sakis697 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλημέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα δυο shortcuts, αλλά μου έχει φάει την ψυχή. Θέλω όταν πχ κλειδώνει η πόρτα τότε να αναβοσβήνει δύο φορές η led ταινία κόκκινη, αλλά μετά να επανέρχεται στο τελευταίο της στάδιο. Πχ η led ταινία στο σπίτι είναι είναι μόνιμα στο λευκό χρώμα. Αν κλειδώσει η κλειδαριά να αναβοσβήνει δυο φορές κόκκινο αλλά μετά να πάει στο λευκό χρώμα. Ομοίως κάτι άλλο κ αν ξεκλειδώσεις την πόρτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς;
Jiakometi Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν εφικτό στο HomeKit. Μικρή πιθανότητα να κάνω λάθος. Οι αυτοματισμοί του HomeKit δουλεύουν με device state, οχι με attributes. Μονο οι λαμπες και λεντοταινίες της Philips (Hue) έχουν έναν περιορισμένο αριθμό attributes, ο οποίος εισάγεται στο HomeKit από την δική τους εφαρμογή. Μπορείς να δοκιμάσεις το Controller for HomeKit είτε από το link ειτε από το App Store, που επεκτεινει κατα πολύ τις δυνατοτητες του HomeKit, αλλά μάλλον θα πρεπει να κανεις πολλά διαδοχικά scenes (ON -OFF) ξεχωριστα για καθε χρωμα για να επιτυχεις το blink και μετά έναν αυτοματισμό για να τρεχει τα scenes σε σειρά. Έχει free trial 7 ημερών για να δεις αν σου κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη και δεν μπορώ με βεβαιότητα να σου πω (αλλά θα το δοκιμάσω στο εγγυς μέλλον).
Jiakometi Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Ψάχνοντας αν υπάρχει κάτι άλλο για αυτό που θέλεις να κάνεις βρήκα και αυτό. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις, (αναβοσβήνει φώτα), αλλά δεν το έχω ψάξει σε λεπτομέρεια ακόμη. Ειναι σαφώς απλούστερο (και φτηνότερο) από το Controller. App.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα