Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέταμα και καινούριο.   Δεν καταλαβαίνω.  Δίνεις 50 ευρώ και θέλεις να έχεις κάτι 10+ χρόνια? Έλεος.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 10/3/2025 στις 11:08 ΠΜ, poulinos είπε

Google : Τέλειωσε η υποστήριξη . Μπορείτε να τις πετάξετε και να παρετε το πιο νεο μοντελο.

Φροντίζουμε επισης για εναν  καλύτερο πλανήτη με λιγότερα σκουπιδια απο ηλεκτρονικες συσκευες και δεσμευομαστε σαν εταιρεια οτι μεχρι το 2050 θα έχουμε μηδενικό αποτύπωμα.

για όποιον ενδιαφέρεται έχω μερικά chromecast gen 3 που είναι το επόμενο μοντέλο που είναι ακόμα λειτουργικό προς το παρόν :P

Επεξ/σία από Άγγελος Τόδρι
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά κάτι που να είναι εξίσου καλό ή καλύτερο από το chromecast, υπάρχει;

Να υποστηρίζει CosmoteTV, Nova/EON, VodafoneTV κλπ.

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 5:23 ΜΜ, svartevarg είπε

Τελικά κάτι που να είναι εξίσου καλό ή καλύτερο από το chromecast, υπάρχει;

Να υποστηρίζει CosmoteTV, Nova/EON, VodafoneTV κλπ.

Xiaomi TV Stick 4K τα έχει όλα αυτά που λες, αλλά υπάρχει και νήμα εδώ που θα σε βοηθήσουν καλύτερα

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 5:53 ΜΜ, menthol1979 είπε

Xiaomi TV Stick 4K τα έχει όλα αυτά που λες, αλλά υπάρχει και νήμα εδώ που θα σε βοηθήσουν καλύτερα

Το έχεις δοκιμάσει;

Γιατί βλέπω σε κριτικές του skroutz ότι η fullhd έκδοση έχει bugs, κολλήματα, κακή συνδεσιμότητα και υπερθερμάνσεις. 

Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 4:17 ΜΜ, georgiosmag είπε

Πέταμα και καινούριο.   Δεν καταλαβαίνω.  Δίνεις 50 ευρώ και θέλεις να έχεις κάτι 10+ χρόνια? Έλεος.   

δεν περιμενω αναβαθμισεις αλλα δεν περιμενω να το βγαζεις off τελειως.εχει μεγαλη διαφορα.αλλο δεν το υποστηριζουμε οποτε  thats all και αλλο σε χ χρονια ΔΕΝ θα μπορεις να το κανεις use. θα θελες ενα παλιο λαπτοπ ή μενα  atari συλλεκτικο να σου λεει οκ πεταξε με δεν ανοιγω λογω software limitation.???

Στις 10/3/2025 στις 4:28 ΜΜ, Άγγελος Τόδρι είπε

για όποιον ενδιαφέρεται έχω μερικά chromecast gen 3 που είναι το επόμενο μοντέλο που είναι ακόμα λειτουργικό προς το παρόν :P

μαυρη αγορα

• Like 3
Δημοσ.

Δεν δούλεψε με τις οδηγίες του reddit.στο τελευταίο βήμα ενώ πρέπει να κάνεις link τον google λογαριασμό, βγάζει σφάλμα και ενώ λέει συνδεθηκε,δεν το βλέπει.  Nice 👍

Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 6:13 ΜΜ, svartevarg είπε

Το έχεις δοκιμάσει;

Γιατί βλέπω σε κριτικές του skroutz ότι η fullhd έκδοση έχει bugs, κολλήματα, κακή συνδεσιμότητα και υπερθερμάνσεις. 

Ναι, το έχω. Έχω την 4Κ έκδοση, παίζει μια χαρά, σε μένα τουλάχιστον το έχω πάνω από χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι. Μάλιστα έχω βάλει και ανταπτοράκι για να παίρνει LAN και όχι WiFi. Από ταχύτητα δεν είναι κανα τέρας, αλλά δουλειά κάνει. Το έχω για CosmoteTV, Plex και Kodi.

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 10/3/2025 στις 7:16 ΜΜ, menthol1979 είπε

Ναι, το έχω. Έχω την 4Κ έκδοση, παίζει μια χαρά, σε μένα τουλάχιστον το έχω πάνω από χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι. Μάλιστα έχω βάλει και ανταπτοράκι για να παίρνει LAN και όχι WiFi. Από ταχύτητα δεν είναι κανα τέρας, αλλά δουλειά κάνει. Το έχω για CosmoteTV, Plex και Kodi.

Ποια έκδοση Android TV έχει;;

Δημοσ.

πφφφφφ λεω και γω τι εγινε ? παλευα χτες 20 ωρες εκανα τα παντα.. 

παιδια τι λετε θα το φτιάξουνε ή να βρουμε αλλη λυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά για όσους δεν θέλουν να περιμένουν τη Google υπάρχει λύση Fix casting from Android (GUI method)

https://old.reddit.com/r/Chromecast/comments/1j7lhrs/the_chromecast_2s_device_authentication/mgy1a88/  

απλά θέλει να διαγράψεις το Collapsing από το string που επικολλάς εφόσον η έκδοση του android είναι η 11

και είναι πανεύκολο 

Επεξ/σία από nicewise

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...