Active154 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος του realme c67 εδω και εναμιση μηνα περίπου. Είχα και ένα smartwatch huawei watch gt2 το οποίο με το πορηγούμενό μου κινητο (realme 8 δουλευε απροβλημάτιστα. Με το νεο κινητο c67 το gt2 ενω συνδεόταν κανονικά με το κινητο, όταν με καλούσε κάποιος και απαντούσα από το κινητο, ενώ ο συνομιλητής με άκουγε, εγώ δεν άκουγα. Έπρεπε να επιλέξω από το μενού της κλήσης, κατά την διάρκεια της, να επιλέξω το watch gt2 μετά να επιλέξω ξανά το τηλέφωνο και μετά μιλούσα μια χαρά. Νομίζοντας ότι φταίει το ρολόι, άλλαξα και πήρα το watch gt5 με το οποίο έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ενω και τα 2 δουλεύουν μια χαρα με το realme 8, με το c67 και τα δύο έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Με επικοινωνία με την huawei και ενω μου εστειλαν καποιες οδηγίες για να κατεβάσω την εφαρμογή και να δωσω τις άδειες που έπρεπε, τα οποία τα έκανα όλα και προν μου το πει η huawei παλι τα ιδια. Και στο τέλος μου ειπε να επικοινωνησω με την realme..... Με επικοινωνία με την realme μου είπαν ότι τα ρολογια της huawei έχουν θέμα συνδεσιμότητας με καποια κινητα και να πάω το κινητο με το ρολοι εκει να το ελεγξουν.... Κια η ερωτηση ειναι τι κανουμε τωρα? Εχει τυχει σε καποιν άλλο παρόμοι πρόβλημα? Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Active154
Fotia Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δοκίμασε και παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών τους .
Active154 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εννοείς της εφαρμογης της huawei? Οχι δεν το δοκιμασα. Πως μπορω να βρω παλαιότερες εκδοσεις? Μεσω google να υποθεσω? Ή μπορω απο καποιο σαιτ? Νομιζω ότι και στα 2 κινητα έχω την τελευατία έκδοση της huawei Health και μου παρουσιάζει το πρόβλημα που περιέγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα