DC Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ναι τα βαζουνε ετσι για να συμπληρωνουν το χαρτι.... Αν δε δεις τα καυσαερια αγαπητε πως θα καταλαβεις αν ο καταλυτης ή η μηχανη δουλευει σωστα; Βασικες αρχες μηχανικης (οχι ιντερνετ) δε παιζει αυτο μιας και υπαρχουν συνθως καμερες στο σημειο εκτος αν μιλαμε το τελευταιο δημοσιο ΚΤΕΟ που εχει μεινει.. εκτος αυτου ως πελατης εχεις δικαιωμα να δεις την ενδειξη στην οθονη οταν περνει μετρηση ακομα και απο αποσταση, για τα χρεπια τα περνανε με παρατηρηση για να ειναιεκτος αυτου ως πελατης εχεις δικαιωμα να δεις την ενδειξη στην οθονη οταν περνει μετρηση ακομα και απο αποσταση, για τα χρεπια τα περνανε με παρατηρηση για να ειναι Ψαχνω αρκετό καιρό για το συγκεκριμένο αμάξι και επειδη ειναι κάποιον τεσπα επιδοσεων μου το έχουν ει 2-3 ατομα που κανουν τη "μαγκια" και βγάζουν τον καταλύτη για να πάρει 1 άλογο (XD) ἡ τους έχει σπάσει και δε τους νοιάζει. Όταν τους ρώτησα και πως περνάνε ΚΤΕΟ μου ειπαν έχουν το γνωστό τους και συγκεκριμένα έχουν παραδίπλα άλλο αμάξι και παίρνουν μέτρηση απο εκεί ή είναι ΚΤΕΟ απο άλλο αμάξι και το βαφτιζουν για το αμάξι του.επαρχια ηταν δεν ξέρω εαν παιζει ρολο. 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις κολλήσει με τον κωδικό. Δεν αναγράφει κανέναν κωδικό το δελτίο κτέο σου. Καλά λες φιλέ μου..τώρα το επιασα XD Ειμαι και εξω με το κινητό λίγο χάνομαι Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από DC
GamingMaster424 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Με βάση το χαρτί του ΚΤΕΟ δεν υπάρχει κανένα σημάδι πως το αυτοκίνητο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα και το πεδίο των παρατηρήσεων είναι κενό. Κοινώς, όλα καλά. Τώρα για το χρονικό κενό μεταξύ των ελέγχων, καθόλου απίθανο να μην πέρασε καν από έλεγχο όλο εκείνο το διάστημα. Ειδικά στην επαρχία είναι αρκετά διαδεδομένο ως φαινόμενο.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε Βασικες αρχες μηχανικης (οχι ιντερνετ) λες να μην ξερω ε? οκευ 38 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Ειδικά στην επαρχία είναι αρκετά διαδεδομένο ως φαινόμενο. μχμχ
turbat0s Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μπορεί από '08 μέχρι '17 να "έγραψε" ~400k χλμ. Λίγο πριν περάσει ΚΤΕΟ το '17 τα "γύρισε" σε 112k. Κλασική περίπτωση.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Μπορεί από '08 μέχρι '17 να "έγραψε" ~400k χλμ αμαξι με 500k km vs 160k km το βλεπεις απο 3km μακρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα