SB_1957 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 17 hours ago, verylife78 said: 1. Η δουλειά είναι δική μας και δουλεύουμε μαζί, οπότε αυτό είναι κακό και καλό. Βέβαια μάθαμε και δεν φέρνουμε το πρόβληματα (προσπαθούμε) στο σπίτι, οπότε είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι. 2. Πιο πολύ θέλουμε να βολτάρουμε όσο μπορούμε σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή ένα μήνα Τόκιο πχ και να γυρνάμε στις κοντινές περιοχές. 3. Από την άλλη, σκέφτομαι πάντα το μέλλον, δεν θέλω να μέγαλωσουμε και να μείνουμε ταπί 😉. Γιαυτο σκεφτήκαμε να δούμε πως μπορούμε να έχουμε ένα εισοδημα. 4. Όσο για τη δουλειά δεν ξέρουμε και που θα μπορούμε να το κάνουμε remote. Είμαστε άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια μας και των δύο. 1 και 4. Αν η δουλειά σας μπορεί να γίνει remote, το συνδυάζετε άνετα με 2 και έχετε και το 3. Έχω γνωστούς που κάνουν αυτό ακριβώς. Δουλεύουν remote και κάθε 3-4 μήνες αλλάζουν χώρα. Έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο. Όποτε θέλουν επιστρέφουν στο σπίτι τους για λίγο καιρό και ξαναφεύγουν.
verylife78 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε 1 και 4. Αν η δουλειά σας μπορεί να γίνει remote, το συνδυάζετε άνετα με 2 και έχετε και το 3. Έχω γνωστούς που κάνουν αυτό ακριβώς. Δουλεύουν remote και κάθε 3-4 μήνες αλλάζουν χώρα. Έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο. Όποτε θέλουν επιστρέφουν στο σπίτι τους για λίγο καιρό και ξαναφεύγουν. δεν μπορει να γινει remote, το ανεφερα @Grfoxz μα αυτο επι της ουσιας ειναι το θεμα τελικως "πως θα αντέξει η τσέπη σου" @adi32 πολυ σωστος, αυτο προσπαθουμε @Sorathτο δοκιμασαμε δεν εκατσε δεν γινεται πλεον οποτε πηγαμε στο αλλο σταδιο. Ας που παντα υπαρχουν παιδια γυρω μας αλλ το καλο ειναι οτι μολις ξεκινησουν και γινονται κουραστικά τα στελνουμε σπιτι τους χαχαχα win-win κατασταση και αυτα περνανε καλα γιατι κανουμε πραγματα που δεν κανουν με τους δικους τους και εμεις αλλαζει λιγο, οπως λες η ρουτινα μας, και μετα ολοι παμε σπιτι μας.
Lucifer Δημοσ. πριν από 47 λεπτά Δημοσ. πριν από 47 λεπτά 22 ώρες πριν, costas_ είπε Εύκολα νιάτα, δύσκολα γερατειά λέει ο σοφος λαός μας και δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Ξεκάθαρα προτιμότερο από το αντίστροφο βέβαια. Εκτός αν ανυπομονεί κανείς να κάνει ζωάρα με οσφυαλγία και διακοσμητικό πουλί. 1
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 22 λεπτά Δημοσ. πριν από 22 λεπτά (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2025 στις 5:56 ΜΜ, verylife78 είπε Εισαι παντρεμενος, δεν εχεις παιδια. Εχεις μια καλη περιουσια σε μετρητο σε χωρα του εξωτερικου. Εχεις την δουλεια σου, το σπιτι σου, το εξοχικο σου. και φτανεις σε μια καμπη που θες να τα παρατησεις ολα.... Τι κανεις? Το μετρητο με τα τωρινα εξοδα δεν σε φτανει μεχρι τα 80 σου. Αρχιζεις και ρευστοποιεις? Αγοραζεις κατι αλλο για να εχεις εισοδημα μετα απο 1-2 χρονια και ισως σε 12-15 να μπορεις να βαζεις πισω στο κεφαλαιο? Καθεσαι στα αυγα σου και ζεις μια ζωη που βαρεθηκες?? Ελευθερη κουβεντα, δεν εχω κανενα προβλημα, αρκει να μην αρχισουν τα πικροχολα σχολια και βρισιες. Πειτε οτι ειμαστε μια παρεα και συζηταμε Υγ κερναω και ποτακι αν θελετε 😊 Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το γιατί βαρέθηκες την ζωη σου και να θες να τα παρατήσεις όλα, όταν άπειρος άλλος κόσμος θα ζήλευε πολύ και θα ήθελε πολυ να είχε αυτά που έχεις. Εκεί πρέπει να εστιάσεις. Επίσης τι σημαίνει το ότι τα παρατάω όλα που γράφεις; Δες τι τρόπο ζωής θες να ακολουθήσεις και σου αρέσει. Θες να πας εξωτερικό; Θες να μείνεις εδώ; Προσωπικά ως άτομο που δεν μου αρέσει το ρίσκο, είμαι της άποψης κάτσε στα αυγά σου, διότι τυχόν αλλαγές μπορεί να μην σου αρέσουν και να είναι χειρότερες, αλλά εγώ είμαι και άτομο που καταβάλλω προσπάθεια να την παλεύω με όσα έχω και με τις συνθήκες που βιωνω ήδη. Εσυ τώρα άμα δεν την παλεύεις με την στρωμένη ζωή που έχεις και θες να αλλάξει κάτι, ε πρέπει να το εξετάσεις τι σου αρέσει και τι πράγματα θες να κάνεις. Επεξ/σία πριν από 20 λεπτά από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα