Xtheodor Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ Δημοσ. χθες στις 12:39 μμ 1 ώρα πριν, alexiosdimitriadis είπε Και εμείς θα ξανακρατήσουμε το post σου όταν θα ξαναγυρίσει Και εγώ κρατάω όλα αυτά το ποστ μαζί γιατί δεν έχω προλάβει να φτιάξω ποπ κορν.
NiKoSmile Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, benlara2023 είπε Οξύμωρο, το νούμερο 1 site της τεχνολογίας στην Ελλάδα, να τάσσεται κατά του νούμερο 1 ανθρώπου της τεχνολογίας παγκοσμίως. Βέβαια, από την άλλη, εαν το σκεφτεί κανεις πιο καλά, καθόλου οξύμωρο όταν η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα πάνε σύννεφο. Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Επεξ/σία χθες στις 12:41 μμ από NiKoSmile 2 6
smart4ever Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Μπράβο σου,να το εμπεδώσουν! Επεξ/σία χθες στις 12:43 μμ από smart4ever 2 1
KostasKri Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Πάντως αν έβγαινε κάποιος εδώ να ξεμπροστιάσει τα σκουπίδια των προηγούμενων κυβερνήσεων και να απολύσει τους μισούς από το δημόσιο που τον παίζουν δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν. Και πάρα πολλά από αυτά που έχουν κόψει είναι τραγικά και φως φανάρι ότι υπήρχαν για να τρώνε μερικοί. Ότι woke σκουπίδια μπορείτε να φανταστείτε, χαλούσαν εκατομμύρια τον χρόνο. 1 2
cpc464 Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, NiKoSmile said: Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. Άρθρα όπως απο την CES στην θεσσαλονίκη η ότι η Nvidia ανοιγει παράρτημα στην Ερμού;,ναι δεν τα διάβασα καθόλου, παλιοπροπαγανδιστές!. Επεξ/σία χθες στις 12:58 μμ από cpc464
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ Δημοσ. χθες στις 12:50 μμ (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, smart4ever είπε Τώρα έχει Αυτόν! Όλα είναι θέμα συνήθειας.... Ειναι αδυνατον να το συνηθισουν γιατι οι συνηθειες τους ειναι αυτες που θελει να καταργησει ο Musk και ο Trump οποτε μεχρι τις επομενες εκλογες και εαν αυτα τα τροπαρια θα εχουμε φροντισε να το συνηθισεις... Επεξ/σία χθες στις 01:07 μμ από ScorpioX777 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ 10 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ένα συστημικό μέσο προπαγάνδας είναι όπως και τα υπόλοιπα! Πιο πολύ τους πονάει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών παρά τα προβλήματα της χώρας μας. Για τα ελληνικά δρώμενα δεν θα δεις ούτε άρθρο. 7 λεπτά πριν, smart4ever είπε Μπράβο σου,να το εμπεδώσουν! Και βασανίζετε τους εαυτούς σας παραμένοντας εδώ επειδή…??? Εγώ ας πούμε, τα μέσα που σιχαίνομαι φροντίζω να τα βάζω και στο host file ώστε να μη μου εμφανιστούν μπροστά μου ακόμη κι αν κατά λάθος πατήσω σε κάποιο link προς αυτά! 1
benlara2023 Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ 1 ώρα πριν, billdanos είπε Το πιο οξύμωρο από όλα όμως είναι πως εμπιστεύεστε την τύχη του πλανήτη στα χέρια ανθρώπων που εμφανίζονται με πριόνια μπροστά στο κοινό τους και χαπακώνονται αβέρτα! Από την άλλη, υπάρχει και η θεωρία πως είναι ήδη ένα τεράστιο τσίρκο όλος ο πλανήτης, οπότε μπορώ να το καταλάβω όσο κι αν με στεναχωρεί και με τρομάζει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εμπιστεύομαι την τύχη του πλανήτη σε ανθρώπους φιλοπόλεμους, ολιγάρχες, και αυταρχικούς, που το παιζουν υποστηρικτές της Ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλωστε ένα αλυσιοπρίονο, επειδή το αναφέρατε, δεν φτάνει για να βάλει ταξη σε ολο αυτό το χάος που προηγήθηκε και εξακολουθεί να υπάρχει. Θεωρηστε το ενα συμβολικό δωράκι 😊 Αυτό το τεράστιο τσίρκο, όπως προαναφέρατε, αντί να το αποδοκιμάζετε το επικροτείτε. Οξύμωρο... 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ 1 λεπτό πριν, benlara2023 είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εμπιστεύομαι την τύχη του πλανήτη σε ανθρώπους φιλοπόλεμους, ολιγάρχες, και αυταρχικούς, που το παιζουν υποστηρικτές της Ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλωστε ένα αλυσιοπρίονο, επειδή το αναφέρατε, δεν φτάνει για να βάλει ταξη σε ολο αυτό το χάος που προηγήθηκε και εξακολουθεί να υπάρχει. Θεωρηστε το ενα συμβολικό δωράκι 😊 Αυτό το τεράστιο τσίρκο, όπως προαναφέρατε, αντί να το αποδοκιμάζετε το επικροτείτε. Οξύμωρο... Και για να αντιδράσεις, εμπιστεύεσαι άλλους που θέλουν να ξαναχτίσουν κατεστραμμένες περιοχές για τους vip φίλους τους… Respect! Κράτα και για μένα ένα διαμέρισμα με θέα προς θάλασσα εκεί στη Γάζα! A και ένα Tesla στο γκαράζ και μια κεραία Starlink στην ταράτσα! 2
cpc464 Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ 9 minutes ago, billdanos said: Κράτα και για μένα ένα διαμέρισμα με θέα προς θάλασσα εκεί στη Γάζα! A και ένα Tesla στο γκαράζ και μια κεραία Starlink στην ταράτσα! Ξέχασες και την μουσάτη χορεύτρια! (0.15) 2 1
benlara2023 Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Κλασσική τακτική, ελλείψει ορθού αντεπιχειρήματος, να ρίχνετε το επίπεδο της κουβέντας, όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια όλοι αυτοί που υποστηρίζετε. Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 1
cpc464 Δημοσ. χθες στις 01:16 μμ Δημοσ. χθες στις 01:16 μμ 2 minutes ago, benlara2023 said: Κλασσική τακτική, ελλείψει ορθού αντεπιχειρήματος, να ρίχνετε το επίπεδο της κουβέντας, όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια όλοι αυτοί που υποστηρίζετε. Καταλαβαίνεις οτι η αναφορά είναι απο βίντεο που έχει ποστάρει ο ίδιος ο Τράμπ στο truth social έτσι;,κατα τα άλλα εμείς ρίχνουμε το επίπεδο. Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 2
benlara2023 Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Και για να αντιδράσεις, εμπιστεύεσαι άλλους που θέλουν να ξαναχτίσουν κατεστραμμένες περιοχές για τους vip φίλους τους… Respect! Κράτα και για μένα ένα διαμέρισμα με θέα προς θάλασσα εκεί στη Γάζα! A και ένα Tesla στο γκαράζ και μια κεραία Starlink στην ταράτσα! Κλασσική τακτική, ελλείψει ορθού αντεπιχειρήματος, να ρίχνετε το επίπεδο της κουβέντας, όπως κάνουν άλλωστε τόσα χρόνια όλοι αυτοί που υποστηρίζετε. Καλή συνέχεια και καλή τύχη. 5 λεπτά πριν, cpc464 είπε Καταλαβαίνεις οτι η αναφορά είναι απο βίντεο που έχει ποστάρει ο ίδιος ο Τράμπ στο truth social έτσι;,κατα τα άλλα εμείς ρίχνουμε το επίπεδο. Καλή συνέχεια και καλή τύχη. Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα.
NiKoSmile Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ Δημοσ. χθες στις 01:28 μμ 26 λεπτά πριν, billdanos είπε Και βασανίζετε τους εαυτούς σας παραμένοντας εδώ επειδή…??? Εγώ ας πούμε, τα μέσα που σιχαίνομαι φροντίζω να τα βάζω και στο host file ώστε να μη μου εμφανιστούν μπροστά μου ακόμη κι αν κατά λάθος πατήσω σε κάποιο link προς αυτά! Σε πειράζει η αντίθετη άποψη και μου δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς τον δρόμο της εξόδου; Βάλτε τότε και ένα κουμπάκι "διαγραφή λογαριασμού" ώστε φεύγοντας να παίρνουμε και τις απόψεις μας μαζί μας. Αλλά μάλλον σας βολεύει να είμαστε και εμείς εδώ 😏. 4 1
james01gr Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ 2 ώρες πριν, csontheline είπε Με αφορμή τις μαλακίες διορθωτικές κινήσεις τους, τα πάντα έχουν καταρρεύσει. Η Tesla, όσο και αν θέλουμε να τα πάει χάλια λόγω της στάσης του Μασκαρά, δεν θα επηρρεαστεί τρομερά. Και δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει που χάνει δις κάθε μέρα. Με τις κινήσεις που θα κάνει, θα κερδίσει ΠΟΛΥ περισσότερα. Οι απλοί πολίτες να φοβούνται, που -όσο μη αποδοτικά και αν λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες- θα τις περικόψει με το δρεπάνι, οριζοντίως. Το καλό είναι ότι μας τραβάνε το δίχτυ ασφαλείας και θα αναγκαστούμε να πατήσουμε στα πόδια μας (εννοείται κάνοντας λάθη στην πορεία), εμάς τους Ευρωπαΐους. Αρκεί να μην ξεχάσουμε ότι η διάσπαση συμφέρει ΜΟΝΟ τους έξω, η ένωση ΚΥΡΙΩΣ τους μέσα. δεν έχει μόνο την Tesla o Musk. και στοχεύει μακροπρόθεσμα. τα χρήματα που χάνει από τις μετοχές της Τέσλα δεν είναι τίποτα μπροστά στα κυβερνητικά συμβόλαια που έκλεισε και που θα κλείσει. φαντάζεται κάποιος σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ο πρόεδρος πχ της VW ή της FCA ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος να έκανε πολιτική με αυτόν τον τρόπο; θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα