The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 04:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:29 μμ Εχω μια samsung tv και δεχεται καμια φορά αιτηματα προσβασης βγαζοντας pop up, από samsung κινητα. που οφειλεται αυτό; Δεν εχει bluetooth ουτε την εχω σε κοινοχρηστο δικτυο.
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:51 μμ καποιος αλλος παει να συνδεθει σε σενα(tv σου) 2 hours ago, The_Judas said: Εχω μια samsung tv και δεχεται καμια φορά αιτηματα προσβασης βγαζοντας pop up, από samsung κινητα. που οφειλεται αυτό; Δεν εχει bluetooth ουτε την εχω σε κοινοχρηστο δικτυο.
The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:01 μμ ναι αλλά με τι τρόπο; έχει η samsung απευθείας σύνδεση με samsung συσκευές;
poulinos Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ Δημοσ. χθες στις 02:20 μμ αν εγω ανοιξω πχ το Utube και υπαρχει μια smart tv κοντα θα μου βγαλει αυτοματα επιλογη να κανω cast στην τηλεοραση. ειναι ασχετος μαρκας κινητου.εκει βγαινει αυτοματα.αν ειναι να παιξω καποια ταινια εκει συνηθως πρεπει να παω στην Tv και να πω οτι θελω να κανω συνδεση κτλ. δεν ξερω τι επιλογες δινει ωστε να μην μπορει κανει προσπαθεια συνδεσης στην Tv σου αλλα σιγουρα κατι θα εχει αμα ψαξεις το μενου.αν η συσκευη ειναι κιολας η ιδια που προσπαθει καθε φορα καπως μπορεις να δηλωσεις να μην παιρνεις αιτηματα απο αυτην. 18 hours ago, The_Judas said: ναι αλλά με τι τρόπο; έχει η samsung απευθείας σύνδεση με samsung συσκευές; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα