famas Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Σε εξοχική κατοικία υπήρχε μικρή κατασκευή που επάνω στέγαζε βαρέλι, το οποίο ζεσταινόταν από τον ήλιο και το καλοκαίρι βόλευε πολύ να κάνεις εκεί ντους, γυρνώντας από θάλασσα, ώστε να μην μπαίνει μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς μετά χρόνια πήρε νερό η πλάκα κι άνοιξε στο σημείο που ενώνονταν με το μπροστινό τοίχο και χώρισε. Επίσης άρχισε να φεύγει κι η επένδυση από πέτρα γύρω-γύρω. Οπότε σκέφτηκα να το γκρεμίσω ολοσχερώς και στη θέση του να μπει μια σιδεροκατασκευή που πάνω θα έχει πάλι το βαρέλι για το ντους και γύρω γύρω ένα ξύλινο φτηνό παραβάν από πράκτικερ πχ. Γκρεμίζοντας το όμως είδα ότι μέχρι το 1.60 ο τοίχος γύρω-γύρω είναι στιβαρός και ακούνητος, οπότε λέω μήπως το κρατήσω κι απλά βάλω μέσα τη σιδεροκατασκευή με το βαρέλι επάνω.
xsterg Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου ναι, εμεις τι να σου πουμε. να υπογραψουμε δηλωση στατικοτητας? 1 8
StamTheMan Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 3 ώρες πριν, famas είπε οπότε λέω μήπως το κρατήσω κι απλά βάλω μέσα τη σιδεροκατασκευή με το βαρέλι επάνω. Πενα. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Αχ αυτά τα υπαίθρια ντουζ... Πέρσι για τετράμηνο Ιούνιο - Σεπτέμβρη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ούτε για αστείο) Λαυρεωτικής μου έστειλε 142€ κουστούμι, μαζί με τη χρήση στο σπίτι και τον κήπο βέβαια. Πήγαιναν οι κύριες με τις ώρες 😪 1
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Όπως είναι ένα παραβάν στα δεξιά και το βαρέλι πάνω και αριστερά για να μην κρέμεται πάνω από το κεφάλι του λουόμενου, εκτός αν το θέλει και για σκιά (αν και εγώ το βλέπω επικίνδυνο! 1
sphinxgr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βάζεις το βαρέλι στο πάτωμα και τραβάς νερό με αντλία όταν ανοίγεις τη βρύση. Φθηνή και αξιόπιστη λύση. Εναλλακτικά φτιάχνεις σιδηροκατασκευή και το σηκώνεις να το κρατάει η κατασκευή και ΦΥΣΙΚΑ δεν βάζεις πάνω στο μπάνιο 1 τόνο νερό. Δεν είναι αν θα πέσει. Είναι το πότε θα πέσει. Τέλος, το στάσιμο νερό είναι θανατηφόρο. Να το έχετε κατά νου... Δεν χρησιμοποιούμε νερό που είναι καιρό στάσιμο.... *Εγω έχω φτιάξει ντουζιερα στον κήπο μου με δέντρα γύρω γύρω. Προφανώς πρέπει να υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες για γείτονες. Αλλά ενδέχεται να μην χρειάζεται ολο αυτό το πράμα. Κ αν χρειάζεται, δεν χρειάζεται να είναι πάνω απο ανθρώπους το βαρέλι... Επεξ/σία 12 Μαρτίου από sphinxgr 1
gpapadakis Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δε χρειαζονται πλεον βαρελια, υπαρχουν και ηλιακες ντουζιερες παρομοιες. Π.χ Φερνει το lidl μια parkside, την εχω δει και εδω... Επεξ/σία 12 Μαρτίου από gpapadakis 2
famas Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μιλάμε για ούτε 100 κιλά βάρος μαζί με το βαρέλι. Δεν είχα σκεφτεί τη ντουζιέρα κήπου, ξέρει κανείς που μπαίνει ο συλέκτης;
xsterg Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου βαλε ηλιακο και τραβα μια παροχη απο εκει και βαλε μια εξωτερικη ντουζιερα οπως εχουν τα ξενοδοχεια.
hp8 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 11/3/2025 στις 5:49 ΜΜ, famas είπε . Γκρεμίζοντας το όμως είδα ότι μέχρι το 1.60 ο τοίχος γύρω-γύρω είναι στιβαρός και ακούνητος, οπότε λέω μήπως το κρατήσω κι απλά βάλω μέσα τη σιδεροκατασκευή με το βαρέλι επάνω. 7 ώρες πριν, famas είπε Δεν είχα σκεφτεί τη ντουζιέρα κήπου, ξέρει κανείς που μπαίνει ο συλέκτης; Ανάλογα με την χρήση υπάρχουν εύκολες λύσεις
famas Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Ευχαριστώ και πάλι, αλλά κοιτάω για κάτι εύκολο με μηδαμινή συντήρηση. Ένα κλικ πιο πάνω από το να παίρνεις το λάστιχο και να ξεπλένεσαι.
duende Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 10 ώρες πριν, sphinxgr είπε Βάζεις το βαρέλι στο πάτωμα και τραβάς νερό με αντλία όταν ανοίγεις τη βρύση. Φθηνή και αξιόπιστη λύση. Εναλλακτικά φτιάχνεις σιδηροκατασκευή και το σηκώνεις να το κρατάει η κατασκευή και ΦΥΣΙΚΑ δεν βάζεις πάνω στο μπάνιο 1 τόνο νερό. Δεν είναι αν θα πέσει. Είναι το πότε θα πέσει. Τέλος, το στάσιμο νερό είναι θανατηφόρο. Να το έχετε κατά νου... Δεν χρησιμοποιούμε νερό που είναι καιρό στάσιμο.... *Εγω έχω φτιάξει ντουζιερα στον κήπο μου με δέντρα γύρω γύρω. Προφανώς πρέπει να υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες για γείτονες. Αλλά ενδέχεται να μην χρειάζεται ολο αυτό το πράμα. Κ αν χρειάζεται, δεν χρειάζεται να είναι πάνω απο ανθρώπους το βαρέλι... οι σωληνες ειναι μεταλλικοι? 😈
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα