basilisgate13 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλησπερα ψαχνω κινητο μεχρι 450-500 ευρω. Τωρα ειμαι κατοχος s21 ultra και ειμαι αναμεσα στο s23 ultra και το iphone 16 plus. Μεταχειρισμενα και τα 2 τα βρισκω στα 500 ευρω. Τι απο τα 2 θα επιλεγατε ;
Fotia Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αναλογα την χρήση που θες από το κινητό .Σε αυτά τα χρήματα πάς και σε κάτι άλλο καινούριο με σίγουρα καλύτερη αξιοπιστία και εγγύηση .
basilisgate13 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, Fotia είπε Αναλογα την χρήση που θες από το κινητό .Σε αυτά τα χρήματα πάς και σε κάτι άλλο καινούριο με σίγουρα καλύτερη αξιοπιστία και εγγύηση . Με ενδιαφερει κυριως καμερα, μπαταρια και να ειναι ανετο προς χρηση και προσβασιμοτητα με αλλες συσκευες .Παιχνιδια δεν πολυ παιζω . Γρηγορη συνδεσιμοτητα καμερα και μπαταρια με ενδιαφερει .Θα κοιτουσα και κατι καινουργιο δεν θα ελεγα οχι
koutsis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, basilisgate13 είπε Καλησπερα ψαχνω κινητο μεχρι 450-500 ευρω. Τωρα ειμαι κατοχος s21 ultra και ειμαι αναμεσα στο s23 ultra και το iphone 16 plus. Μεταχειρισμενα και τα 2 τα βρισκω στα 500 ευρω. Τι απο τα 2 θα επιλεγατε ; Το βασικό είναι αν σε βολεύει περισσότερο android ή ios
basilisgate13 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, koutsis είπε Το βασικό είναι αν σε βολεύει περισσότερο android ή ios δεν εχω θεμα , με βολευει αντροιντ αλλα δουλευω και ιος
tsimisdel Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εφόσον σε απασχολεί το θέμα της συνδεσιμότητας, πας καρφί σε Android, με iOS πολλές διαδικασίες γίνονται με έξτρα βήματα και πιο περίπλοκες χωρίς λόγο, το android κερδίζει σε αμεσότητα οπότε, αν έχεις την ευχέρεια με android, μείνε εκεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα