Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Η πραγματικότητα αγαπητέ είναι πως πλέον επιχειρείται μια «κανονικοποίηση» άσχημων λέξεων όπως: ρατσισμός, φασισμός & μίσος, απέναντι σε άλλους ανθρώπους, λαούς, κλπ. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλές δικαιολογίες. 

Αλλά ξέρεις τι θα τα σκεπάσει όλα αυτά πολύ σύντομα; Το πορτοφόλι μας που θα αρχίσει να βογκάει. 😛 

Τι εννοείς ότι δεν είναι φασίστας ή ρατσιστής όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου;

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Η πραγματικότητα είναι πως το θέμα είναι για τον Μασκ και τις εταιρείες του, κι εσύ το γυρνάς στα γεννητικά όργανα μιας ντουζίνας ανθρώπων.

Γιατί απορείς; Η

Spoiler

καύλα

(φανερή και κρυφή), ανέκαθεν καθόριζε τις κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις! :) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η πραγματικότητα αγαπητέ είναι πως πλέον επιχειρείται μια «κανονικοποίηση» άσχημων λέξεων όπως: ρατσισμός, φασισμός & μίσος, απέναντι σε άλλους ανθρώπους, λαούς, κλπ. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλές δικαιολογίες. 

Αλλά ξέρεις τι θα τα σκεπάσει όλα αυτά πολύ σύντομα; Το πορτοφόλι μας που θα αρχίσει να βογκάει. 😛 

Η οικονομία από την αρχαιότητα είναι σαν τον καιρό! Έχει τους κύκλους της. Δεν μπορεί να πηγαίνει μόνο καλά για πάντα, ούτε μόνο χάλια για πάντα!

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
1 minute ago, cpc464 said:

Και πώς επιρεάζει αυτό την οικονομία;,όταν ο Τραμπ βγάζει στο truth social μουσάτες χορεύτριες γιατί δεν μας πειράζει;.

Τα πάντα επηρεάζουν. Είναι η γενική ιδέα του ότι πρέπει να δέχεσαι τα πάντα χωρίς κριτική σκέψη. Ξεκινάς με αυτά και καταλήγεις μετά σε άλλα. Δεν είναι τυχαίο που κατά κύριο λόγο άτομα που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις στην συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν επιχειρήματα και όταν ομιλούν με κάποιον αντίθετης άποψης που προφανώς έχει, πάντα η κουβέντα καταλήγει σε προσωπικές επιθέσεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Τι εννοείς ότι δεν είναι φασίστας ή ρατσιστής όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου;

Ναι! :) 

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Τώρα μας σέβονται θέλουν δεν θέλουν γιατί είμαστε εμείς στην εξουσία.

Ποιοί είστε; 😂😂

Ζεις σε άλλη φανταστική διάσταση μάλλον, που δεν έχει υπόσταση έξω από το δωμάτιό σου, αν στο "εμείς" βλέπεις το "εγώ κι ο Τραμπ"

Εκτός αν είσαι κυβερνητικός αγκιτάτορας και μας έχεις πλανέψει τόσο καιρό!

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
16 minutes ago, KostasKri said:

όταν ο Τραμπ νομίζω έδωσε "μόλις" 100 εκ.

Μπορείς να βάλεις μια πηγή για το νούμερο αυτό?

16 minutes ago, KostasKri said:

τεστ για τρανσέξουαλ ποντίκια

Ποια τεστ είναι αυτά?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ποιοί είστε; 😂😂

Ζεις σε άλλη φανταστική διάσταση μάλλον, που δεν έχει υπόσταση έξω από το δωμάτιό σου, αν στο "εμείς" βλέπεις το "εγώ κι ο Τραμπ"

Εκτός αν είσαι κυβερνητικός αγκιτάτορας και μας έχεις πλανέψει τόσο καιρό!

Mind-Your-Own-Business.webp.adec39ba5c9cabafef9868d3501fa8b1.webp.34e86f03f80b71ae465a48a16f7d454c.webp

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, KostasKri said:

τεστ για τρανσέξουαλ ποντίκια

Πίστευα ότι μόνο ο εγκέφαλος του Trump ήταν ικανός να κάνει κουλουβάχατα στο κεφάλι του τις έννοιες "transgenic mice" και "transexual mice", αλλά κοίτα να δεις που, μάλλον, υπάρχουν κι άλλοι.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ποια τεστ είναι αυτά?

Είναι τα τεστ για τα οποία μιλάει ο Τραμπ και οι ακόλουθοι της αίρεσής του καταπίνουν αμάσητα.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, KostasKri said:

Τα πάντα επηρεάζουν. Είναι η γενική ιδέα του ότι πρέπει να δέχεσαι τα πάντα χωρίς κριτική σκέψη. Ξεκινάς με αυτά και καταλήγεις μετά σε άλλα. Δεν είναι τυχαίο που κατά κύριο λόγο άτομα που υποστηρίζουν τέτοιες απόψεις στην συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν επιχειρήματα και όταν ομιλούν με κάποιον αντίθετης άποψης που προφανώς έχει, πάντα η κουβέντα καταλήγει σε προσωπικές επιθέσεις.

Αγαπητέ εγώ ψάχνω ότι μου λένε και δεν το καταπίνω αμάσητο,πχ ποιο πάνω κάνεις αναφορά για τρανσέξουαλ ποντίκια ,η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για transgenic ποντίκια, καμία σχέση με αυτό που λέει ο Τράμπ, είναι πειραματόζωα για μελέτη γονιδιακών θεραπειών. Για τον Τράμπ αναφέρεις 100 εκατομμύρια ενώ μόνο ο Μάσκ του έχει δώσει πάνω απο 200.

Αυτά που συμβαίνουν δεν υπάρχουν ούτε ο δικός μας ο Κούλης δεν θα έφερνε αυτοκίνητα στο σύνταγμα να κάνει ρεκλάμα,ξεφτίλα για μιά χώρα που δηλώνει δημοκρατική.

Επίσης θα παρακαλούσα τους moderator εάν μπορούν να δούν ποιοι λογαριασμοί έχουν κοινή IP, νομίζω το κάποιος να έχει πολλαπλά acount είναι παράβαση, και όχι δεν αναφέρομαι στον kostakri.

Επεξ/σία από cpc464
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, KostasKri said:

Ναι με προπαγάνδα βγήκανε που τα προεκλογικά έξοδα της Κάμαλα ήταν πάνω από ένα δις και μετά τις εκλογές ζητούσε και δωρεές από ψηφοφόρους γιατί μπήκαν και μέσα όταν ο Τραμπ νομίζω έδωσε "μόλις" 100 εκ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ποιος κάνει την προπαγάνδα. Αλλά επειδή στην μία άκρη λέει Τραμπ και εδώ και 10 χρόνια έχουν καταφέρει να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι θέλουν να πιστεύουν, έχουμε φτάσει όπου έχουμε φτάσει. Άγιος εννοείται δεν είναι, αλλά δεν είναι και αυτό που περιγράφουν.

10/10 ποστ που γράφω ξέρω πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και σε παρακαλώ πολύ να μου κάνεις χάρη. Εκτός βέβεια αν εσύ σαν άνθρωπος που πληρώνει φόρους θα ήθελες τα λεφτά αυτά να πηγαίνουν σε τεστ για τρανσέξουαλ ποντίκια, προμήθεια προφυλακτικών σε τριτοκοσμικές χώρες, gender theory courses σε τριτοκοσμικές πάλι χώρες και πολλά άλλα που μπορείς να βρεις online. Επίσης το να ρίχνουν μπουνίδια και να κατατροπώνουν οι άντρες τις γυναίκες σε διάφορα αθλήματα δε θα το έλεγε και κανείς ιδιαίτερα θεμιτό εκτός και είναι μέρος της "προπαγάνδας" που είπες.

Το πως οτιδήποτε από τα παραπάνω είναι προς όφελος των Αμερικάνων πολιτών στην περίπτωση αυτή δεν το καταλαβαίνω. Και όπως είπα, αν κάποιος έβγαζε στην φόρα την μαυρίλα των ελληνικών κυβερνήσεων θα τον θεοποιούσαμε ΕΚΤΟΣ και αν τον κράζανε τα media τα τελευταία 10 χρόνια.

Ποια τρανςσεξουαλ ποντίκια;;; 🤣🤣🤣😅🤣😅😂😂😅

Ρεεεεεεε τρανσεξουαλ ποντίκια ρεεεεε!!!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, NickTG said:

Μπορείς να βάλεις μια πηγή για το νούμερο αυτό?

Ποια τεστ είναι αυτά?

https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2024/11/04/trump-vs-harris-fundraising-race-harris-outraised-trump-3-to-1-with-last-pre-election-report/

Συγγνώμη θυμόμουν λάθος έβαλα 200εκ λιγότερα στον καθένα.

Εδώ μπορείς να δεις τι καλούδια βρήκανε.

Επεξ/σία από KostasKri
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...