τη γρίπη που μπορεί να σε επηρεάσει περισσότερο και χωρίς να το καταλαβαίνεις! 

Άσχετο, κάνα ουισκάκι (bourbon μόνο) θα στοκάρουμε λες μην ξυπνήσουμε κάνα πρωί και κοστίζει +50%

Μπορεί να ακριβύνει όσο θέλει μαζί και ο καπνός, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν πίνω ούτε καπνίζω! Θα στοκάρω χυμούς μήπως πάρουν κι αυτοί την ανηφόρα!" 😏

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...