mikor450 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Καλησπέρα έχω πολύ καιρό να βάλω αγγελία στο insomnia παίζουν μηνύματα spam κ εδώ πλέον?
Therempant Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 4:48 ΜΜ, mikor450 είπε Καλησπέρα έχω πολύ καιρό να βάλω αγγελία στο insomnia παίζουν μηνύματα spam κ εδώ πλέον? Μηνύματα σπαμ τι εννοείς;
mikor450 Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 4:57 ΜΜ, Therempant είπε Μηνύματα σπαμ τι εννοείς; Όπως στο marketplace του FB από ψεύτικα προφίλ.
Petros Electron Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 5:01 ΜΜ, mikor450 είπε Όπως στο marketplace του FB από ψεύτικα προφίλ. Μπα.. Δύσκολα.. Άλλωστε τα αξιολογείς εσυ .. Δηλαδη αν ο αλλος που θα σου στείλει πμ εγινε μελος πχ σημερα και εχει 0 δημοσιεύσεις και κανενα περίεργο nickname η γράφει ελληνικά απο μεταφραστή τοτε κανει καρα-μπαμ οτι ειναι spammer & scammer.
mikor450 Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 5:05 ΜΜ, Petros Electron είπε Μπα.. Δύσκολα.. Άλλωστε τα αξιολογείς εσυ .. Δηλαδη αν ο αλλος που θα σου στείλει πμ εγινε μελος πχ σημερα και εχει 0 δημοσιεύσεις και κανενα περίεργο nickname η γράφει ελληνικά απο μεταφραστή τοτε κανει καρα-μπαμ οτι ειναι spammer & scammer. Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει απλά κ εμένα μου έκανε απορία! Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Για τη ησυχία μας ,δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντήσει ,ούτε να διαβάσει κάτι άγνωστο απο θέμα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις