mikor450 Δημοσ. χθες στις 06:48 μμ Δημοσ. χθες στις 06:48 μμ Καλησπέρα έχω πολύ καιρό να βάλω αγγελία στο insomnia παίζουν μηνύματα spam κ εδώ πλέον?
Therempant Δημοσ. χθες στις 06:57 μμ Δημοσ. χθες στις 06:57 μμ 7 λεπτά πριν, mikor450 είπε Καλησπέρα έχω πολύ καιρό να βάλω αγγελία στο insomnia παίζουν μηνύματα spam κ εδώ πλέον? Μηνύματα σπαμ τι εννοείς;
mikor450 Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ 2 λεπτά πριν, Therempant είπε Μηνύματα σπαμ τι εννοείς; Όπως στο marketplace του FB από ψεύτικα προφίλ.
Petros Electron Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ 1 λεπτό πριν, mikor450 είπε Όπως στο marketplace του FB από ψεύτικα προφίλ. Μπα.. Δύσκολα.. Άλλωστε τα αξιολογείς εσυ .. Δηλαδη αν ο αλλος που θα σου στείλει πμ εγινε μελος πχ σημερα και εχει 0 δημοσιεύσεις και κανενα περίεργο nickname η γράφει ελληνικά απο μεταφραστή τοτε κανει καρα-μπαμ οτι ειναι spammer & scammer.
mikor450 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 17 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Μπα.. Δύσκολα.. Άλλωστε τα αξιολογείς εσυ .. Δηλαδη αν ο αλλος που θα σου στείλει πμ εγινε μελος πχ σημερα και εχει 0 δημοσιεύσεις και κανενα περίεργο nickname η γράφει ελληνικά απο μεταφραστή τοτε κανει καρα-μπαμ οτι ειναι spammer & scammer. Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει απλά κ εμένα μου έκανε απορία! Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Για τη ησυχία μας ,δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντήσει ,ούτε να διαβάσει κάτι άγνωστο απο θέμα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα