Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας,

εχω φτιαξει ενα site ( μεσω μια εταιριας οχι εγω ) οπου μου δημιουργησε το template και τωρα εμενα η δουλεια μου ειναι να καταχωρησω προιοντα σε αυτο το site μεσω wordpress.

Το site θα αφορα καθαρα παρουσιαση προιοντων ( ρουχα παπουτσια κτλπ).

Εχω ενα αρχειο με word με τα links αυτων των προιοντων απο τα επισημα site ή απο τους προμηθευτες μου τα οποια θελω να τα καταχωρησω στο wordpress μου στην επιλογη ''προιοντα''.

image.png.dc09e87b532e3ea843435a312853dd3d.png

Υπαρχει καποιος τροπος καποιο plugin για να γινει αυτοματα ή καταχωρηση?

στην ουσια θελω απλα να γινει μια καταχωρηση για το καθε προιον με εναν τιτλο και τις φωτογραφιες του, τιποτα αλλο.

μετα θα μπαινω εγω σε καθε προιον και θα γραφω μια συντομη περιγραφη αλλα αυτο ειναι αλλο κομματι δικο μου.

ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από psyaris
Δημοσ.

Τεχνικά γίνεται, αλλά έτοιμο plugin δεν παίζει να βρεις...

Η διαδικασία περιλαμβάνει scraping, και επειδή κάθε site προμηθευτή έχει τη δική του δομή, θα πρέπει να υλοποιηθεί διαφορετική ρουτίνα import για κάθε προμηθευτή.

Πόσους προμηθευτές έχεις;

Δημοσ.
4 hours ago, psyaris said:

Καλησπερα σας,

εχω φτιαξει ενα site ( μεσω μια εταιριας οχι εγω ) οπου μου δημιουργησε το template και τωρα εμενα η δουλεια μου ειναι να καταχωρησω προιοντα σε αυτο το site μεσω wordpress.

Το site θα αφορα καθαρα παρουσιαση προιοντων ( ρουχα παπουτσια κτλπ).

Εχω ενα αρχειο με word με τα links αυτων των προιοντων απο τα επισημα site ή απο τους προμηθευτες μου τα οποια θελω να τα καταχωρησω στο wordpress μου στην επιλογη ''προιοντα''.

image.png.dc09e87b532e3ea843435a312853dd3d.png

Υπαρχει καποιος τροπος καποιο plugin για να γινει αυτοματα ή καταχωρηση?

στην ουσια θελω απλα να γινει μια καταχωρηση για το καθε προιον με εναν τιτλο και τις φωτογραφιες του, τιποτα αλλο.

μετα θα μπαινω εγω σε καθε προιον και θα γραφω μια συντομη περιγραφη αλλα αυτο ειναι αλλο κομματι δικο μου.

ευχαριστω εκ των προτερων

https://www.wpallimport.com/

Θέλει λίγο χρόνο να το φέρεις στα μέτρα σου, αλλά μετά είσαι παιχνιδάκι 

Δημοσ.

ειναι αρκετοι οι προμηθευτες.

το βρηκα αυτο το wpallimport αλλα μαλλον εχω θεμα με το αρχειο csv ή το xls που φτιαχνω για αυτο δεν μπορω να το κανω. 

Δημοσ.
Στις 11/3/2025 στις 8:28 ΜΜ, psyaris είπε

ειναι αρκετοι οι προμηθευτες.

το βρηκα αυτο το wpallimport αλλα μαλλον εχω θεμα με το αρχειο csv ή το xls που φτιαχνω για αυτο δεν μπορω να το κανω. 

Θέλει δουλειά αρκετή 

Δυστυχώς δεν πατάς το κουμπί για να βγει μια χοντρή 

Θέλει ένα ένα αρχείο προμηθευτή φταίξιμο και μετά import 

Φτιαξιμο κατηγοριών και υποκατηγοριών κλπ

Επίσης δοκιμές για να δεις αν τα αρχεία που φτιάχνεις σου δουλεύουν.

Καλή επιτυχία και υπομονή 

Δημοσ.

να φιλε μου δυστυχως το ξερω οτι θελει αρκετη δουλεια. θα δω τι μπορω να κανω . ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...