Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Βλέπω στον Γερμανό σε προσφορά το Galaxy watch 6 44mm στα 129.9ευρώ (έκπτωση από 27% από τωρινή τιμή), για όποιον ενδιαφέρεται

SAMSUNG Galaxy Watch6 44mm Smartwatch - Galaxy Watch - ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ιστορικά στο skroutz και best price βλέπω ότι η χαμηλότερη τιμή ήταν στα 170ευρώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 10/3/2025 στις 1:37 ΜΜ, Rattlehead είπε

Πριν 22 μέρες το είχαν 109€ οι ιδιοι.

Thanks για την ενημέρωση. Δεν το γνώριζα και δεν το βρήκα από την εξέλιξη τιμής.

Στις 10/3/2025 στις 1:39 ΜΜ, SnakeMJK είπε

ναι ήταν μόνο σε άσπρο στα 109€.

αλλά η μπαταρία είναι εντελώς για πέταμα ρε γμτ...

Συμφωνώ. Αλλά εγω όταν είμαι σπίτι το βγάζω οπότε δεν με πειράζει αυτό τόσο. Και τα Garmin πάνε πολύ δυστυχώς. Καταλαβαίνω όμως οτι δεν αρέσει η μπαταρία σε πολλούς.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 5:10 ΜΜ, irios1980 είπε

Τελευταία τεμαχια (σε 3 καταστήματα) κατα πολυ μεγάλη πιθανότητα σημαίνει ακυρο. Και οταν το φατε θα έχει χαθει η επιλογή του Γερμανου. Υ.Γ. Δεν εχω κατι με τον Κωτσοβολο απλα οι προσφορές του είναι λίγο λαχείο. 

Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 3:53 ΜΜ, Therempant είπε

Ναι δυστυχώς. Αν θες 12-14 μέρες πας ας Huawei. Εγώ μόλις πήγα σε huawei δεν ξαναγύρισα πίσω. 

να ναι καλα οι αμερικανοι! Με οθησαν να φυγω στο οικοσυστημα της Huawei και δεν γυριζω πισω!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι δυστυχώς. Αν θες 12-14 μέρες πας ας Huawei. Εγώ μόλις πήγα σε huawei δεν ξαναγύρισα πίσω. 

μια απο τα ιδια. απο apple watch σε galaxy watch κ τωρα huawei κ ησυχασε το κεφαλι μου!

• Like 1
Δημοσ.

Στις 11/3/2025 στις 7:51 ΜΜ, insomniack είπε

μια απο τα ιδια. απο apple watch σε galaxy watch κ τωρα huawei κ ησυχασε το κεφαλι μου!

από άποψη δραστηριοτητας πως τα παει ; δλδ παλμοι τρεξιμο περπατημα παλμοι ; Εχετε και κινητο huawei ? Επειδη εγω εχω σαμμυ. Πιο πολυ θεματα συμβατοτητας το λεω.. σορρυ για το σπαμ/οφτοπικ

Δημοσ.
  Στις 11/3/2025 στις 7:55 ΜΜ, panosno1com είπε

από άποψη δραστηριοτητας πως τα παει ; δλδ παλμοι τρεξιμο περπατημα παλμοι ; Εχετε και κινητο huawei ? Επειδη εγω εχω σαμμυ. Πιο πολυ θεματα συμβατοτητας το λεω.. σορρυ για το σπαμ/οφτοπικ

Η συμβατότητα είναι οκ σε ότι και να πας. Μετρήσεις αξιόπιστες. Ούτε huawei watch d ούτε τίποτα. Σχεδόν ίδιες είναι οι μετρήσεις σε όλα. Δεν θεωρούνται εννοείται ιατρικό εργαλείο αλλά ενδεικτικά είναι άψογα. (Και εγώ Sammy εχω, s25 Ultra.)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα το 4 και τωρα το 5. Και τα 2 μετα την 1η αναβαθμιση λογισμικου (που στην κανει με το ετσι θελω) πολυ κολλημα, αργουν σε ολες τις εντολες. Ειναι ετσι και το 6?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...