11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 9 λεπτά πριν, hyperlost είπε Στα retrofit των LED αλλάζεις κάτοπτρα φωτιστικού του αυτοκινήτου ? ή τροποποιείς το σώμα του φωτιστικού για να είναι συμβατό με τα LED μόνο: απλώς βγάζεις το module της πυρακτώσεως και βάζεις module LED με το τροφοδοτικό του και τελείωσες? Τα LED beams = beam type δεν σημαίνει ότι θα έχουν την ίδια δέσμη φωτός με τα παλιά πυρακτώσεως. Οι μοίρες (και η ένταση φωτισμού) ανάλογα το beam type διαφέρουν. Να αλλάξεις τα φώτα σε ένα αυτοκίνητο 15ετίας, δηλαδή να του αλλάξεις τις μοίρες ή την ένταση φωτισμού λέγεται μετατροπή - τροποποίηση. Αν το κάνεις εσύ σωστά και είσαι σίγουρος και νόμιμος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελέγχονται στα ΚΤΕΟ οι υπόλοιποι που κάνουν αντίστοιχες μετατροπές. Δεν χρειαζεται πλεον να αλλαξεις τιποτα εχουν τοσο μικρη επιφανεια εκπομπης τα συγχρονα led που εξομοιωνουν τελεια την γεωμετρια της αλογονου με αποτελσμα καμια διαφορα στο πολικο διαγραμμα, και οσο εισαι κατω απο τα 2000 ολα ειναι τελεια 11 λεπτά πριν, hyperlost είπε Αν περάσεις το αμάξι ΚΤΕΟ σήμερα και αύριο βάλεις μπροστά μεμβράνες παράνομες Θα χασεις το αυτκολλητακι αρα δεν δυναται να το κανεις αυτο που λες κ.hyperlost για αυτο ακριβως υπαρχει σα να αγοραζεις κινητο με κομμενο το seal απλως ΔΕ το αγοραζεις. 13 λεπτά πριν, hyperlost είπε επίσης Αστυνομία > ΚΤΕΟ τοτε γιατι δεν κανει τεχνικους ελεγχους (type approval) η αστυνομια και κανουν ΜΟΝΟΝ τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΕΟ
warewolf Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Μεμβράνες στο αυτοκίνητο βάζουμε για δύο λόγους. 1. Καλαισθητικούς. 2. Για να μειώσουμε υπεριώδη (ή και IR) ακτινοβολία, με τα γνωστά πλεονεκτήματα που προσφέρουν και στις σπάνιες περιπτώσεις προβλημάτων που αφορούν μάτια και δέρμα. Αυτός που βάζει μεμβράνες για τον δεύτερο λόγο, δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι εγκαταστάτες θα του βάλουν τις σωστές με αποτέλεσμα να έχει όλα τα οφέλη, χωρίς να έχει προβλήματα με το νόμο ή να είναι κίνδυνος για τον ίδιο και τους συνεπιβάτες ή για τους απ έξω κατά την οδήγηση νύχτα σε κακοφωτισμένους δρόμους. Ο καθένας αντιλαμβάνεται σε μια ατυχή συγκυρία τι μπορεί να συμβεί. Δεν χρειάζεται φωτόμετρο για να καταλάβει ο οδηγός ή το ΚΤΕΟ ή η αστυνομία αν είναι παράνομος ή όχι. Αν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αυτοκόλλητα πιστοποίησης, αν ο οδηγός δεν φαίνεται απ έξω, ή αν τα τζάμια δεν μοιάζουν με τα μπροστινά των παρακάτω φωτογραφιών, είσαι παράνομος. Αν η όλη κουβέντα εξαντλείται στο πως θα παρακαμφθούν πρόστιμα και πιστοποίηση ΚΤΕΟ, αδιαφορώντας για το τι αυτό συνεπάγεται όταν κάποιος οδηγεί νύχτα με πιο σκοτεινές μεμβράνες, τότε κάπου αλλού υπάρχει το πρόβλημα και όχι στα φωτόμετρα που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Spoiler Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από warewolf 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, warewolf είπε εγω θελω μπρος πισω το μπρος
N3M3SiS Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εκει που υπογραφεις λεει "Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ" αρα επροκειται για κανονικη δηλωση ενοχης, μην ξεχνας οτι με τα παλαιοτερο νομικο πλαισιο αν δεν υπεγραφες πηγαινες πταισματοδικειο, αρα προφανως και ειναι απολυτη παραδοχη ενοχης. αυτο λεω για αυτο δεν παω σε συντελεστη μεταδοσης κατω του 65% ωστε να ειμαι στο οριο της ακριβειας του μηχανηματος, οποτε αθωος λογω αμφιβολιων Εδω κανεις λαθος τυπικα η υπογραφη ειναι η παραλαβη ΜΑΖΙ με την παραδοχη ενοχης, αλλιως θα εγραφε "ο παραλαμβανων" και οχι "ο παραβατης". Το δικαιωμα ενστασης δε το χανεις και δεν υποστηριζεται πουθενα νομικα αυτο. ακριβως Tο όριο είναι 70% για τα παράθυρα οδηγού συνοδηγού και 75% για το παρπριζ το 65% δε ξέρω απο που το κατέβασες. Αλλά δεν είναι το μόνο που έχεις μπερδέψει, διαβάζοντας το σχόλιο σου. Η παραλαβή της κλήσης και η υπογραφή της κλήσης, ειναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες και έχεις δικαιωμα άρνησης τόσο υπογραφής οσο και παραλαβής. Μπορείς να την παραλάβεις ανυπόγραφη, μπορείς να μην την παραλάβεις και καθόλου. Πήγαινε μετά να κάνεις ενσταση σε κλήση που δεν έχεις παραλάβει καν.
gakost Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Petros Electron said: Οποτε με ολα αυτα που διαβάζω το χαρτι που παίρνουμε απο τις εταιρίες που βάζουν τις ζελατίνες δεν εχει καμιά νομική κάλυψη, ειναι μια παπατζα και απλα είμαστε έρμαιοι στο κάθε όργανο της τροχαίας και υπάλληλο ΚΤΕΟ ανάλογα με τις ορέξεις του αν θελήσει να μας βάλει σε περιπέτειες και εμεις μετα να πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες. Πραγματικά είμαστε μια Ελλαδα 2.0! Μάλιστα. Εγω προσωπικά αν μου τύχει κατι τέτοιο θα τις ξηλώσω και θα τελειώνει το θεμα. Άντε και το όργανο ή το ΚΤΕΟ σε έκοψε λες χωρίς να μετρήσει. Αυτός που στο έβαλε και τον πλήρωσες μέτρησε; Πόσο ποσοστό περνάει; Με βάση ποια μέτρηση σου δίνει ένα χαρτί; Μήπως το πρόβλημα ξεκινάει απο το ότι ούτε αυτοί που τα βάζουνε πιστοποιούν οτι είναι νόμιμη η δουλειά τους; Το ξαναέγραψα παρά πολλά κρύσταλλα είναι ήδη στο 70% και αυτοί που τα βάζουν το ξέρουν αλλά άμα σου πουν δεν μπαίνουν θα χάσουν τον πελάτη, θα νομίζεις ότι δεν θέλει να σε εξυπηρετήσει και θα πας στο δίπλα μαγαζί ούτως ή άλλως που σου δίνει «χαρτί» Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από gakost
andreas-d Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Η ανοησία στο μεγαλείο της, καγκουρες της δεκάρας,και μετά απορούμε γιατί έχουμε 665 νεκρούς από τροχαία ατυχήματα σε ένα χρόνο.. Στο εξωτερικό είναι μαλακές που δεν επιτρέπεται στο παρμπρίζ και στου οδηγού συνοδηγού.. Εάν πέσει σε νερό, με ζελατίνες παντού πώς θα απεγκλωβιστεις.. 2 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Tο όριο είναι 70% για τα παράθυρα οδηγού συνοδηγού και 75% για το παρπριζ το 65% δε ξέρω απο που το κατέβασες δεν εχω μπερδεψει τιποτα απλως λεω οτι το 65% ειναι τοσο κοντα στο 70% που θεωρειται αποκλιση μετρησεως 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Η παραλαβή της κλήσης και η υπογραφή της κλήσης, ειναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες και έχεις δικαιωμα άρνησης τόσο υπογραφής οσο και παραλαβής. Μακαρι να ειναι ετσι, αλλα ειμαι αβεβαιος για το νομικο καθεστως που διεπει καθε ενεργεια. Τι ειναι λοιπον η υπογραφη αν δεν ειναι αποδειξη παραλαβης μητε αποδειξη ενοχης??? 34 λεπτά πριν, gakost είπε Πόσο ποσοστό περνάει; Με βάση ποια μέτρηση σου δίνει ένα χαρτί; Μήπως το πρόβλημα ξεκινάει απο το ότι ούτε αυτοί που τα βάζουνε πιστοποιούν οτι είναι νόμιμη η δουλειά τους; Μετρηθηκε κανονικα σε εμενα και ειναι μεταξυ 64 και 68% αναλογα την μερια. Αυτο ρεαλιστικα μιλωντας ειναι σφαλμα μετρησης και ειναι της ταξης του 3-5% αποδεκτοτατο για μετρηση με τυπικα οργανα. 24 λεπτά πριν, andreas-d είπε Η ανοησία στο μεγαλείο της, καγκουρες της δεκάρας,και μετά απορούμε γιατί έχουμε 665 νεκρούς από τροχαία ατυχήματα σε ένα χρόνο.. Στο εξωτερικό είναι μαλακές που δεν επιτρέπεται στο παρμπρίζ και στου οδηγού συνοδηγού.. Το 70% ειναι πανευρωπαικη .νομοθεσια οποτε μια χαρα επιτρεπεται στα ιδια ποσοστα VLT. Επισης συγχεεις σκοπιμα τα φιμε με τους καγκουρες με τις δεκαρες και με τα τροχαια (που fun fact ειναι κατω του μεσου ορου των βαλκανιων). Ανουσια και επικινδυνη συγκριση. 26 λεπτά πριν, andreas-d είπε Εάν πέσει σε νερό, με ζελατίνες παντού πώς θα απεγκλωβιστεις.. Η τυπικες μεμβρανες (οχι ασφαλειας) δεν προσδιδουν καμια ουσιωδη αυξηση αντοχης στα tempered τζαμια. Οσο για τα laminated δεν σπανε ουτως η αλλως. Πολυ απλα αν πεσω στο νερο ωρα μου καλη (ειτε εχω ειτε οχι μεμβρανη), αν και δεν ειναι η μεγαλυτερη μου φοβια. Περιμενω να βυθιστει και ανοιγω κυριος. 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά 22 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Το 70% ειναι πανευρωπαικη .νομοθεσια οποτε μια χαρα επιτρεπεται στα ιδια ποσοστα VLT. Αυτό το λες εσύ για έλα Γερμανία με φιμε μπροστά να δούμε αν θα γυρίσεις με αμάξι μετά.. Μη λέμε αρλούμπες χορτάσαμε.. 1
him8 Δημοσ. πριν από 45 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 45 λεπτά Update: ΚΤΕΟ Πυλαίας (Θεσσαλονίκη) μάγκες. Μόλις πέρασε επιτυχώς. Ξηγημενα πράγματα. Μου λέει δεν σε καλύπτει κανένα χαρτί αλλά θα σε περάσω.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 42 λεπτά Δημοσ. πριν από 42 λεπτά 1 λεπτό πριν, him8 είπε Update: ΚΤΕΟ Πυλαίας (Θεσσαλονίκη) μάγκες. Μόλις πέρασε επιτυχώς. Ξηγημενα πράγματα. Μου λέει δεν σε καλύπτει κανένα χαρτί αλλά θα σε περάσω. Οπότε είσαι παράνομος αλλά σου έκανε χάρη;Ή δεν είσαι παράνομος και πέρασες κανονικά;
hyperlost Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δεν θα μάθουμε ποτέ, αφού το πέρασε έχει καλώς. Θα ανησυχήσει ξανά σε 2 χρόνια. 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά 6 λεπτά πριν, hyperlost είπε Θα ανησυχήσει ξανά σε 2 χρόνια. Εκτός κι αν τον σταματήσει καμιά τροχαία 😄 3 1
Sablj Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Δημοσ. πριν από 30 λεπτά 1 minute ago, Nabuko said: Εκτός κι αν τον σταματήσει καμιά τροχαία 😄 Αναμένουμε νέο θέμα από τον Topic Starter, με έγραψαν για τα φιμέ τι να κάνω ? 2
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Δημοσ. πριν από 23 λεπτά 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εκτός κι αν τον σταματήσει καμιά τροχαία 😄 τελευταια φορα που άκουσα καποιον να πηρε κλήση για φιμε ηταν πανω απο 10 χρονια πριν. επισης ποιος δυσκολευτηκε να περασει κτεο τα φιμε? εχω θεομαυρα τζαμια σε ενα αμαξι ( αηδια αλλα ετσι το πηρα) και ουτε καν μου το εχουν αναφερει σε κτεο. ουτε χαρτακια εχω ουτε πιστευω οτι ειναι εντος οριων αφου το βραδυ κατεβαζω το τζαμια για να βλεπω πισω να παρκαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα