Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, michael92 είπε

Δηλαδή αν μια γυναίκα νιώθει άνδρας μπορεί να πάρει τεστοστερόνη, αλλά αν ένας άνδρας θέλει να νιώσει πιο άνδρας, όχι; Τι συντηρητισμός είναι αυτός; :rolleyes:

Μα πώς θα νιώσει πιο άντρας όταν μετά τα σκευάσματα το λιλί θα μείνει μισό? 😛 

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Όχι, μίλησε για τα χρηματιστήρια. Πράγμα που, ως γνήσιος υποστηρικτής του πορτοκαλί, δεν έκατσες να δεις αν ισχύει ή όχι. Έλα, να σε βοηθήσω, ισχύει.

Που πληρώνεις τους φόρους σου στην Αμερική η στην Ευρώπη; Στην Αμερική ζεις ή στην Ευρώπη; Πληρώνεις το ρεύμα και τα καύσιμα πιο ακριβά στην Ευρώπη ναι η όχι; Απάντησε αυτές τις παιδικές και απλές ερωτήσεις και άσε τα copy paste.

• Haha 1
Δημοσ.
16 minutes ago, NiKoSmile said:

Που πληρώνεις τους φόρους σου στην Αμερική η στην Ευρώπη; Στην Αμερική ζεις ή στην Ευρώπη; Πληρώνεις το ρεύμα και τα καύσιμα πιο ακριβά στην Ευρώπη ναι η όχι; Απάντησε αυτές τις παιδικές και απλές ερωτήσεις και άσε τα copy paste.

Δεν έχεις ιδέα από μακροοικονομία και πώς οι οικονομίες αλληλοεπηρεάζονται σε ένα παγκόσμιο σύστημα, ε;

Το "ρεύμα και τα καύσιμα" μαζί με όλα τα υπόλοιπα που πληρώνω σε φόρους στην Ευρώπη, τα παίρνω πίσω όταν δε θα χρειαστεί να χρεοκοπήσω για να κάνω ράμματα αν μου συμβεί κάτι ή αν καλέσω ασθενοφόρο.

Βέβαια, ζω σε μια σοβαρή χώρα πλέον, με σωστό κοινωνικό κράτος, που μου δίνει την ικανότητα να σχεδιάσω τη ζωή μου και όχι σε μια μπανανία όπου μισώ το διπλανό μου και βρίσκω είδωλα σε ημίτρελους σωτήρες σοβαρών κρατών επειδή παθαίνω σύνδρομο Στοκχόλμης.

Α, επίσης, εγώ απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτό στο οποίο ρώτησες το συμφορουμίτη. Σου μίλησε για τα χρηματιστήρια και έκανες ότι δεν κατάλαβες και άρχισες τα δικά σου. Κλασσική τακτική για να ξεγλιστρήσεις. Σου πόσταρα πως ό,τι σου είπε ισχύουν και κάνεις ότι δεν τα βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Α, επίσης, εγώ απάντησα ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτό στο οποίο ρώτησες το συμφορουμίτη.

Για πες μου που ακριβώς βλέπεις να ρωτάω κάτι στο σχόλιο μου που έκανες παράθεση;  Nομίζεις ότι απάντησες κιόλας... σε ανύπαρκτη ερώτηση!

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Rally προφανώς εννοείς στο φυσικό αέριο στην ενέργεια και στα καύσιμα 😂! Για να τα πληρώνουμε πιο ακριβά από τους Αμερικάνους 😏. Άσχετο το ότι Γερμανία και Γαλλία παλεύουν με την ύφεση και οι φούσκες τους είναι έτοιμες να σκάσουν.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
9 hours ago, benlara2023 said:

Οξύμωρο, το νούμερο 1 site της τεχνολογίας στην Ελλάδα, να τάσσεται κατά του νούμερο 1 ανθρώπου της τεχνολογίας παγκοσμίως.
Βέβαια, από την άλλη, εαν το σκεφτεί κανεις πιο καλά, καθόλου οξύμωρο όταν η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα πάνε σύννεφο. 

Συγγνώμη, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Linus Torvalds που πάνω του έχει βασιστεί όλη η μοντέρνα τεχνολογική υποδομή και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι που έχουν θεμελιώσει το μοντέρνο λογισμικό και υλικό. Αλλά εσύ θεωρείς ότι ο νούμερο 1 άνθρωπος της τεχνολογίας είναι ένας δισεκατομμυριούχος που απλά προωθεί το εαυτό του ως γνωστη των πάντων;

Μην μετράτε τους ανθρώπους με τα λεφτά τους ή την προβολή τους. Δείτε και λίγο το τι πραγματικά προσφέρει ο καθένας στην τεχνολογία.

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.

...έχω διαβάσει τα διεθνή άρθρα και ξέρω την πραγματικότητα, αυτό μου αρκεί. Δεν έχει νόημα να γράφει κανείς εδώ κάτι. Κανένας δεν θα αλλάξει γνώμη επειδή κάποιος του είπε την αντίθετη γνώμη του.

