freegr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Κάποιες θα αναγκαστεί να απολύσει υπαλλήλους ή να τις πουλήσει ή να τις τερματίσει
Lucifer Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 30 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Α, άρα η συμμετοχή μου εδώ είναι πολυτέλεια! Χαίρομαι που το forum προσφέρει τέτοιες ανέσεις! 😏 Έχεις χάσει τις καλές μέρες, ο @billdanos σας φέρεται σαν να είστε σε κράτος πρόνοιας. Ή φιλοζωικό σωματείο, όπως και να 'χει. 3
MikeKata Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, NiKoSmile said: Βλέπω ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου πως κέρδισες τη συζήτηση. Αν αυτό σου αρκεί, τι να πω, συγχαρητήρια! Έχουμε διαφορετικά αντικείμενα. Εσύ, όπως αποδεικνύεις με τα λεγόμενά σου, βλεπεις μια συζήτηση υπό το πρίσμα παιδιών του Δημοτικού. "Σε κέρδισα". Εγώ, από την άλλη, βλέπω μια "αντιπαράθεση" όπου σκοπός μου είναι να αποδείξω (ναι, ακόμα και σε σένα) τη γελοιοτητα αυτών που λέει ο συνομιλητής μου. Τόσο απλό. Όπως φαίνεται, μάλλον το κατάφερα, μιας και ξαφνικά, 3 μηνύματα τώρα, ξέχασες τα χρηματιστήρια στα οποία απάντησες άλλα αντί άλλων και πετάς αοριστίες. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από MikeKata 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, MikeKata είπε Έχουμε διαφορετικά αντικείμενα. Εσύ, όπως αποδεικνύεις με τα λεγόμενά σου, βλεπεις μια συζήτηση υπό το πρίσμα παιδιών του Δημοτικού. "Σε κέρδισα". Εγώ, από την άλλη, βλέπω μια "αντιπαράθεση" όπου σκοπός μου είναι να αποδείξω (ναι, ακόμα και σε σένα) τη γελοιοτητα αυτών που λέει ο συνομιλητής μου. Τόσο απλό. Όπως φαίνεται, μάλλον το κατάφερα, μιας και ξαφνικά, 3 μηνύματα τώρα, ξέχασες τα χρηματιστήρια στα οποία απάντησες άλλα αντί άλλων και πετάς αοριστίες. Κοίτα, από τη μία ωραίες οι πηγές που παραθέτεις και αναλυτικά και απ' όλα και μπράβο σου. Από την άλλη, καθρεφτάκι σ' όλο μου το σώμα. Spoiler παπ, σε τάπωσα. 1 3
smart4ever Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, cpc464 είπε Για το υπόλοιπο δεν σε ακούω όμως να σχολιάζεις, τα έχει κάνει μπάχαλο το δίδυμο και ακόμα προσπαθούν μερικοί να με πείσουν οτι για όλα φταίne oi woke. Και δεν εχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακόμη.Κρατήσου γερά! Προσδεθειτε! Αυτό που ακολουθει ουτε που το φανταζεστε ...Τωρα και τουλάχιστον 4,5 χρονια ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΜΠ. Είμαστε ακόμη στους τίτλους,η ταινία αρχίζει σύντομα. 8 ώρες πριν, george94pav είπε Για να δούμε τι έχει κάνει και τι έχει "αποκαλύψει" μέχρι τώρα ο Τρομποκοπ και ο Mr. Ketamine: Α) δισεκατομμύρια σε σπατάλες και woke προπαγάνδα. Απόδειξη: 5 κόλλες Α4 που έδειξε η nepobaby εκπρόσωπος τύπου του λευκού οίκου + τα εκατομμύρια ποστ του διδύμου της συμφοράς στα σάπια social media. Β) αχρειαστο προσωπικό σε ζωτικής σημασίας δημόσιες υπηρεσίες που απολύθηκαν κατά χιλιάδες μόνο για τους πάρουν την άλλη μέρα τηλέφωνο παρακαλώντας τους να γυρίσουν πίσω. Γ) αποξένωση σχεδόν όλων των παραδοσιακών συμμάχων των ΗΠΑ και καταστροφή της "σταθερής" εικόνας που είχαν εδώ και 80 χρόνια. Δ) ελεύθερη πτώση του αμερικανικού χρηματιστηρίου και ράλλυ στο ευρωπαϊκό. Ε) πτώση στα 4 για τον μπαμπά Πούτιν και εξευτελισμός του προέδρου των ΗΠΑ. Bonus: το αναζωπυρωμενο ενδιαφέρον για ευρωπαϊκή ενοποίηση και άμυνα. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα τόσα αλλά γιατί να κουράζω. Όπως φαίνεται στον Έλληνα αρέσουν οι αυταρχικοί άντρες για ηγέτες, όπως εξάλλου φαίνεται και στην καθημερινή συμπεριφορα μας: ένας λαός τραμπούκων που ουρλιάζει για να βρει το δίκιο του και βιοπραγει όπου τον συμφέρει. Έτσι!!! Δώσε σανό γιατί έχουν βελάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα