spiroskst Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Καλησπέρα σας όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ο εδώ κάποιος ο οποίος αγόρασε πέρσι σπίτι με το δάνειο Σπίτι μου. Θα μπορούσε να μας πει αν τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του και στη συνέχεια εκείνος έκανε μεταφορά των χρημάτων στον πωλητή, ή αν όχι, με ποιον τρόπο έγινε η εκταμίευσης των χρημάτων του δανείου; Ευχαριστώ πολύ
mariaprkp Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλησπερα.Σε εμας εκδοθηκε επιταγη ,την πηραμε απο την τραπεζα και την δωσαμε στον πωλητη παρουσια συμβολαιογραφου. Και εκει υπογραψαμε και την πραξη εξοφλησης.(πληρωνεις και εκεινη την ωρα στην συμβολαιογραφο ενα μικρο ποσο,σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις. Εμεις δωσαμε 170,αλλα εχω ακουσει και 50 η 100 να τους ζητησαν,δεν ξερω πως το υπολογιζουν)
SB_1957 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 20 minutes ago, ekechagi said: Τον συμβολαιογράφο δεν τον πληρώνει ο πωλητής; Ο πωλητής δεν πληρώνει τίποτε στον συμβολαιογράφο.
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Εγώ πήρα με κανονικό δάνειο , εκταμίευση έγινε στον λογαριασμό μου , πήγαμε εγώ και ο πωλητής στην τράπεζα και έγινε κατάθεση στον λογαριασμό του σε γκισέ , τόσο η προκαταβολή όσο και η εξόφληση. Μετά την εξόφληση πήγαμε στον συμβολαιογράφο και έγινε η πράξη εξόφλησης , με έξοδα δικά μου προφανώς.
JDimi Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 7 ώρες πριν, mariaprkp είπε Καλησπερα.Σε εμας εκδοθηκε επιταγη ,την πηραμε απο την τραπεζα και την δωσαμε στον πωλητη παρουσια συμβολαιογραφου. Και εκει υπογραψαμε και την πραξη εξοφλησης.(πληρωνεις και εκεινη την ωρα στην συμβολαιογραφο ενα μικρο ποσο,σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις. Εμεις δωσαμε 170,αλλα εχω ακουσει και 50 η 100 να τους ζητησαν,δεν ξερω πως το υπολογιζουν) Καλησπέρα καλορίζικο! Πόσες ημέρες αφού έδωσες τα στοιχεία του ακινήτου για έλεγχο στην τράπεζα εκδόθηκε η επιταγή; 1
mariaprkp Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 7 ώρες πριν, spiroskst είπε Εμένα ο συμβολαιογράφος μου ζήτησε 1.700€ Ναι για το συμβολαιο.Εμας μας ζητησε 2100.Η πραξη εξοφλησης ειναι αλλο και ξανα ζηταει ενα μικρο ποσο. 2 ώρες πριν, JDimi είπε Καλησπέρα καλορίζικο! Πόσες ημέρες αφού έδωσες τα στοιχεία του ακινήτου για έλεγχο στην τράπεζα εκδόθηκε η επιταγή; Σε ευχαριστω πολυ .Με το καλο ευχομαι και σε εσας και γρηγορα. Μου πηρε 6 με 7 μηνες αλλα δεν ηταν συνηθισμενη περιπτωση,Ο πωλητης ηταν κληρονος και δεν ειχε καν το ονομα του στο σπιτι ακομα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα