Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο εμένα μου έστειλαν 16ήφιο κωδικό και όσες φορές μπήκα και βγήκα στο app της Βοντα δεν αλλάζει σε 10ψηφιο!

Εντωμεταξύ το κουλό είναι πως στον Ant1+ όταν βάζω τον κωδικό δεν μου λέει ότι δεν είναι έγκυρος, αλλά : Δεν υπάρχει προσφορά συμβατή με το πακέτο σου αυτή τη στιγμή!
Τι να πω δεν ξέρω, θα δοκιμάσω αργότερα με νέο λογαριασμό, άλλο μέιλ!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Περίεργο εμένα μου έστειλαν 16ήφιο κωδικό και όσες φορές μπήκα και βγήκα στο app της Βοντα δεν αλλάζει σε 10ψηφιο!

Εντωμεταξύ το κουλό είναι πως στον Ant1+ όταν βάζω τον κωδικό δεν μου λέει ότι δεν είναι έγκυρος, αλλά : Δεν υπάρχει προσφορά συμβατή με το πακέτο σου αυτή τη στιγμή!
Τι να πω δεν ξέρω, θα δοκιμάσω αργότερα με νέο λογαριασμό, άλλο μέιλ!

Sorry . Τελικά 16ψηφιος ήταν και πέρασε.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Έκανα μία ερώτηση στην φόρμα επικοινωνίας και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thx TS, πήρα κωδικό μέσω του app και τον εξαργύρωσα στο account μου (απο παλιά, το free με ΔΕΗ), όλα good.

Άντε για να ετοιμαζόμαστε για F1 !!

Επεξ/σία από Van Gerokost
Δημοσ.

Ευχαριστουμε TS, κι εγω το εβαλα, δουλεψε μια χαρα. Το κριμα ειναι οτι δεν δουλευει σε Firefox, οπως επισης περσι μου εβγαζε σφαλμα οταν ειχα συνδεδεμενες 2 οθονες η μια hdmi και η αλλη vga. Αν βαλεις και το γεγονος οτι εχω βαρεθει να ακουω τα μαργαριταρια του Πουρναρακη, πολλες φορες εβλεπα F1 πειρατικα απο Sky Sports.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το θελω και εγω αλλα δεν εχω vodafone αν εχει καποιος δεν το θελει και θελει να κανει κατι τραμπα απο cosmote ας μου στειλει :P  :P 

Ευχαριστω τα παιδια που με βοήθησαν .
βρεθηκε κωδικος :) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Το είχα 8 μήνες από ΔΕΗ. Δεν το έβαλα ούτε μια φορά να δω κάτι. Χθες μου έστειλε μήνυμα πως σε έναν μήνα λήγει και θα χρεωθώ. Έκανα ακύρωση συνδρομής. Σήμερα θα βάλω 12μηνο από voda. Πάλι άκλαφτο θα πάει βέβαια. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι για τζάμπα καλό είναι.

Προσωπικά ούτε 5 λεπτά δεν θα πλήρωνα για το συγκεκριμένο 

Ψέματα γιατί πλήρωσα 20 λεπτά για τον κωδικό 😅 

Edit: Όποιος χρειάζεται έναν κωδικό ας μου στείλει πμ. Έχω έναν αχρησιμοποίητο

Edit2: Ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε από μέλος. Δεν έχω άλλον 

Επεξ/σία από Nick64
  • Haha 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο. Έκανα μία ερώτηση στην φόρμα επικοινωνίας και βλέπουμε.

έπαθα ακριβώς το ίδιο, έχω την αίσθηση οτι επειδή ξεκίνησα ετήσια εγγραφή (και όχι μηνιαία), ίσως ο κωδικός δε εφαρμόζεται εκει.... ας μας πει όποιος το πέτυχε, ξεκίνησε με μηνιαία ή με ετήσια σύνδρομη;

εγώ χτύπησα κατευθειαν ακύρωση συνδρομής κ με πήγε στο free γιατι και με της ΔΕΗ το κουπόνι είχα κάκιστη εμπειρία... να πω επίσης οτι εχω βάλει νεα virtual Revolut με όριο ...3 ευρώ, οπότε ότι και να κάνουν, να με χρεώσουν δεν μπορούν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, pp6210 είπε

έπαθα ακριβώς το ίδιο, έχω την αίσθηση οτι επειδή ξεκίνησα ετήσια εγγραφή (και όχι μηνιαία), ίσως ο κωδικός δε εφαρμόζεται εκει.... ας μας πει όποιος το πέτυχε, ξεκίνησε με μηνιαία ή με ετήσια σύνδρομη;

εγώ χτύπησα κατευθειαν ακύρωση συνδρομής κ με πήγε στο free γιατι και με της ΔΕΗ το κουπόνι είχα κάκιστη εμπειρία... να πω επίσης οτι εχω βάλει νεα virtual Revolut με όριο ...3 ευρώ, οπότε ότι και να κάνουν, να με χρεώσουν δεν μπορούν...

Λοιπόν μάγκες, ΜΗΝ περιμένετε βοήθεια - απάντηση από αυτούς, όλα πάνε στον αυτόματο πιλότο!
Αυτό που έκανα μόλις τώρα και ξεμπέρδεψα είναι ότι μπήκα στον παλιό μου λογαριασμό και έκανα ακύρωση.
Μετά logout, στην κεντρική σελίδα έβαλα τον κωδικό της προσφοράς και έφτιαξα ΝΕΟ λογαριασμό με άλλο μέιλ.
Δέχτηκε κατευθείαν το 12μηνο και μάλιστα ΧΩΡΙΣ την προσθήκη πιστωτικής / χρεωστικής, μου γράφει ότι η επόμενη χρέωση θα είναι σε ένα χρόνο, αλλά δεν θα τα πάρει από πουθενά!
Κάντε το έτσι να ξεμπερδεύετε ...

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Καλημέρα. Εγώ έχω ενεργή προσφορά από το κουπόνι της ΔΕΗ και δεν δέχεται τον κωδικό προσφοράς της Vodafone για να προσθέσει περαιτέρω συνδρομή. Μάλλον είναι για νέες εγγραφές.

Είναι και για τους παλιούς συνδρομητές όμως θέλει προϋπόθεση να έχεις ενεργή σύνδεση Vodafone tv γιατί το έκανα εγώ εχθές και εδώ και 3 χρόνια έχω Vodafone tv με Disney plus και απλά πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και αμέσως μου στειλανε SMS με το κωδικό και λινκ να κάνω εγγραφή.

Δημοσ.

oxi, δε θελει vodaTV, πήγαινε στο THANK YOU και όχι στις προσφορές κ θα το βρεις. Ενεργοποίηση για12μηνο χωρίς να ρωτήσει κάρτες κλπ...φυσικα εδωσα το σπαμμαρομέηλ μου που εχω για τους σπασοκλαμπάνιες....

1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

δεν αξίζει ούτε για τσάμπα το Ant1+

τις Πέμπτες έχει μπαλίτσα.... και έχει κ F1. για τζάμπα είναι ταμαμ...ειδικά τώρα που κυνηγάνε κ τους χρήστες των πειρατικών  (κ κλασσικά, δε λέω για μένα, αλλά για έναν φίλο μου)

Δημοσ.

Πάντως επειδή έτυχε και έβαλα δοκιμαστικά το VodafoneTv της προάλλες, θα έλεγα πως η εφαρμογή (και το περιεχόμενο) του Ant1+ είναι κλάσεις ανώτερο από αυτό της Voda! Πραγματικά οι τελευταίοι δεν ντρέπονται λίγο γι' αυτό που δίνουν? Η HBO Max ξέρει για τα χάλια που μπήκε και έμπλεξε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...