verylife78 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εισαι παντρεμενος, δεν εχεις παιδια. Εχεις μια καλη περιουσια σε μετρητο σε χωρα του εξωτερικου. Εχεις την δουλεια σου, το σπιτι σου, το εξοχικο σου. και φτανεις σε μια καμπη που θες να τα παρατησεις ολα.... Τι κανεις? Το μετρητο με τα τωρινα εξοδα δεν σε φτανει μεχρι τα 80 σου. Αρχιζεις και ρευστοποιεις? Αγοραζεις κατι αλλο για να εχεις εισοδημα μετα απο 1-2 χρονια και ισως σε 12-15 να μπορεις να βαζεις πισω στο κεφαλαιο? Καθεσαι στα αυγα σου και ζεις μια ζωη που βαρεθηκες?? Ελευθερη κουβεντα, δεν εχω κανενα προβλημα, αρκει να μην αρχισουν τα πικροχολα σχολια και βρισιες. Πειτε οτι ειμαστε μια παρεα και συζηταμε Υγ κερναω και ποτακι αν θελετε 😊
poulinos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 50 minutes ago, verylife78 said: Εισαι παντρεμενος, δεν εχεις παιδια. Εχεις μια καλη περιουσια σε μετρητο σε χωρα του εξωτερικου. Εχεις την δουλεια σου, το σπιτι σου, το εξοχικο σου. και φτανεις σε μια καμπη που θες να τα παρατησεις ολα.... Τι κανεις? Το μετρητο με τα τωρινα εξοδα δεν σε φτανει μεχρι τα 80 σου. Αρχιζεις και ρευστοποιεις? Αγοραζεις κατι αλλο για να εχεις εισοδημα μετα απο 1-2 χρονια και ισως σε 12-15 να μπορεις να βαζεις πισω στο κεφαλαιο? Καθεσαι στα αυγα σου και ζεις μια ζωη που βαρεθηκες?? Ελευθερη κουβεντα, δεν εχω κανενα προβλημα, αρκει να μην αρχισουν τα πικροχολα σχολια και βρισιες. Πειτε οτι ειμαστε μια παρεα και συζηταμε Υγ κερναω και ποτακι αν θελετε 😊 το βασικο ειναι να δεις τι βαρεθηκες στην ζωη σου και τι θες να αλλαξεις 1
filip123go Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 58 minutes ago, verylife78 said: Εισαι παντρεμενος, δεν εχεις παιδια. Εχεις μια καλη περιουσια σε μετρητο σε χωρα του εξωτερικου. Εχεις την δουλεια σου, το σπιτι σου, το εξοχικο σου. και φτανεις σε μια καμπη που θες να τα παρατησεις ολα.... Τι κανεις? Το μετρητο με τα τωρινα εξοδα δεν σε φτανει μεχρι τα 80 σου. Αρχιζεις και ρευστοποιεις? Αγοραζεις κατι αλλο για να εχεις εισοδημα μετα απο 1-2 χρονια και ισως σε 12-15 να μπορεις να βαζεις πισω στο κεφαλαιο? Καθεσαι στα αυγα σου και ζεις μια ζωη που βαρεθηκες?? Ελευθερη κουβεντα, δεν εχω κανενα προβλημα, αρκει να μην αρχισουν τα πικροχολα σχολια και βρισιες. Πειτε οτι ειμαστε μια παρεα και συζηταμε Υγ κερναω και ποτακι αν θελετε 😊 Αγοράζεις 5 σπίτια, τα νοικιάζεις, και γυρνάς τον κόσμο με τη γυναίκα σου. 1
atypicalcoder Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Εφόσον δεν έχεις παιδιά, μπορείς να φρεσκάρεις την σχέση σου αν με πιάνεις. 3
haris_216 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filip123go είπε Αγοράζεις 5 σπίτια, τα νοικιάζεις, και γυρνάς τον κόσμο με τη γυναίκα σου. Η πρότασή σου κάνει πολλές παραδοχές αφού αφενός δεν είπε ότι έχει γυναίκα αλλά ότι είναι παντρεμένος και αφετέρου μπορεί μέσα σε όλα αυτά που θέλει να παρατήσει να είναι ΚΑΙ η γυναίκα 2 ώρες πριν, verylife78 είπε Εισαι παντρεμενος, δεν εχεις παιδια. Εχεις μια καλη περιουσια σε μετρητο σε χωρα του εξωτερικου. Εχεις την δουλεια σου, το σπιτι σου, το εξοχικο σου. και φτανεις σε μια καμπη που θες να τα παρατησεις ολα.... Τι κανεις? Το μετρητο με τα τωρινα εξοδα δεν σε φτανει μεχρι τα 80 σου. Αρχιζεις και ρευστοποιεις? Αγοραζεις κατι αλλο για να εχεις εισοδημα μετα απο 1-2 χρονια και ισως σε 12-15 να μπορεις να βαζεις πισω στο κεφαλαιο? Καθεσαι στα αυγα σου και ζεις μια ζωη που βαρεθηκες?? Ελευθερη κουβεντα, δεν εχω κανενα προβλημα, αρκει να μην αρχισουν τα πικροχολα σχολια και βρισιες. Πειτε οτι ειμαστε μια παρεα και συζηταμε Υγ κερναω και ποτακι αν θελετε 😊 Καταλαβαίνεις ότι το καταλυτικό είναι το τι άνθρωπος είσαι. Αν πχ είσαι άνθρωπος "μη περιπετειώδης" η ρευστοποίηση και η ας την πούμε "επένδυση" ίσως σε οδηγήσει στον ψυχολόγο. Από την άλλη αν είσαι πιο χύμα, το να "κάτσεις στα αυγά σου" ισοδυναμεί με "θάνατο". Προφανώς όχι κυριολεκτικά αλλά you get the point Επίσης (σημαντικό) πρέπει να εξετάσεις αν αυτή η παρόρμηση του να τα παρατήσεις όλα μπορεί να είναι κάτι πρόσκαιρο που να περάσει τον Απρίλιο, μόλις βγουν τα πρώτα λουλούδια στα παρτέρια ή μπορεί να είναι κάτι πιο διαρκείας. Κι επίσης τι κατανόηση/συμπαράσταση μπορεί να έχεις από το έτερον ήμισυ (εκτός αν είσαι σε φάση "χ...στηκα ότι και αν πει") Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από haris_216
Grfoxz Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Το γεγονός ότι έχεις εξασφάλιση χωρίς υποχρεώσεις αλλά έχεις βαρεθεί και θες να τα παρατήσεις σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος. Ότι και αν κάνεις όσα και αν μαζέψεις πάλι κάτι θα σου λείπει. Επικεντρώσουν πρώτα εκεί και μετά στο τι πουλάς και τι αγοράζεις. Αν φταίει η δουλειά αλλάζεις δουλειά. Αν φταίει το περιβάλλον σου κάνεις διορθώσεις. Είναι προνόμιο να είσαι ελεύθερος και ωραίος χωρίς έγνοιες πάνω από το κεφάλι σου. Όσοι έχουν οικογένεια σίγουρα έχουν πραγματευτεί στο κεφάλι τους το πώς θα ήταν. Καλώς η κακώς με οικογένεια μπαίνεις σε δεύτερη μοίρα σαν άτομο. Όσοι δεν έχουν οικογένεια πιθανώς δεν καταλαβαίνουν το ποσό ελεύθεροι είναι.Έχεις σπίτι. Έχεις εξοχικό. Έχεις λεφτά για δύσκολες ώρες. Συντηρήσου με μια δουλειά που δεν σου τρώει τη ψυχή, ρίξε το περίσσευμα αυτων που βγάζεις στον εαυτό σου και ζήσε σωστά τη ζωή σου. Ούτε τα λίγα πολλά χρειάζεται να κάνεις ούτε να επενδύσεις. Δεν χρειάζεται να εξασφαλίσεις κανέναν μετά από εσένα. Δεν είναι κακο να ζεις για τον ευατο σου και μόνο. Αρκεί να το ζεις σωστά. 3
Black Demis Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες απο την στηγμη που δεν εχεις παιδια καθος αν ειχες καπου εκει τελειωνει η ελευθερη σου ζωη και σαν ατομο μπαινεις σε δευτερη μοιρα..... και δεν εχεις πισω αλλε ςυποχρεωσεις οπως δανεια κλπ...... βρες μια δουλεια να κανεις remote να συντιρσεις λιγο τον εαυτο σου χωρις να ξοδευεις την ψυχη σου και κανει το χομπι γουσταρεις να αλλαξει η ζωη σου
verylife78 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Πολύ ενδιαφέρον όλες οι απόψεις Η γυναίκα είναι μαζί μου. Η δουλειά είναι δική μας και δουλεύουμε μαζί, οπότε αυτό είναι κακό και καλό. Βέβαια μάθαμε και δεν φέρνουμε το πρόβληματα (προσπαθούμε) στο σπίτι, οπότε είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι. Πιο πολύ θέλουμε να βολτάρουμε όσο μπορούμε σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή ένα μήνα Τόκιο πχ και να γυρνάμε στις κοντινές περιοχές. Από την άλλη, σκέφτομαι πάντα το μέλλον, δεν θέλω να μέγαλωσουμε και να μείνουμε ταπί 😉. Γιαυτο σκεφτήκαμε να δούμε πως μπορούμε να έχουμε ένα εισοδημα. Όσο για τη δουλειά δεν ξέρουμε και που θα μπορούμε να το κάνουμε remote. Είμαστε άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια μας και των δύο.
costas_ Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εύκολα νιάτα, δύσκολα γερατειά λέει ο σοφος λαός μας και δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Εάν μάλιστα πάμε λίγο ποιο πίσω και ακούσουμε και τους προγόνους μας, θα πρέπει στην ζωή μας να έχουμε μέτρο 1 1
verylife78 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μα γιαυτό το μέτρο συζητάμε.. Τι κάνουμε;
haris_216 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, verylife78 είπε Πολύ ενδιαφέρον όλες οι απόψεις Η γυναίκα είναι μαζί μου. Η δουλειά είναι δική μας και δουλεύουμε μαζί, οπότε αυτό είναι κακό και καλό. Βέβαια μάθαμε και δεν φέρνουμε το πρόβληματα (προσπαθούμε) στο σπίτι, οπότε είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι. Πιο πολύ θέλουμε να βολτάρουμε όσο μπορούμε σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή ένα μήνα Τόκιο πχ και να γυρνάμε στις κοντινές περιοχές. Από την άλλη, σκέφτομαι πάντα το μέλλον, δεν θέλω να μέγαλωσουμε και να μείνουμε ταπί 😉. Γιαυτο σκεφτήκαμε να δούμε πως μπορούμε να έχουμε ένα εισοδημα. Όσο για τη δουλειά δεν ξέρουμε και που θα μπορούμε να το κάνουμε remote. Είμαστε άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια μας και των δύο. Άρα τελικά δεν είσαι τόσο "χαμένος" όσο αφήνεις να εννοηθεί στο αρχικό post. Ξέρεις τι θες να κάνεις (πχ ταξίδια), με ποιον (γυναίκα) και έχεις συγκεκριμενοποιήσει την ανησυχία σου (φράγκα για το μέλλον) Κατά συνέπεια είναι ξεκάθαρο (για μένα τουλάχιστον) ότι το ερώτημά σου παύει να είναι φιλοσοφικό/ψυχολογικό (ποιος είμαι; που πάω;) και καταλήγει στο ποιο χειροπιαστό και κοινό του "πως μπορώ να έχω ένα σταθερό εισόδημα μελλοντικά με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή είμαι οκ; Τί επενδυτικά/εργασιακά options έχω;" Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από haris_216
Grfoxz Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 27 λεπτά πριν, verylife78 είπε Μα γιαυτό το μέτρο συζητάμε.. Τι κάνουμε; Τι εννοείς? Εχεις λεφτα στο εξωτερικο. Εχεις σπίτι δικο σου Εχεις εξοχικό. Εισαι καλύτερα απο 70% των Ελλήνων μονο και μονο απο αυτα. Απο εκει και πέρα αν θελεις γουστα μεγάλα ταξίδια κτλ το κάνεις οσο αντέχει η τσέπη σου. Αν το θεμα ειναι πως θα αντέξει η τσέπη σου τοτε πες μας και εμάς αν βρεις ,με ενδιαφέρει.
adi32 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Απλα εχεις βαρεθει τη ρουτινα Πιο πολυ βαριουνται οσοι δεν εχουν σοβαρα προβληματα (πχ υγειας ή οικογενειακα με παιδια κλπ) που δεν τους αφηνουν να βαρεθουν Βρες ενα τροπο για σιγουρο εισοδημα πχ ακινητα και διασκεδασε οσο μπορεις τη ζωη σου με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος και δουλεια
Sorath Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Βρεεε απλό είναι. Κάνε παιδιά, να δεις πως αλλάζει η ρουτίνα (σε άλλη) και ούτε που θα σκέφτεσαι για ταξίδια μετά 🤣🤣🤣 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα