[email protected] Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) καλησπερα .........διστάζω....τι λετε???? αξίζει??? https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13603&idPhone2=11039 με το a52s 3 χρόνια τώρα κανενα θέμα. και καρτα μνήμης και ακουστικά 🎧! Επεξ/σία 11 Μαρτίου από [email protected]
Fotia Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Oταν έρθει στις αλυσίδες το βλέπεις από κοντά και αποφασίζεις . 1
foukas Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Κι εγώ αυτή την αλλαγή σκέφτομαι, αλλά λόγω ανάγκης (ραγισμένη οθόνη αλλά δουλέυει άψογα). Ξέρουμε περίπου πότε θα κυκλοφορήσει το Α56 5G Ελλάδα;
woox-2 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Το έχω και εγώ το a52s είναι 2.5 χρόνων, και είναι like new condition, το έχω λιώσει στην κυριολεξία, παίζω και παιχνίδια, είναι η έκδοση 8 gb ram 256, εντάξει πέραν από τις αναβαθμίσεις λογισμικού πού το android 14 είναι το τελευταίο πού θα πάρει, είναι κινητήρα ακόμη, αρκετά γρήγορο , χωρίς κανένα κόλλημα , προτιμώ όταν κλείσει 3 χρόνων, να του αλλάξω μια μπαταρία, πάρα να το αλλάξω.
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Άλλαξα πρόσφατα μπαταρία στο a52s /6 ,ύστερα από δύο χρόνια και κάτι. Μέρα με τη νύχτα. Σαν καινούρια συσκευή. 40 ευρώ, εκτός εγγύησης, σε επίσημο service. Ακόμα και σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη συσκευή στα 300 ευρώ.
Fotia Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Οσο έχει ακόμα υποστήριξη Security updates το Α52 ,αντέχει και δεν κολλά ,δεν έχει κλείσει τον κύκλο του . Νέα κινητά βγαίνουν συνέχεια ...
eko13 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Τιμιοτατο το Α52s επαιζε στα ισα Α54 και κερδιζε Α53. Πιστευω αντεχει ακομα. Αν μπορεις να πας στο Α55 ειναι το αντιστοιχο τιμιοτατο τωρινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα