freegr Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες ΕΧΟΥΜΕ ήδη την εφαρμογή που εξυπηρετεί άνετα άυλη συνταγογράφηση οπότε τώρα θα ενσωματωθεί ιστορικό ασθενών από νοσοκομεία και εξετάσεις; Αν τελικά περιέχει ψηφιακό φάκελο υγείας όπως στο εξωτερικό θα είναι χρήσιμο εργαλείο για γιατρούς και ασθενείς. Αρκεί να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα 1
panagiotis1988 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Krusty είπε Στους λογιστές μας πάρα πολύς κόσμος τους δίνει τους κωδικούς taxisnet για να κάνουν την φορολογική δήλωση και όχι τους περιορισμένους κωδικούς μερικής εξουσιοδότησης. Επίσης από κάποια άλλη αίτηση ή το ΕΡΓΑΝΗ ο λογιστής μπορεί να έχει και τον ΑΜΚΑ μας. Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο ο λογιστής μας γιατί έτσι θέλει, μπορεί να δει στις διαγνώσεις αν έχουμε ΗPV, HIV, σύφιλη, ηπατίτιδες Α, Β, C! https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/secure/index.xhtml Προβλημα του κοσμακη που δινει τους κωδικους του σε τριτους. Το taxis εχει σχετικη προβλεψη για λογιστες αλλα οτι τους πει ο αθωος ο λογιστης τους... 1
Krusty Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Προβλημα του κοσμακη που δινει τους κωδικους του σε τριτους. Το taxis εχει σχετικη προβλεψη για λογιστες αλλα οτι τους πει ο αθωος ο λογιστης τους... Που να ξέρει ο μέσος χρήστης για τους ειδικούς κωδικούς για λογιστές και για ηλεκτρονικούς φακέλους υγείας. Μερικοί δεν ξέρουν καν ότι με κωδικούς taxisnet σχεδόν μπαίνεις στον ηλ. φάκελο υγείας. Οι ίδιοι οι λογιστές σε έμενα τουλάχιστον, ζητάνε πάντα τους κύριους κωδικούς και έχω αλλάξει και λίγους λογιστές εδώ και χρόνια. Εμάς ένας δεν μου τους έδινε κιόλας του κωδικούς μας για να μην μπω στο taxisnet και τα κάνω μαντάρα ή τον αλλάξω κατά λάθος και μετα δεν μπορώ να μπω όπως έλεγε! Ήθελα την άδεια του λογιστή για να κάνω μια εκτύπωση του Ε1 μου. Εγώ είχα δώσει από παλιά και taxisnet και ΑΜΚΑ σε λογιστή. Πριν βγει ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας. Μιλάμε τα σαΐνια του κράτους είναι σοβαρά; Θα ξέρει ο λογιστής της γειτονιάς, σε μια σημαντική μερίδα των πελατών του αν έχει AIDS ή πεθαίνει από καρκίνο ή άνοια... Επίσης και συγγενείς πχ μπορεί να δώσουν taxisnet μεταξύ τους για μια βοήθεια σε αίτηση. Και δικηγόροι μπορεί να τον ζητήσουν για κληρονομικά. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Krusty
taris Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 58 minutes ago, Krusty said: Που να ξέρει ο μέσος χρήστης για τους ειδικούς κωδικούς για λογιστές και για ηλεκτρονικούς φακέλους υγείας. Μερικοί δεν ξέρουν καν ότι με κωδικούς taxisnet σχεδόν μπαίνεις στον ηλ. φάκελο υγείας. Οι ίδιοι οι λογιστές σε έμενα τουλάχιστον, ζητάνε πάντα τους κύριους κωδικούς και έχω αλλάξει και λίγους λογιστές εδώ και χρόνια. Εμάς ένας δεν μου τους έδινε κιόλας του κωδικούς μας για να μην μπω στο taxisnet και τα κάνω μαντάρα ή τον αλλάξω κατά λάθος και μετα δεν μπορώ να μπω όπως έλεγε! Ήθελα την άδεια του λογιστή για να κάνω μια εκτύπωση του Ε1 μου. Εγώ είχα δώσει από παλιά και taxisnet και ΑΜΚΑ σε λογιστή. Πριν βγει ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας. Μιλάμε τα σαΐνια του κράτους είναι σοβαρά; Θα ξέρει ο λογιστής της γειτονιάς, σε μια σημαντική μερίδα των πελατών του αν έχει AIDS ή πεθαίνει από καρκίνο ή άνοια... Επίσης και συγγενείς πχ μπορεί να δώσουν taxisnet μεταξύ τους για μια βοήθεια σε αίτηση. Και δικηγόροι μπορεί να τον ζητήσουν για κληρονομικά. Με two factor authentication λύνεται αυτό, και σε μένα τουλάχιστον το ζητάει στο πρώτο login που κάνω η εφαρμογή. Πώς θα μπει ο λογιστής αν χρειάζεται να καταχωρήσει και τον κωδικό του sms στο κινητό;
snot Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ωραία η εφαρμογή αλλά αν πχ θέλω να δω τί εκκρεμείς συνταγογραφήσεις/παραπεμπτικά έχω, υπάρχει κάποια σελίδα να μπω από το pc; 1
dstilio Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 12 hours ago, grgz said: Μόνο καλό το βλέπω. Μέχρι να γίνουμε Αμερική, με ιδιωτική υγεία κατά βάση, όπου μόλις αποκτήσουν πρόσβαση οι ασφαλιστικές στον φάκελο σου θα σου αρνούνται τις περισσότερες παροχές που δικαιούσαι γιατί είχες πρόβλημα που δεν το είχες δηλώσει. 10 hours ago, Krusty said: Μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο ο λογιστής μας γιατί έτσι θέλει, μπορεί να δει στις διαγνώσεις αν έχουμε ΗPV, HIV, σύφιλη, ηπατίτιδες Α, Β, C! https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/secure/index.xhtml Πρέπει να υπάρχει υποχρεωτική 2FA διαδικασία αλλιώς είναι θέμα. 10 hours ago, freegr said: ΕΧΟΥΜΕ ήδη την εφαρμογή που εξυπηρετεί άνετα άυλη συνταγογράφηση οπότε τώρα θα ενσωματωθεί ιστορικό ασθενών από νοσοκομεία και εξετάσεις; Αν τελικά περιέχει ψηφιακό φάκελο υγείας όπως στο εξωτερικό θα είναι χρήσιμο εργαλείο για γιατρούς και ασθενείς. Αρκεί να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα Μεγάλος κίνδυνος αν αποκτήσουν πρόσβαση οι ασφαλιστικές. 3 2
adi32 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Υποχρεωτικές εξετάσεις για όλους μια φορά το χρόνο (και ψυχιατρικός έλεγχος)
WizeMan Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Κάποιοι θεώρησαν ότι θα είναι πολύ "γλυκούλικο" να βάλουν "dead x x" eyes εικονίδιο στις διαγνώσεις... επίσης προφανώς κανένας δεν δοκίμασε την εφαρμογή, να δει ότι η Tab Bar είναι πολύ κοντή και τα εικονίδια / κουμπιά της κοντά στην Home Bar που μπλοκάρει tap interactions επειδή όταν την σέρνεις προς τα πάνω πρέπει να σε πάει στην Home Screen... Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από WizeMan
DTse Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 hours ago, polaki said: Affidea εμένα από Γλυφάδα και Βάρη δε φαίνεται τίποτα. Ουτε από Βιοϊατρική τίποτα. Χειροτερο είναι να έχεις τα μισά, απτο να μην έχεις τίποτα. Ή όλα μαζί να έχεις το ιστορικό σου ή τίποτα, τώρα αυτή η αηδία τί είναι πάλι.. Ας περιμενουμε να δούμε μερικές μέρες, λογικά θα τα ανεβάσουν. Εμενα απο Βιοιατρικη εξετασεις που εκανα πριν 10 μερες τις εβγαλε κανονικα. Αλλα μονο αυτες και κατι πολυ παλιες σε ενα εργαστηριο του τοτε ασφαλιστικου μου ταμειου εχει. Δεν νομιζω οτι θα βγαλει ολο το παλαιο ιστορικο. Ισως το απο εδω και περα να περναει αυτοματα πλεον
mourouzis2005 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στη Γερμανια συζητανε εδω και χρονια για τον Ηελκτρονικο Φακελο. Ο κυριοτερος λογος ειναι η προστασία προσωπικών δεδομενων.Εκει ολα ειναι ψηφιοποιημενα αλλα μη συνδεδεμενα. Η Ελλαδιτσα πρωτοπορει και στα σχολια βλεπεις παλι μιζερια. Δεν μπορει να αποδεκτει το μυαλο μας οτι μπορει να γινονται παραλληλα βηματα μπροστα σε πολλα σημεια. Θελουμε να σταματησουν τα ραντζα, να πηγαινουμε στα Επειγοντα και σε 2 λεπτα να εχουμε εξεταση, διαγνωση και θεραπεία και μετααααα να γινει ο Ηλεκτρονικος Φακελος. Σημειωση Η αναμονη στα επειγοντα ειναι στην πραγματικοτητα ειναι ειδος φιλτρου, αν ειχες εξυπηρετηση σε μια ωρα θα πηγαινες ακομα και για παρανυχιδα. Το συστημα δεν μπορει να αντιμετωπισει αυτο το προβλημα, οι ιατροι δεν μπορουν να αντεξουν τοση δουλεια. Στην πραγματικοτητα οποιος παει στα Επειγοντα και βιαζεται συνηθως δεν εχει κατι σημαντικο, θελει να διασκεδασει το φοβο του. Οποιος παει και καθεται σε μια γωνιτσα συνηθως κρυβει ενα εμφραγμα ή βαρια λοιμωξη 2 1
Krusty Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, taris είπε Με two factor authentication λύνεται αυτό, και σε μένα τουλάχιστον το ζητάει στο πρώτο login που κάνω η εφαρμογή. Πώς θα μπει ο λογιστής αν χρειάζεται να καταχωρήσει και τον κωδικό του sms στο κινητό; Δεν μου ζήτησε την πρώτη φορά που μπήκα SMS OTP.. Έγραψα ότι τώρα μπήκα στον σύνδεσμο που παρέθεσα, όχι στην εφαρμογή, μόνο με κωδικούς taxisnet και ΑΜΚΑ. Άρα έτσι θα μπει ο λογιστής, ο συγγενής που βοήθησε κάποτε, ο δικηγόρος. Οι λογιστές να μην μπαίνουν αβέρτα για την πλάκα τους επειδη το κράτος είναι μπου... Κάπου νομίζω γράφει η ιστοσελίδα πότε άνοιξε κάποιος τις τελευταίες φορές το προφίλ του. Ίσως κρατάνε και ΙP. Επίσης δεν ξέρω αν ο οικογενιακός γιατρός που είναι υποχρεωτικός, έχει νόμιμη πρόσβαση να ψάχνει σε όλο το αρχείο-φάκελο του ασθενούς χωρίς συγκατάθεση. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Krusty
Ciccirya Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, για πολλοστή φορά. Ρεπορτάζ / Η μεγάλη κομπίνα με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα Και να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα... αν μη τι άλλο, οι Έλληνες έχουν... υπομονή. Γιατί αλλού, θα τους είχαν πάρει προ πολλού με τις κλωτσιές (στην καλύτερη περίπτωση). 1
Arkin Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Είναι ίσως ο μόνος κλάδος στην Ελλάδα που πηγαίνει μπροστά από κοβιντ και κατά. Αυτος της ψηφιοποίησης στα πάντα είμαστε μπροστά από όλη την Ευρώπη. Μπορεί σαν χώρα να έχουμε 1000 θέματα αλλά ας πούμε και ενα μπράβο όταν γίνονται σωστά πράγματα για την ευκολία των πολιτών. Τι ιστορίες με αγρίους γράφετε για λογιστές και taxis ούτε σε ταινίες αυτά. Δουλεύω gov wallet aadee app αυλή γενικά όλο το πακέτο των ψηφιακών υπηρεσιών χρόνια και μαζί με τα ebanking η ζωή μου έχει γίνει πολύ πιο εύκολη ούτε τρέχω κεπ ούτε τράπεζες ούτε γιατρούς ούτε τίποτα όλα γίνονται ψηφιακά. Σήμερα θα δω και το my health εγώ τα εχω όλα στο mail τις εξετάσεις της οικογένειας όλων των χρόνων που με στέλνει το μικροβιολογικο αλλά βλέπω να γίνεται ακόμα πιο εύκολο με την εφαρμογή. Μην ζείτε στο 1980 μερικοί δείτε πως μπορείτε να γλιτώσετε πολλά τρεχαματα σε υπηρεσίες και να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και χωρίς άγχος. 2 2
Nabuko Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 ώρες πριν, snot είπε Ωραία η εφαρμογή αλλά αν πχ θέλω να δω τί εκκρεμείς συνταγογραφήσεις/παραπεμπτικά έχω, υπάρχει κάποια σελίδα να μπω από το pc; Κοίτα μήπως σου κάνει η σελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.. Διαλέγεις το ΦΑΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα