Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε μια φάση που μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα αυτοκίνητο που το θέλω εδώ και πολύ καιρό. Έχω μια ιδιαίτερη τρέλα με τα Mercedes από το 2004 έως 2017 μοντέλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζει κανείς να μου πει τα τέλη εκτελωνισμού για το εξής μοντέλο από Αλβανία:

•Μοντέλο: Mercedes-Benz C300 AMG Styling

Έτος: 2010

Τιμή: 7.700€

Χιλιόμετρα: 174.991 km 

Καύσιμο: Βενζίνη

Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο (7G TRONIC)

· Κυβικά: 2996cc

Euro 5

Γενικά έχω πολλά μοντέλα κατά νου. Ας μου πει και κάποιος κάποια έμπιστη ιστοσελίδα για να υπολογίζω και μόνος τα τέλη εκτελωνισμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Trevor είπε

Γενικά έχω πολλά μοντέλα κατά νου. Ας μου πει και κάποιος κάποια έμπιστη ιστοσελίδα για να υπολογίζω και μόνος τα τέλη εκτελωνισμού.

Βλέπω αυτήν τη σελίδα για υπολογισμό (να απενεργοποιήσεις ότι blocker έχεις για να μη σου κόβει δεδομένα):

https://ektelonistiki.gr/υπολογισμός-τέλους-ταξινόμησης-2/

αυτήν για τον συντελεστή τέλους:

https://www.gov.gr/sdg/taxes/other-taxes/passenger-vehicles/registration-levy-rates

και αυτήν για το τι χρειάζεται:

https://www.ektelonistis.com.gr/Ektelonismos-Aytokiniton

Ότι μπορέσεις να βγάλεις από εκεί καλώς, δεν ξέρω περισσότερα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
9 hours ago, Trevor said:

Είμαι σε μια φάση που μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα αυτοκίνητο που το θέλω εδώ και πολύ καιρό. Έχω μια ιδιαίτερη τρέλα με τα Mercedes από το 2004 έως 2017 μοντέλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζει κανείς να μου πει τα τέλη εκτελωνισμού για το εξής μοντέλο από Αλβανία:

Euro 5

Προσεχε τα mercedes απο Αλβανια διοτι λειπουν οι κλειδαριες......

• Haha 3
Δημοσ.

Με το καλημερα εχεις +1 χιλιαρικο λογω Euro 5, αλλα 3λιτρο στην Ελλαδα?? Εισαι σιγουρος?? Μπορεις να το καλυπτεις / συντηρεις??

Και αν δεν κανω λαθος, το κοστος τελωνειου βγαινει βαση αρχικης τιμης / εξοπλισμου απο την αρχικη χωρα πωλησης / κλοπης…

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Trevor είπε

Euro 5

Mαζοχισμός είναι,όχι τρέλα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasbm είπε

έχεις τρελλα και πας στο C ???

Έχω πολλά στο νου. Και κάτι s class του 2010. Παράδειγμα έφερα το c, όχι ότι με χαλάει 

Δημοσ.

αρκετοι γνωστοι μου δοκιμασαν απο δημοπρασια Γαλλια (εχει κανα δυο εταιριες να μη κανω διαφημιση). Μπορεις να πας στη πολη να δεις το ιχ ή απο το ιντερνετ. Εχει πολλες λεπτομεριες κυριως τα προβληματα.

Κανονακι; εχει τοσο τα τελη εκτελωνισμου οσο και εξοδα μεταφορας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...