HatTrick Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου ειχα το samsung galaxy watch πριν αρκετα χρονια.Με εκανε να σιχαθω τα smartwatches.Οσο για την αξιοπιστια των μετρησεων ηταν ο,τι να ναι!Αν θελετε αξιοπιστια να αγορασετε apple watch,ολα τα υπολοιπα (ακομα και τα garmin που παιζουν σε παρομοιες τιμές δεν εχουν το ιδιο επιπεδο ακριβειας με τα apple watche) ειναι απλά smartwatches.Αυτα τα λεω για να μην νομιζει καποιος οτι με 120 ευρω θα αγορασει κατι που θα χρησιμοποιει στις προπονησεις του κτλ.Παρακάτω υπάρχει και ενα βιντεο για να δειτε περισσοτερα 1
manwlis77 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 5:31 ΜΜ, agnostos99 είπε Πόσο κρατάει κλασσικα οπως παλια 2-3 ημέρες? Δυο κρατάει το galaxy ultra watch Αυτό εδώ θα έχει μια μέρα μπαταρία 1 1
agnostos99 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 hour ago, manwlis77 said: Δυο κρατάει το galaxy ultra watch Αυτό εδώ θα έχει μια μέρα μπαταρία Ουτε 3 θα ηταν αποδεκτές αλλά 1 μέρα παραπάει!! Τραγική αυτονομία, δηλ αν βαλεις να λειτουργουν συνεχεια και ολα τα της υγείας θα πρέπει να δέσεις και ένα powerbank με δεματικά στο χέρι!!! 1
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου On 12/03/2025 at 17:41, agnostos99 said: Ουτε 3 θα ηταν αποδεκτές αλλά 1 μέρα παραπάει!! Τραγική αυτονομία, δηλ αν βαλεις να λειτουργουν συνεχεια και ολα τα της υγείας θα πρέπει να δέσεις και ένα powerbank με δεματικά στο χέρι!!! Εμένα πάντως με όλα ανοιχτά συνέχεια για την υγεία (το μόνο που έχω κλειστό είναι το AOD), στις 24 ώρες έχει μείνει περίπου ~50% μπαταρία (και στο watch 4 το 40mm πάνω κάτω εκεί ήμουν...μπορεί 40%)... άρα ας πούμε βγάζει σχεδον 2 μέρες. Το ρολόι απευθύνεται ξεκάθαρα σε αυτούς που δεν το φοράνε σπίτι, οπότε μπορούν να το φορτίζουν τότε. 1
vangelis_k Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Το πηρα και εγω απο το καταστημα του Ναυπλιου (τελευταιο κομματι). Μου εκανε εντυπωση οτι το ταμπελακι με την αρχικη τιμη που ειχε κολλημενο επανω ηταν στα 350 €. Κατα τα αλλα δειχνει να εχει πολλεϛ δυνατοτητεϛ παραπανω απο το huawei gt2 που εχω απο το 2020 αλλα οχι φυσικα την τεραστια αυτονομια του δευτερου. Αρνητικο επισηϛ οτι δε συνδεεται καθολου με ios συσκευεϛ (δεν εχω παρα το iphone 6 plus οποτε ουσιαστικα δε με νοιαζει) αλλα και οτι απαιτει συσκευεϛ samsung για να λειτουργησουν ολεϛ οι δυνατοητεϛ του. Για παραδειγμα δε μπορω να δοκιμασω τη μετρηση πιεσηϛ ή το καρδιογραφημα αφου εχω το redmi note 12 5g. Θα κρατησω και τα δυο και θα τα φοραω αναλογα με την περισταση αφου και το huawei, περαν του οτι καποια στιγμη το Σεπτεμβρη ξεκολλησε το καντραν και το κολλησα, δουλευει αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα