Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εν λόγω τάμπλετ το οποίο το αγόρασα το 2016. Aκόμη μπορώ να πω ότι τρέχει απροβλημάτιστα για τα βασικά (ιντερνετ, YouTube) αλλά έχω το εξής θέμα πλέον. Είμαι στην 14.8.1 έκδοση και το έχω αφήσει εκεί μήπως δεν σηκώνει επόμενη. Βέβαια για αναβάθμιση μου βγάζει την 15.8.3. Να προχωρήσω στην 15.8.3 ή θα σέρνεται;

Tο άλλο θέμα είναι ότι σε όλες τις εφαρμογές μου λέει ότι θέλει την έκδοση 16.0.0 για να τις τρέξει. Επομένως τι γίνεται; Αχρηστεύεται το τάμπλετ ή υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημά μου; 

Δημοσ.

Το iPad Air 2 σταμάτησε να βγαίνει  το 2016. Δεν νομίζω να παίρνει το το iOS 16. Λογικά αχρηστεύεται εκτός αν υπάρχει η δυνατότητα jailbreak 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, broxopios είπε

Καλησπέρα.

Έχω το εν λόγω τάμπλετ το οποίο το αγόρασα το 2016. Aκόμη μπορώ να πω ότι τρέχει απροβλημάτιστα για τα βασικά (ιντερνετ, YouTube) αλλά έχω το εξής θέμα πλέον. Είμαι στην 14.8.1 έκδοση και το έχω αφήσει εκεί μήπως δεν σηκώνει επόμενη. Βέβαια για αναβάθμιση μου βγάζει την 15.8.3. Να προχωρήσω στην 15.8.3 ή θα σέρνεται;

Tο άλλο θέμα είναι ότι σε όλες τις εφαρμογές μου λέει ότι θέλει την έκδοση 16.0.0 για να τις τρέξει. Επομένως τι γίνεται; Αχρηστεύεται το τάμπλετ ή υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημά μου; 

Έχω το ίδιο με την τελευταία έκδοση. Μια χαρά πάει. Αλλά δεν έχει νόημα. Reader duty μονο.

Δημοσ.

Κάποιες εφαρμογές που έχεις κατεβάσει στο παρελθόν με το ίδιο AppleId σε πιο σύγχρονη συσκευή και έχουν παλαιότερη έκδοση θα λειτουργήσουν. 

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν είμαι για νέο τάμπλετ. Είναι κρίμα να αχρηστευτεί γιατί λειτουργικά είναι σούπερ.

Jailbreak τι θα σημαίνει; Ότι θα μπορεί να τρέχει youtube κλπ απροβλημάτιστα; Δε με ενδιαφέρουν να έχω paid εφαρμογές δωρεάν. Ρωτάω καθαρά για θέμα λειτουργικότητας του τάμπλετ.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, broxopios είπε

Προς το παρόν δεν είμαι για νέο τάμπλετ. Είναι κρίμα να αχρηστευτεί γιατί λειτουργικά είναι σούπερ.

Από μπαταρία πως πάει; Αντέχει; Την έχεις αλλάξει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geo1st487 είπε

Από μπαταρία πως πάει; Αντέχει; Την έχεις αλλάξει;

Η μπαταρία κρατάει ακόμη απίστευτα καλά για τα χρόνια του. Γενικά πρόσεχα πολύ το πότε το φόρτιζα, οπότε είμαι μια χαρά από θέμα μπαταρίας. Θα το αναβαθμίζω και βλέπουμε. Όσο κρατήσει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, broxopios είπε

Η μπαταρία κρατάει ακόμη απίστευτα καλά για τα χρόνια του. Γενικά πρόσεχα πολύ το πότε το φόρτιζα, οπότε είμαι μια χαρά από θέμα μπαταρίας. Θα το αναβαθμίζω και βλέπουμε. Όσο κρατήσει.

9 χρόνια με την ίδια μπαταρία!! Παιχνίδια παίζεις;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, geo1st487 είπε

9 χρόνια με την ίδια μπαταρία!! Παιχνίδια παίζεις;

Καθόλου παιχνίδια. Κάποια στιγμή είχα περάσει κανα 2 αλλά δεν ασχολήθηκα τελικά.

Στην ουσία το τάμπλετ το έχω για ιντερνετ, youtube και μουσικά προγράμματα τύπου moog όπου συνδέω το ipad με πλήκτρα.

Δημοσ.
Στις 12/3/2025 στις 5:51 ΜΜ, broxopios είπε

Jailbreak τι θα σημαίνει; Ότι θα μπορεί να τρέχει youtube κλπ απροβλημάτιστα; Δε με ενδιαφέρουν να έχω paid εφαρμογές δωρεάν. Ρωτάω καθαρά για θέμα λειτουργικότητας του τάμπλετ.

Θα μπορεί νΑ τρεχει εφαρμογές από alternative stores. Ψαξε στο ιντερνετ για Dopamine 2.0 for iOS.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...