Προς το περιεχόμενο

Ερχονται Τ1 γραμμές μέσα στο 2005 !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά νέα για όλους .Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες (έτσι δεν κάνουν οι έγκριτοι δημοσιογράφοι χαχαχα) μέσα στο 2005 θα έχουμe Τ1 γραμμές στην τιμή περίπου που έχουν σήμερα τα 1024 ADSL .

Τα δε 1024 θα έχουν όσα τα 512 .

Φοβερό !!!!!!

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...και τρομερο!!!!

μονο που δεν μπορει να παρει ο κοσμος 1 Mbit γραμμη οσο παραλογο και να σου ακουγεται

επισης γιατι θυμαμαι οτι οι γραμμες στην Ευρωπη ειναι οι Ε1 και στην Αμερικη οι Τ1;

Δημοσ.

Ego to mono pou 3ero...einai pos...den 3ero pote...an einai diladi 2005 i 2006....pos h mokroterh grammh pou 8a dinoun oi etairies 8a einai to 512!!

O logos aplos...giati 8a exoun er8ei oi pio grigores sindeseis! :)

Kai den 8a exoun logo an dinoun 256 h 384

Δημοσ.

nomizo oti oi exelixeis tha einai pio amese apo oso pisteuoun orismenoi.basika tha prepei na mpei san standar gia emas tous home user to 1mbit opos stis perissoteres xores alloste...nomizo oti einai efikto...

ego apla anameno...to 512/128 mou einai ligo pleon oso kai an akougete paraxeno gia merikous

Δημοσ.

Ο υπεύθυνος απο τον ΟΤΕ που μιλούσαμε (είναι γνωστός μου) μου είπε για Τ1 και οχι Ε1.

Κάτι παραπάνω απο εμάς θα ξέρει.

Συμφωνώ ότι τα 512 είναι λίγα....Σε λίγο όμως τα 1024 θα είναι στην τιμή των 512, οπότε........

Δημοσ.

Το Ε1 είναι στην Ευρώπη και το Τ1 Αμερική. Τώρα γιατί πολλούς που ξέρω απο Αγγλία κυρίως μου λένε για Τ1 (ίσως δεν ήξεραν, ίσως, ίσως, ίσως)...

Δημοσ.

Ε1 λέγονται στην Ευρώπη και είναι διαφορετικές από τις Τ1. Οι Τ1 είναι στα 1472 Μbps(ισοδυναμούν με 23 κανάλια ISDN) ενώ οι Ε1 στα 2048Μbps(ισοδυναμούν με 30 κανάλια ISDN).

Μακάρι πάντως να έρθουν, αν και κάτι μου λέειότι η vivodi θα τους προλάβει σε αυτό...

:D

Δημοσ.

Kai to ISDN hr9e edw otan sto e3wteriko htan hdh katesthmeno .... De 3erw ti sou einai o gnwstos sou ston OTE kai mh pare3hgh9eis alla kalo 9a htan prwta na mhn kanoun patates tou stul "den exoume 25 lepta wireless link me thn ERT" kai meta na dwsoun broadband (pou oute autoi 3eroun kala kala ti einai) sto lao ....

As sobareutoume ligo. Ekana aithsh gia DSL apo ton aprilio kai mou dwsane porta ton Ioulio ...... mh trela9w ....

Δημοσ.

As koitaksoume tis "ekpliktikes" times tou DSL sthn xwra mas.

Tis "eksypnes" dhlwseis twn armodiwn.

Tis "yposxomenes" meiwseis poy legane...

Ta "paranomes" symfwna me thn EET , TIMOLOGIA MIS8WMENWN GRAMMWN TOY OTE...

ta ta ta...

genikws to ... mpou(*#)(@*U)(lo tou ktino-pOTE...

kai meta as milhsoume kai gia Home GigaBit Internet... ;-)

Δημοσ.

Μικρή διόρθωση:

Τ1 = (24 κανάλια των 8 bit συν ένα bit συγχρονισμού) x 8000 πλαίσια/sec = (24x8+1)x8000 = 193x8000 = 1,544 Mbps ή 1,5Μb/s

E1 = (30 κανάλια των 8 bit + 8 bit συγχρονισμού + 8 bit σήμανσης) x 8000 πλαίσια/sec = (30x8+2x8)*8000 = 256x8000 = 2,048 Mbps ή 2 Μbit/s

Δημοσ.

ego den mporo na katalavo giati xereste?

les k iparxei periptosi prin to 2010 na exi opoiosdipote prosvasi se grammes tou 1 mbps!

tosa xronia menete stin ellada.den katalavenete pos paei to paramithi?

Δημοσ.
ego den mporo na katalavo giati xereste?

les k iparxei periptosi prin to 2010 na exi opoiosdipote prosvasi se grammes tou 1 mbps!

tosa xronia menete stin ellada.den katalavenete pos paei to paramithi?

Σωστός!!!

Αν δεν φτιάξουν οι άλλες εταιρείες δικό τους "φυσικό" δίκτυο (λέγε με VIVODI) για να μην τα δίνουν χοντρά στον ΟΤΕ δεν πρόκειται να δούμε εδώ τιμές όπως π.χ στην Αμερική.

Δημοσ.

Εδώ στο Λιβαδιστάν 164Km από Αθήνα δουλεύουμε ακόμα με 56k ...

Το adsl είναι ακόμα όνειρο θερινής νυκτός ...

Καλημέρα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...