Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο ειναι 20ετιας. Κατανοω οτι πιθανον να ειχε καποια θεματα και θα προηγηθει και ελεγχος σε συνεργειο.

Οπως και να εχει μια αναγνωση στον ελεγχο κτεο μου κανεις εντυπωση οτι δεν υπαρχει συνεπεια στους ελεγχους κτεο δηλ οπως θα δειτε στην φωτο ο πρωτος ελεγχος ειναι το 2008 με 45.163 χλμ και ο αμεσως επομενος στο 2017 με 112.884 χλμ. Υπαρχε περιπτωση να εχουν γυριστει τα χιλιομετρα Η ο προηγουμενος κατοχος να το χρησιμοποιουσε χωρις να εχει περασει κτεο με οτι συνεπαγεται (προστιμο) ?

Επισης ο κωδικος ελειψης Χ1 ΚΩΔ2 περιγραφη ελειψης 6 τι μπορει να σημαινει ?

Στα αριστερα του δελτιου δεν γραφει οτι δεν υπαρχει συνεπεια στα χλμ παρα μονο να υπογραψει ο κατοχος οτι ελαβε γνωση για τις οποιεςε λλείψεις υπαρχουν χωρις να δινει διευκρινίσεις.

Ευχαριστω!

κτεο.jpg

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Του λέει οτι υπάρχει πρόβλημα στα χιλιόμετρα 

Μπορει να ισχυει και αυτό που λες, εχω δει ΚΤΕΟ με γυρισμένα και το αναγράφει στα αριστερά και βλεπω έχει τον ίδιο κωδικό έλλειψης.. Βέβαια σε αυτό δε γραφει τπτ για χιλιόμετραIMG-b1c29d2f171c8d31cbd1b18bb39841da-V.jpg.b8947c32e6a4342f1201a1b39b201b22.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι απίθανο να μην είχε περάσει κτέο τόσα χρόνια.Ουτε είναι απίθανο να έχει γυρίσει τα χλμ .Πάντως τα χλμ βγαίνουν σε 10Κ κάθε χρόνο πριν και μετά το δευτερο κτέο

• Thanks 1
Δημοσ.

Από μια γρήγορη ματιά στα δικά μου εντυπα κτεο ,είδα οτι τα δυο τελευταία είναι προτυπομενα με το νούμερο 6 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DC είπε

και βλεπω έχει τον ίδιο κωδικό έλλειψης

Αυτό που βλέπεις δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Σε αυτό το σημείο (στον πίνακα 6) αναγράφεται τυχόν έλλειψη. Σε εσένα δε γράφει τίποτα, άρα πέρασε το κτεο χωρίς πρόβλημα. 

Edit: πχ όπως εδώ

kteo-zante-1-scaled.jpg.b3a40199f804db5628058545242b63e6.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

σα γενικη συμβουλη

δωσε και βαση στις εκπομπες καυσαεριων ασχετα αν περασε το ΚΤΕΟ. Μπορεις να βρεις τι προβλεπεται για το οχημα σου στο ιντερνετ ή απο το βιβλιαρακι (αν στο δωσει ο πωλητης)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

δωσε και βαση στις εκπομπες καυσαεριων ασχετα αν περασε το ΚΤΕΟ. Μπορεις να βρεις τι προβλεπεται για το οχημα σου στο ιντερνετ ή απο το βιβλιαρακι (αν στο δωσει ο πωλητης)

HC και CO δε σου λενε πολλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολύ χαμηλούς ρύπους το co είναι μηδενικό, hc 20 και κάτω και ο λάμδα δουλεύει στο 1 σχεδόν δλδ 14.7. Από καύση φαίνεται οκ αν και με αυτά που έχω ακούσει ακόμα και άλλο αμάξι βάζουν στη μετρηση τεστ αρκεί να περάσουν τα δικά τους ειδικα όταν δεν έχουν καταλύτη ὴ είναι χρεπια

1 ώρα πριν, adsl2+ είπε

Από μια γρήγορη ματιά στα δικά μου εντυπα κτεο ,είδα οτι τα δυο τελευταία είναι προτυπομενα με το νούμερο 6 

Γράφει κάτι απο την πίσω μεριά σχετικά με τον κωδικό? Θυμάσαι να σου είπε κάτι προφορικά στο ΚΤΕΟ ελεγκτής?

Επεξ/σία από DC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

HC και CO δε σου λενε πολλα

ναι τα βαζουνε ετσι για να συμπληρωνουν το χαρτι....

Αν δε δεις τα καυσαερια αγαπητε πως θα καταλαβεις αν ο καταλυτης ή η μηχανη δουλευει σωστα;

Βασικες αρχες μηχανικης (οχι ιντερνετ)

37 minutes ago, DC said:

Έχει πολύ χαμηλούς ρύπους το co είναι μηδενικό, hc 20 και κάτω και ο λάμδα δουλεύει στο 1 σχεδόν δλδ 14.7. Από καύση φαίνεται οκ αν και με αυτά που έχω ακούσει ακόμα και άλλο αμάξι βάζουν στη μετρηση τεστ αρκεί να περάσουν τα δικά τους ειδικα όταν δεν έχουν καταλύτη ὴ είναι χρεπια

Γράφει κάτι απο την πίσω μεριά σχετικά με τον κωδικό? Θυμάσαι να σου είπε κάτι προφορικά στο ΚΤΕΟ ελεγκτής?

δε παιζει αυτο μιας και υπαρχουν συνθως καμερες στο σημειο εκτος αν μιλαμε το τελευταιο δημοσιο ΚΤΕΟ που εχει μεινει..

εκτος αυτου ως πελατης εχεις δικαιωμα να δεις την ενδειξη στην οθονη οταν περνει μετρηση ακομα και απο αποσταση, για τα χρεπια τα περνανε με παρατηρηση για να ειναι και οι2 οκ

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, DC είπε

Το 6 μήπως απλά είναι το έκτο κουτάκι;

https://www.kteopylaias.gr/wp-content/uploads/2020/03/ΔΕΛΤΙΟ.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DC είπε

Γράφει κάτι απο την πίσω μεριά σχετικά με τον κωδικό?

Έχεις κολλήσει με τον κωδικό. Δεν αναγράφει κανέναν κωδικό το δελτίο κτέο σου. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...