Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα!  Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο.

Καραμέλα έχει καταντήσει να κατηγορούν για προπαγάνδα άνθρωποι που αποδεδειγμένα είναι μπροστά μόνο με προπαγάνδα και λαϊκισμό…

48 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ότι woke σκουπίδια μπορείτε να φανταστείτε, χαλούσαν εκατομμύρια τον χρόνο.

9/10 ποστ σου γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια χωρίς καν να ξέρεις σε τι αναφέρεσαι…

κάποια στιγμή να το δούμε ποιοι και πως προπαγανδίζουν και ποιοι τα κατεβάζουν αμάσητα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5
  • Confused 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, NiKoSmile said:

Βάλτε τότε και ένα κουμπάκι "διαγραφή λογαριασμού" ώστε φεύγοντας να παίρνουμε και τις απόψεις μας μαζί μας.

Υπάρχει από το 2018  νομίζω, μέσα στα account settings.

• Like 6
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Σε πειράζει η αντίθετη άποψη και μου δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς τον δρόμο της εξόδου; Βάλτε τότε και ένα κουμπάκι "διαγραφή λογαριασμού" ώστε φεύγοντας να παίρνουμε και τις απόψεις μας μαζί μας. Αλλά μάλλον σας βολεύει να είμαστε και εμείς εδώ 😏.

Μπράβο σου,αυτό ετοιμαζόμουν και εγώ να γράψω......εέλεος πια με την συμπεριφορά τους.Εχουν ξεφύγει πια και δεν μπορουν να το καταλάβουν.

Βέβαια όταν το καταλάβουν θα ακουστεί μεγάλος κρότος απο το μπαμ που θα κανουν.

Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ....ΓΕΛΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ!

8 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Σε πειράζει η αντίθετη άποψη και μου δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς τον δρόμο της εξόδου; Βάλτε τότε και ένα κουμπάκι "διαγραφή λογαριασμού" ώστε φεύγοντας να παίρνουμε και τις απόψεις μας μαζί μας. Αλλά μάλλον σας βολεύει να είμαστε και εμείς εδώ 😏.

Μπράβο σου,αυτό ετοιμαζόμουν και εγώ να γράψω......εέλεος πια με την συμπεριφορά τους.Εχουν ξεφύγει πια και δεν μπορουν να το καταλάβουν.

Βέβαια όταν το καταλάβουν θα ακουστεί μεγάλος κρότος απο το μπαμ που θα κανουν.

Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ....ΓΕΛΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ!

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Είδες που καταλαβαίνεις  ο,τι σε βολεύει ώστε να δικαιολογήσεις τις απόψεις σου; 
 :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Είδες που καταλαβαίνεις  ο,τι σε βολεύει ώστε να δικαιολογήσεις τις απόψεις σου; 
 :) 

Για μετεφρασέ μας σε παρακαλώ αυτό που είπες.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Υπάρχει από το 2018 ή το 2019 νομίζω μέσα στα account settings.

Δεν υπάρχει! Μόνο "Αίτημα" διαγραφής... Ο άλλος μου έδειξε την πόρτα της εξόδου αλλά θα πρέπει να ζητήσω και την άδεια τώρα. Το τερματίσατε!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους μετά από "πολύ καιρό" ένα άρθρο για τον κακό Ελον, είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως κάνατε και εσείς κωλοτουμπα σαν την κυβέρνηση. Ουφ μου έφυγε και αυτό το άγχος.

Υ.Γ. αλήθεια το ότι βγήκαν τόσες βρωμες να υποθέσω ότι τις θεωρείτε κάποιοι ψεύτικες ;

Επεξ/σία από lost2
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smart4ever είπε

Για μετεφρασέ μας σε παρακαλώ αυτό που είπες.....

Σου έγραψα κιόλας από κάτω συγκεκριμένο παράδειγμα για εμένα. Και επειδή δεν το καταλάβατε, σας ξαναρωτω και πάλι γιατί ανέχεστε να είστε σε ένα μέσο προπαγάνδας και «συστημικό» όπως χαρακτηρίζετε το insomnia! Αυτό ρώτησα απλά ώστε να καταλάβω το σκεπτικό σας δεδομένου πως προσωπικά δεν περνάω ούτε απ έξω από δικτυακούς τόπους που τους χαρακτηρίζω έτσι! 

4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δεν υπάρχει! Μόνο "Αίτημα" διαγραφής... Ο άλλος μου έδειξε την πόρτα της εξόδου αλλά θα πρέπει να ζητήσω και την άδεια τώρα. Το τερματίσατε!

Με διαβάζεις λάθος! 

Δημοσ.
Just now, lost2 said:

Υ.Γ. αλήθεια το ότι βγήκαν τόσες βρωμες να υποθέσω ότι τις θεωρείτε κάποιοι ψεύτικες ;

Ποιές βρώμες;,αυτές που απέσυρε σιωπηρά απο την σελίδα του το DOGE; η τα ψέμματα για εκατομμύρια στην χαμάς, η τα λάθη του DOGE γιατί ο "big balls" δεν ήξερε να διαβάσει COBOL;.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, NiKoSmile said:

Αυτό προσφέρει η πλατφόρμα, δεν είναι "μόντα" μας.  Τα παράπονά σου εδώ The scalable creator and customer community platform - Invision Community

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Αυτό προσφέρει η πλατφόρμα, δεν είναι "μόντα" μας. 

Και αυτό κάτι είναι. Παλιότερα έπρεπε να στείλει κάποιος συνοδευτική επιστολή.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, NiKoSmile said:

Και αυτό κάτι είναι. Παλιότερα έπρεπε να στείλει κάποιος συνοδευτική επιστολή.

Πριν το 2018 που δεν υπήρχε GDPR δεν υπήρχε καν δυνατότητα.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Ποιές βρώμες;,αυτές που απέσυρε σιωπηρά απο την σελίδα του το DOGE; η τα ψέμματα για εκατομμύρια στην χαμάς, η τα λάθη του DOGE γιατί ο "big balls" δεν ήξερε να διαβάσει COBOL;.

Τις βρόμες με τα στημένα παιχνίδια.. που έβαζαν άνδρες σε γυναικεία αθλήματα και ξεφτίλιζαν τις γυναίκες!

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 hours ago, NiKoSmile said:

Το συγκεκριμένο άρθρο που παρατίθεται (copy paste) περιέχει αρκετές ανακρίβειες και λανθασμένες πληροφορίες. Ας αναλύσουμε την προπαγάνδα σας!

1. Το DOGE δεν είναι τμήμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ: Το DOGE (Department of Government Efficiency) δεν αποτελεί επίσημο κυβερνητικό τμήμα, αλλά είναι μια πρωτοβουλία που σχετίζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Έλον Μασκ για τη μείωση των ομοσπονδιακών δαπανών.

2. Ο ρόλος του Έλον Μασκ στο DOGE: Ο Έλον Μασκ δεν "συμμετέχει" ενεργά ως υπάλληλος ή διευθυντής του DOGE, αλλά έχει συμβουλευτικό ρόλο στην πρωτοβουλία για τη μείωση των δαπανών.

3. Η αναφορά στο "Τμήμα Κυβερνητικής Αποδοτικότητας": Η μετάφραση του DOGE ως "Τμήμα Κυβερνητικής Αποδοτικότητας" είναι παραπλανητική, καθώς το DOGE δεν είναι επίσημος οργανισμός ή θεσμός της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

4. Η σύνδεση του DOGE με τις επιχειρήσεις του Μασκ: Αν και ο Μασκ έχει παραδεχθεί ότι η συμμετοχή του στο DOGE δυσκολεύει τη διαχείριση των επιχειρήσεών του, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι το DOGE έχει άμεσο αντίκτυπο στις λειτουργίες των επιχειρήσεων όπως η Tesla, SpaceX ή Neuralink.

5. Οι ισχυρισμοί για κυβερνοασφάλεια: Οι αναφορές ότι το DOGE έχει θέσει σε κίνδυνο την υποδομή δεδομένων των ΗΠΑ είναι αληθείς, αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι οι υπάλληλοι του DOGE έχουν αντιγράψει δεδομένα σε μη προστατευμένους servers.

6. Η αποδυνάμωση κυβερνητικών υπηρεσιών: Το DOGE έχει προωθήσει περικοπές προσωπικού σε διάφορες υπηρεσίες, αλλά η σύνδεση αυτών των περικοπών με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Μασκ είναι αμφιλεγόμενη και δεν τεκμηριώνεται πλήρως.

Παλιά είχαμε την υπόγα των κομμάτων και τους εξηντάλεπτους. Τώρα έχουμε τα MAGA incel που το κάνουν τζάμπα, άσε που πληρώνουν και από τη τσέπη τους μπλε τικ στο Χ. Κι όλα αυτά "ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ή "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ DRAG QUEENS ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!"

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτό προσφέρει η πλατφόρμα, δεν είναι "μόντα" μας.  Τα παράπονά σου εδώ The scalable creator and customer community platform - Invision Community

Δεν χρειάζεται... είπαμε... όχι και έτσι! Το παρατράβηξες τώρα!

Επεξ/σία από NiKoSmile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...