Προς το περιεχόμενο

nomatica shop......???

dwarves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

_DiMoN_, phra thlefwno kai thn akyrwsa...ola kala...(arkei na mhn mou exoun xrewsei thn karta....)

tha dokimasw kai to allo site pou mou les....mexri omws na ftaseis sthn paragelia sou zhtaei mexri kai pistwtikh karta....:( den thelw na thn valw prin vevaiothw oti yparxei sigoura h mhxanh....!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon....exei kanei kaneis allos paragelia twra teleutaia apo thn nomatica..! giati parathrw oti parolo pou tis mhxanes tis deinxnei sto stock....den tis exei...px egw ekana paragelia 2 kommatia apo mia mhxanh pou otan eixa pathsei availability...elege oti mexri ekeinh thn stigmh eixe panw apo 2 kommatia sto stock..! kai molis ekana thn paraggelia...leei oti einai se anefodiasmo...kai oti tha tis exoun stis 7/9/2004

mallon mas douleuoun.....!! ta lefta pantos ta tsimpane apo thn stigmh pou kaneis thn agwra...! :evil:

Δημοσ.

To ίδιο έπαθα και έγω :X .

Έχω παραγγείλει από τις 27/08, με ημερομηνία παραλαβής των μηχανών στις 3/9, αλλά σήμερα μου έστειλαν mail, λέγοντας ότι οι προμηθευτές τους, δεν τους παρέδωσαν τις μηχανές και θα τις παραλάβουν σε 2 βδομάδες!!!!!!!!

Μας δουλεύουν κανονικά!!!!!!!!

Δημοσ.

balabush: όχι φίλε μου δεν σε δουλέυουν και στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ πως είναι δικό σου λάθος. Αν δεις στο site τους για την διαθεσιμότητα λένε "Ο προμηθευτείς μας είπε οτι θα μας το φέρει την τάδε μέρα". Επομένως ότι και να γίνει (που είναι και λογικό καμιά φορά) δεν μπορείς να τους πεις τίποτα αφού θα σου πούνε δεν μας το έφερε ο προμηθευτής την μέρα που είπε(άσχετα αν αυτοί ψάχνουν για καλύτερες τιμές κλπ κλπ ή πράγματι δεν υπάρχει στοκ).

Θεωρώ ότι το λάθος είναι δικό σου γιατί ποτέ μα ποτέ δεν παραγγέλνεις από κάπου αν δεν υπάρχει στοκ. Περιμένεις να φέρουνε και όταν σιγουρευτείς ότι υπαρχουν κάνεις την παραγγελίες σου.

Το nomatica είναι από τα καλύτερα Ερωπαϊκά καταστήματα btw με πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Δημοσ.

xaotikos, se emena pantos thn prwth fora pou parageila elege oti eixe stock...to gnwsto panw apo 20 ews thn tade hmeromhnia...kai molis parhgila 3 fotografikes...ksafnika egrapse oti tha to exoun 3 septembriou.....! kai neuriasa kai akyrosa thn paragelia...htan h idia foto pou hthele o balabush, thn paragelia thn eixa kanei gyrw sti 18 augoustou...kai an den eixe stock den tha thn ekana...!!!!

Δημοσ.

xaotikos συμφωνώ πως είναι από τα καλύτερα κατάστηματα στην Ευρώπη και για αυτό παράγγειλα από εκεί, αλλά δεν δικαιολογείται να λες ότι θα έχεις ένα προϊόν σε τόσες μέρες και μετά να λές θα το φέρω με καθυστέρηση 2 εβδομάδων. Τώρα όσο για το ότι παράγγειλα μηχανή, ενώ δεν την είχε στο stock, όπως έγραψε και ο dwarves πάθαμε ακριβώς το ίδιο και με μηχανή που ήταν στο stock, κατα την παραγγελεία :(

Δημοσ.

Τότε ναι φταίει το nomatica στο ότι όταν κάνατε την παραγγελία αμέσως/b] δεν σας είπε ότι τελείωσαν και αν θέλετε να ακυρώσετε. Πάντως το να την φέρουν την ημερομηνία που λένε αλλά 2 βδομάδες αργότερα πολύ πιθανόν να μην εξαρτάται από αυτούς αλλά από τους προμηθευτές

Δημοσ.

θελω να κανω μια αγορα απο nomatica, οταν φτανω στην σελιδα πληρωμης μεσω πιστωτικης καρτας τι πρεπει να κανω? τα εικονιδια με τις πιστωτικες καρτες στο κατω μερος τις σελιδας ειναι ανενεργα (visa mastecard) τα αλλα οχι , οταν παταω επικυρωση παραγγελιας μου βγαζει

αυτο το μυνημα = ADODB.Field error '800a0bcd'

BOF ou EOF est égal à True ou l'enregistrement actuel a été supprimé. L'opération demandée nécessite un enregistrement actuel.

/gr/asp/Call_request.asp, line 30

ποιο λαθος κανω?

Δημοσ.

mhpws exei kapoio provlima to site tous....dokimase na sviseis olo to cache tou explorer sou...kai ta cookies...kai na ksanampeis sto site...egw prin 5-6 meres ekana paragelia kai ola eixan paei mia xara...(asxeta pou tis psifiakes den tis exw parei akoma...:( ) kai gyrw stis 15 augoustou eixa kanei kai allh paragelia...alla pali tha mou tis argousan kai akyrwsa thn paragelia...15 meres meta mou eipan oti mou ksanakatethesan ta xrhmata pisw...!

poion browser exeis???

Δημοσ.

Θα με τρελάνει το nomatica . Μου στέλνουν mail πάλι χθές το πρωί που μου λένε ότι την μηχανή μου θα την παραλάβουν σε 2 βδομάδες. Άσχημα μέχρι εδώ τα πράγματα. Μετά κατά τις 19:00 μου στέλνουν άλλο mail στο οποίο γράφουν ότι η μηχανή μου παραδώθηκε στην FEDex .

Επικοινώνησα και με FEDex στην Ελλάδα και την Τρίτη θα μου την παραδώσουν :D

Δημοσ.

Emena den mou exoun steilei tipota akoma..! apla to status ths entolhs mou leei waiting to be validated ....esteila shmera email na dw akrivos ti paizei gia na dw mhpws paizei provlima me thn pistwtikh mou... :(

Δημοσ.

Κανένας έχει πληρώσει με τραπεζικό έμβασμα και όχι με πιστωτική κάρτα?

Όποιος το έχει κάνει θα παρακαλούσα να απαντήσει γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα και ούτε θέλω να μπλέξω.. :lol:

Δημοσ.

Μα φίλε μου έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια με πιστωτική κάρτα....

Διότι αν στείλεις λεφτά σε κάποιον και σε κλέψει με τραπεζικό έμβασμα ΠΑΝΕ ΤΑ χρηματα

Αν όμως στείλεις σε κάποιον χρήματα με πιστωτική και σε κλέψει, σου στείλει λάθος αντικίμενο, πάρει τον αριθμό της πιστωτικής σου ο μεγαλύτερος hacker και τραβήξει χρήματα, πέσει κομήτης στη γη και χρεωθεί η κάρτα σου..... Κάνεις μια αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου και παίρνει τα χρήματα σου πίσω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...