Και ο Τραμπ όταν πρωτοβγήκε πρόεδρος έχασε λεφτά από την περιουσία του εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς που έμπαιναν ξεβράκωτοι και έβγαινα εκατομμυριούχοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpc464 είπε

Έχει δώσει ρέστα η ομοφοβία εδω μέσα, λες και έχει σχέση με το οικονομικό και πολιτικό χάλι που έχει προκαλέσει το δίδυμο Τράμπ-Μάσκ, κάτω το χρηματηστήριο,όλα επάνω λόγω ταριφών και απολύσεις παντού, κατα τα άλλα η οικονομία πάει τραίνο,μόνο που το τραίνο είναι σαν αυτό στα Τέμπη.

Αμαν...νάτη η λέξη ομοφοβία!

Είχα να την ακούσω απο την ορκ.του Τραμπ....

31 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Συγγνώμη, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Linus Torvalds που πάνω του έχει βασιστεί όλη η μοντέρνα τεχνολογική υποδομή και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι που έχουν θεμελιώσει το μοντέρνο λογισμικό και υλικό. Αλλά εσύ θεωρείς ότι ο νούμερο 1 άνθρωπος της τεχνολογίας είναι ένας δισεκατομμυριούχος που απλά προωθεί το εαυτό του ως γνωστη των πάντων;

Μην μετράτε τους ανθρώπους με τα λεφτά τους ή την προβολή τους. Δείτε και λίγο το τι πραγματικά προσφέρει ο καθένας στην τεχνολογία.

Δεν εχει σχεση η μαρίδα με τον αστακο φίλε,τί λες;;;

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, NiKoSmile said:

Για πες μου που ακριβώς βλέπεις να ρωτάω κάτι στο σχόλιο μου που έκανες παράθεση;  Nομίζεις ότι απάντησες κιόλας... σε ανύπαρκτη ερώτηση!

Γράφει ο συμφορουμίτης:

1 hour ago, george94pav said:

Δ) ελεύθερη πτώση του αμερικανικού χρηματιστηρίου και ράλλυ στο ευρωπαϊκό. 

Του απαντάς:

1 hour ago, NiKoSmile said:

Rally προφανώς εννοείς στο φυσικό αέριο στην ενέργεια και στα καύσιμα

Κοινώς, άλλο σου λέει, άλλο του απαντάς προσπαθώντας να γυρίσεις την κουβέντα εκεί που (νομίζεις ότι) σε συμφέρει και σε επαναφέρω στο θέμα από το οποίο προσπάθησες να ξεγλιστρήσεις.

1 hour ago, MikeKata said:

Όχι, μίλησε για τα χρηματιστήρια. Πράγμα που, ως γνήσιος υποστηρικτής του πορτοκαλί, δεν έκατσες να δεις αν ισχύει ή όχι. Έλα, να σε βοηθήσω, ισχύει.

Chart Shows US Stock Market Lagging European Indexes Since Trump's Return

European stocks are beating the U.S. so far this year. Is American exceptionalism dead?

European stocks steady after US markets plunge

Όχι ότι περιμένω να τα διαβάσεις, αλλά να έχουμε να λέμε...

Σοβαρά τώρα, αυτές οι τακτικές και η προσπάθεια δόμησης "επιχειρημάτων", πιάνουν στον κύκλο σας και δε γελάνε οι υπόλοιποι; Λέτε και εκεί άκυρα σε μια συζήτηση ή μόνο το forum εδώ έχει την πολυτέλεια;

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, smart4ever said:

Αμαν...νάτη η λέξη ομοφοβία!

Για το υπόλοιπο δεν σε ακούω όμως να σχολιάζεις, τα έχει κάνει μπάχαλο το δίδυμο και ακόμα προσπαθούν μερικοί να με πείσουν οτι για όλα φταίne oi woke.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Σοβαρά τώρα, αυτές οι τακτικές και η προσπάθεια δόμησης "επιχειρημάτων", πιάνουν στον κύκλο σας και δε γελάνε οι υπόλοιποι; Λέτε και εκεί άκυρα σε μια συζήτηση ή μόνο το forum εδώ έχει την πολυτέλεια;

Α, άρα η συμμετοχή μου εδώ είναι πολυτέλεια! Χαίρομαι που το forum προσφέρει τέτοιες ανέσεις! 😏

Δημοσ.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα πάντως, ο Μασκ βρήκε την λύση και έβαλε τον πλανητάρχη να διαφημίζει τα Tesla παρκαρισμένα σε σειρά έξω από τον Λευκό Οίκο, με ατακάρες όπως "Everything's Computer." Ενά έχω να πω: ΜΑΓΚΑΣ 

image.jpeg.2b528e8b22ed916459e35ce6988ad735.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
8 minutes ago, NiKoSmile said:

Α, άρα η συμμετοχή μου εδώ είναι πολυτέλεια! Χαίρομαι που το forum προσφέρει τέτοιες ανέσεις! 😏

Πολυτέλεια να μας αποδεικνύετε την "πολυπλοκότητα" του "συλλογισμού" σας. Αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα να το καταλάβεις, με δικαίωσες.

Τώρα, για τα υπόλοιπα που δεν τα quotαρες καν, μάλλον πήρες χαμπάρι ότι σε πήραμε χαμπάρι και τα "ξεχνάς".

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Πολυτέλεια να μας αποδεικνύετε την "πολυπλοκότητα" του "συλλογισμού" σας. Αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα να το καταλάβεις, με δικαίωσες.

Βλέπω ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου πως κέρδισες τη συζήτηση. Αν αυτό σου αρκεί, τι να πω, συγχαρητήρια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...