Προς το περιεχόμενο

nomatica shop......???

dwarves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν....έχω παραγγείλει 3 canon A85 από την nomatica...... τις φωτογραφικές μηχανές δείχνει ότι τις έχει σε stock, ακόμα και αν μπεις τώρα στο site της nomatica. Στο email όμως που μου έστειλαν για επιβεβαίωση μου γράφουν ότι θα τις παραλάβουν την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τι να πω... :( με απογοήτευσε....

Επίσης η τιμή της μηχανής έχει πέσει από τότε που την παρήγγειλα....

Τους έστειλα email... το Σάββατο...αναμένω απάντηση....

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσάς??

Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν κάνει την χρέωση στην κάρτα μου.... και είναι 1000 ευρώ....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να την κάνεις εκ νέου τον Σεπτέμβρη με τη νέα τιμή... εφόσον έδειχνε πως έχουν stock ενώ δεν είχαν μπορείς να το κάνεις.

Δημοσ.

anaxiopistos, mallon tha thn akyrosw thn paragelia kai tha thn ksanakanw giati einai poustia na leei oti exei stock...telika na mhn exei....kai twra na exei pesei kai h timh ths apo thn stigmh pou parhgeila....kai einai 1000 euro...den einai mia mhxanh pou phra...alla 3!!!

Δημοσ.

Αν είναι αξιόπιστο......Φυσικά!

Έχω κάνει 3.500? παραγγελία και μετά που μου τα στείλανε τους είπα να μου κόψουν τιμολόγιο και μου κόψαν και τώρα θα μου καταθέσουν το Φ.Π.Α...

Επίσης έχουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, μόνο 20? ....

Κι έρχονται σε 3 ημέρες (Γερμανικό -Ελληνικό Ταχυδρομείο)

Δημοσ.

Δεν τους παίρνει καλύτερα ένα τηλέφωνο:

1)Έχουν Έλληνα αντιπρόσωπο

2)Είναι πιο φτηνό να παίρνεις εξωτερικό παρά κινητό...

Δημοσ.
_DiMoN_' date=' sthn nomatica enoeis na parw thlefwno???

sto allo site pou edwses den mporw na katalavw an einai kati available or not... :S[/quote']

Ναι την nomatica πάρε τηλ...

Όσο για το άλλο δίνεις την παραγγελία, δεν σε χρεώνουν και σου λένε αν είναι διαθέσιμο (οπότε και σε χρεώνουν) και αν δεν είναι σου λένε πότε θα είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...