Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του θέματος. Αυτοκίνητο 20ετιας εκτός αν μιλάμε για κατι ειδικό δεν αξίζει να δώσει κάποιος χρήματα. Αν κάποιος δώσει και πάθει ατύχημα ή ασφάλεια θα δωσει 500 ευρω για ολική με την μια και θα δούμε θέμα το αυτοκινητο το έκανα γενικό σέρβις άλλαξα λάστιχα πριν από ένα μήνα τι 500 ευρω.

Τα χιλιόμετρα σε τέτοια αυτοκίνητα μικρή εως καμία σημασια έχουν, οι φθορές από τα χρόνια και απο τον ήλιο υπάρχουν και χωρίς χιλιόμετρα.  

Δυστυχώς Το ΚΤΕΟ είναι ένα φόρο εισπρακτικό μέτρο πάρα κάτι να βασιστεί κάποιος για την κατάσταση του οχήματος. Οποιος ενδιαφέρεται για την κατάσταση του οχήματος πριν αγοράσει υπαρχουν συνεργεία και εξειδικευμενες υπηρεσίες ελέγχου πριν την αγορά αλλά κοστίζουν και για ένα αυτοκίνητο με μηδενική αξία το σκέφτεσαι. Το καταλαβαίνω. Από την άλλη οποιος λυπάται το καρφί χάνει και το πέταλο. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος τι αγοράζει χωρις να ξοδευτεί είναι να δει το ιστορικό συντήρησης. Αν δεν υπάρχει τίποτα, ειναι όλες οι εργασίες μαύρα στον μαστρο Γιώργο καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, DC είπε

Ψαχνω αρκετό καιρό για το συγκεκριμένο αμάξι και επειδη ειναι κάποιον τεσπα επιδοσεων μου το έχουν ει 2-3 ατομα που κανουν τη "μαγκια" και βγάζουν τον καταλύτη για να πάρει 1 άλογο (XD) ἡ τους έχει σπάσει και δε τους νοιάζει. Όταν τους ρώτησα και πως περνάνε ΚΤΕΟ μου ειπαν έχουν το γνωστό τους και συγκεκριμένα έχουν παραδίπλα άλλο αμάξι και παίρνουν μέτρηση απο εκεί ή είναι ΚΤΕΟ απο άλλο αμάξι και το βαφτιζουν για το αμάξι του.επαρχια ηταν δεν ξέρω εαν παιζει ρολο.

Αν γίνονται αυτα που λες η έστω υποψιάζεσαι οτι έχουν γίνει τότε το χαρτί του κτεο που έχεις δεν κάνει ουτε για ποσάναμα. Μπορεί να είναι 100% επιστημονική φαντασία αυτα που γράφει. Τι προσπαθείς να βρεις απο αυτό?

Προσωπικά δεν θα πλησίαζα μεταχειρισμένο που δεν έχει σωστα ελεγχους και χαρτια.

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα αγόραζα πλέον αυτοκίνητο χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ, αλλά με την προϋπόθεση να είμαι μπροστά...σκέτο το χαρτί, και χθεσινό να είναι, λίγη αξία έχει...
...αυξημένοι ρύποι μπορούν να κρύβουν χίλια-δυο προβλήματα και πολύ ακριβές επισκευές...

(δελτία για καυσαέρια δίνουν κ συνεργεία, αλλά προσωπικά θα εμπιστευόμουν περισσότερο των ΚΤΕΟ, ειδικά εφόσον εκεί γίνεται ο σημαντικός διετής έλεγχος (που λέγανε θα κάνουν ετήσιο ή κάνω λάθος; )

Πολλοί δεν μπορούν να διαθέσουν πάνω από 2-3Κ ευρώ για αυτοκίνητο κι ας μην είμαστε απορριπτικοί, μπορείς να βρεις μια χαρά αμάξι κ εικοσαετίας να είναι...και
...δεν είμαστε Γερμανία/ΗΒ να τρώνε αλάτι με το κιλό τα οχήματα στον δρόμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gakost είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του θέματος. Αυτοκίνητο 20ετιας εκτός αν μιλάμε για κατι ειδικό δεν αξίζει να δώσει κάποιος χρήματα. Αν κάποιος δώσει και πάθει ατύχημα ή ασφάλεια θα δωσει 500 ευρω για ολική με την μια και θα δούμε θέμα το αυτοκινητο το έκανα γενικό σέρβις άλλαξα λάστιχα πριν από ένα μήνα τι 500 ευρω.

Τα χιλιόμετρα σε τέτοια αυτοκίνητα μικρή εως καμία σημασια έχουν, οι φθορές από τα χρόνια και απο τον ήλιο υπάρχουν και χωρίς χιλιόμετρα.  

Δυστυχώς Το ΚΤΕΟ είναι ένα φόρο εισπρακτικό μέτρο πάρα κάτι να βασιστεί κάποιος για την κατάσταση του οχήματος. Οποιος ενδιαφέρεται για την κατάσταση του οχήματος πριν αγοράσει υπαρχουν συνεργεία και εξειδικευμενες υπηρεσίες ελέγχου πριν την αγορά αλλά κοστίζουν και για ένα αυτοκίνητο με μηδενική αξία το σκέφτεσαι. Το καταλαβαίνω. Από την άλλη οποιος λυπάται το καρφί χάνει και το πέταλο. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος τι αγοράζει χωρις να ξοδευτεί είναι να δει το ιστορικό συντήρησης. Αν δεν υπάρχει τίποτα, ειναι όλες οι εργασίες μαύρα στον μαστρο Γιώργο καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

Φιλος θα σου την πω λιγακι, ο λογος ειναι οτι περασα τετοιο λουκι με αμαξι 20ετιας που βγηκε ολικη. Με χλευαζανε κατι ξερολες οτι δεν θα παρω πανω απο 1000-2000 ευρω απο την ασφαλιστικη. Ε λοιπον δεν παει ετσι, η τιμη της αποζημιωσης καθοριζεται απο την  τρεχουσα τιμη αγορας του αυτοκινητου και την εκτιμηση του πραγματογνωμονα. Πηρα συνολικα πολυ καλα λεφτα. Δεν μιλαω για αυτοκινητο που εχει 2000 ευρω στην αγορα. Φιλικα

Για τα υπολοιπα συμφωνω, απλα επειδη ειμαι εκτος Αθηνας εχω το μειονεκτημα να οτι πρεπει να χασω ενα καρο λεφτα για να τσεκαρω αμαξια και δεν παει αλλο..κανω τον ντετεκτιβ μπας και

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...