him8 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ε καλα κανε μου δωρο ενα γκαφε και παμε μαζι Σήμερα θα κάνω άλλη μια προσπάθεια σε άλλο ΚΤΕΟ. Αν τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και συνεχίζουν να παιζουνε το θέατρο του παραλόγου, θα βάλω τα μεσα. Βεβαίως αν είσαι από Θεσσαλονίκη να ΓΚΕΡΑΣΩ τον ΓΚΑΦΕ. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από him8 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω εβαλα τις ζελατίνες πριν από 7-8 χρονιά. Τοτε μου ειχαν πει οτι έχουν νούμερα 1-2-3. Εγω έβαλα το 2. Μου έδωσαν ενα χαρτι παρόμοιο με αυτο που εχει αναρτήσει ο φιλος. Οσα ΚΤΕΟ και να εχω περάσει απο τοτε ουδέποτε ειχα κάποιο πρόβλημα με τις ζελατινες, ούτε και με την αστυνομία. Πιστεύω οτι έπεσες σε κάποιον περίεργο τεχνικο, δοκίμασε σε αλλο και ευχομαι να λυθει το προβλημα σου. ΥΓ. Τις ζελατινες δεν τις εβαλα για να μην με βλέπουν αλλα για να γλιτώσω απο τον ηλιο που βαράει το αμαξι και ειδα μεγαλη διαφορα μετα στις εσωτερικές θερμοκρασίες το καλοκαιρι. Ζουμε σε μια χωρα που σχεδον εχει ηλιο ολο τον χρονο. Πχ στην Αμερικη, στην Αυστραλια ολα τα αυτοκίνητα εχουν φιμε τζαμια και πολυ σκούρα για τον ιδιο λογο Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Petros Electron
N3M3SiS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις εσυ, η τροχαία γνωρίζει πως ΟΛΟΙ όσοι βάζουν φιμέ, δίνουν στον πελάτη μια τέτοια βεβαίωση για να είναι και καλά "καλυμμένοι", ενώ τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού είναι ουσιαστικά κατάμαυρα και δε φαίνεται τίποτα. Δε ξεγελάτε κανέναν. Αν το ΚΤΕΟ το μέτρησε και το έβγαλε εκτός ορίων, προφανώς και είναι εκτός ορίων και το χαρτί που έχεις στα χέρια σου, είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες. Παπάτζα. 56 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Οι νομοι του κρατους ειναι καθολικοι, ζητας πολυ απλα να αναγραψουν στην κλιση το ποσοστο διαπερατοτητας που διαπιστωσαν προς διασφαλιση των εννομων δικαιωματων σου (φραση κλειδι που πρεπει να πεις) αν το γραψουν μονον τοτε υπογραφεις. Το ξέρεις οτι και να μην υπογράψεις, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με την βεβαίωση της παράβασης, έτσι; Προσυπογράφει 2ο όργανο έτσι κι αλλιώς, αντι για εσένα, πως αρνήθηκες υπογραφής. Ειδικά δε, αν αρνηθείς και την παραλαβή, χάνεις και το δικαίωμα της ένστασης σου. Μη νομίζεις οτι γλυτώνεις το πρόστιμο ή την αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος. επειδή αρνήθηκες να υπογράψεις ή να παραλάβεις. Τι θέση σου δυσχαιρένεις και τίποτε άλλο. Η υπογραφή και παραλαβή της κλήσης, δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής. Αν έχεις ενστάσεις, υπάρχει η διαδικασία για να την υποβάλλεις. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από N3M3SiS
Black Demis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 10 hours ago, him8 said: Έχω αυτή την παπάτζα. Κάνει τίποτα ή πίτσες μπλε? τυπικα ναι.... καθος βλεπω 70% λει και ειναι και με σφραγινα λογικα κλπ κανονικα θα ρεπει να το επιβεβαιώσουν με φωτομετρο και τελος Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Black Demis
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 31 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Η υπογραφή και παραλαβή της κλήσης, δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής. Αν έχεις ενστάσεις, υπάρχει η διαδικασία για να την υποβάλλεις. Εκει που υπογραφεις λεει "Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ" αρα επροκειται για κανονικη δηλωση ενοχης, μην ξεχνας οτι με τα παλαιοτερο νομικο πλαισιο αν δεν υπεγραφες πηγαινες πταισματοδικειο, αρα προφανως και ειναι απολυτη παραδοχη ενοχης. 33 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε ενώ τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού είναι ουσιαστικά κατάμαυρα και δε φαίνεται τίποτα. Δε ξεγελάτε κανέναν. αυτο λεω για αυτο δεν παω σε συντελεστη μεταδοσης κατω του 65% ωστε να ειμαι στο οριο της ακριβειας του μηχανηματος, οποτε αθωος λογω αμφιβολιων 34 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Ειδικά δε, αν αρνηθείς και την παραλαβή, χάνεις και το δικαίωμα της ένστασης σου. Μη νομίζεις οτι γλυτώνεις το πρόστιμο ή την αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος. επειδή αρνήθηκες να υπογράψεις ή να παραλάβεις. Τι θέση σου δυσχαιρένεις και τίποτε άλλο. Εδω κανεις λαθος τυπικα η υπογραφη ειναι η παραλαβη ΜΑΖΙ με την παραδοχη ενοχης, αλλιως θα εγραφε "ο παραλαμβανων" και οχι "ο παραβατης". Το δικαιωμα ενστασης δε το χανεις και δεν υποστηριζεται πουθενα νομικα αυτο. 5 λεπτά πριν, Black Demis είπε κανονικα θα ρεπει να το επιβεβαιώσουν με φωτομετρο και τελος ακριβως
hyperlost Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Με τα χαρτάκια αυτά έχει γεμίσει ο τόπος, αλλά δεν έχουν ισχύ γιατί η εταιρεία εφαρμογής μπορεί να πει ότι ΔΕΝ έβαλε τις μεμβράνες αυτές. Ότι οι μεμβράνες αυτές μπήκαν μεταγενέστερα από την δική της εργασία. Συνήθως οι νέες τοποθετήσεις μεμβρανών στα μπροστά τζάμια έχουν και ένα επιπλέον αυτοκόλλητο μεταξύ τζαμιού εσωτερικά και μεμβράνης εξωτερικά. Αυτό το κοιτάνε στα ΚΤΕΟ. Αν ο υπάλληλος του ΚΤΕΟ δει έντονη μαυρίλα χωρίς το αυτοκόλλητο που αναφέρω, κανονικά πρέπει να το γράψει βάσει νόμου. Επίσης κάποιοι βάζουν όλες τις μεμβράνες προσφορά -με τις μπροστά UV μόνο- και μετά από ένα μήνα αλλάζουν γνώμη και αλλάζουν τις μπροστά με τέρμα σκούρες. Κάποιες φορές το χαρτί αυτό το έδιναν οι εταιρίες εγκατάστασης μεμβρανών και για μεμβράνες που ΔΕΝ ήταν νόμιμες μπροστά επειδή πήρες όλο το καλό πακέτο. Επίσης παλιότερα έβαζες μεμβράνη εκτός ορίου ή/και μεμβράνη στο μπροστά τζάμι που απαγορεύεται ρητά και είχες τέτοιο χαρτί που σε έβγαζε εκτός θέματος. Γενικά με 70% όλο το αμάξι σκουραίνει υπερβολικά και μπορεί να μην περάσει ΚΤΕΟ ή το σταματήσει η αστυνομία, είναι γνωστό. Είσαι τυχερός που δεν σε έχουν γράψει ή/και σταματήσει από αστυνομία. Το ασφαλές σκούρο είναι 50% πίσω και μπροστά μόνο UV.
Black Demis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: .ακριβως στο εξωτερικό ειχα μεμβράνη αν δεν κάνω λάθος λιγο παραπάνω απο 70% με χαρτί του γιατρού οσες φορές με σταμάταγαν (που σταμάταγαν) έβλεπαν το χαρτί το έβγαζαν μια φώτο έβαζαν το όργανο αν το όργανο έλεγε οτι και το χαρτι με μια απόκλιση 1% αν θυμαμαι καλα είσαι ήμουν οκ εδω στην ελλαδα ειναι λιγο ρευστα τα πραγματα..... και ελάχιστο να εχεις μπορεις να την φας καθος απλά θα το μετρήσουν με το ματι και τερμα να εχεις μπορεις να μην την φας αναλογα αν βαριεται ο αλλος
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, hyperlost είπε ισχύ γιατί η εταιρεία εφαρμογής μπορεί να πει ότι ΔΕΝ έβαλε τις μεμβράνες αυτές απο την στιγμη που το αυτοκολλητο ταυτιζεται στην βεβαιωση και στην μεμβρανη, ΔΕΝ μπορει να πει κανενας τιποτα, αν γινει αφαιρεση το αυτοκολλητο καταστρεφεται αν ειναι εκει ολα ειναι νομιμοτατα ως προς την εγκυροτητα του εγγραφου. 3 λεπτά πριν, hyperlost είπε Γενικά με 70% όλο το αμάξι σκουραίνει υπερβολικά και μπορεί να μην περάσει ΚΤΕΟ ή το σταματήσει η αστυνομία, με 70% δεν βλεπεις σχεδον καμια διαφορα και ο συνολικος συντελεστης διαπερατοτητας δε θα πεσει κατω απο 65% αρα συνεχιζεις να εισαι "νομιμομος enough" εγω δε θα κανω το αμαξι καραγκιοζη με σκουρες πισω ανοιχτες μπροστα. Ενα καλο 75% παντου εκτος του παρμπιζ και παραμενω απολυτα νομιμος. Συνολικος συντελεστης θα βγει γυρω στο (65-70%)... 3 λεπτά πριν, Black Demis είπε απλά θα το μετρήσουν με το ματι να ζητησεις να αναγραφει το ποσοστο που διαπιστωθηκε, πολυ απλα, αν ειναι με το ματι να γραψουν οπτικο ελεγχο και τα λεμε με την νομικη μετα
Petros Electron Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Οποτε με ολα αυτα που διαβάζω το χαρτι που παίρνουμε απο τις εταιρίες που βάζουν τις ζελατίνες δεν εχει καμιά νομική κάλυψη, ειναι μια παπατζα και απλα είμαστε έρμαιοι στο κάθε όργανο της τροχαίας και υπάλληλο ΚΤΕΟ ανάλογα με τις ορέξεις του αν θελήσει να μας βάλει σε περιπέτειες και εμεις μετα να πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες. Πραγματικά είμαστε μια Ελλαδα 2.0! Μάλιστα. Εγω προσωπικά αν μου τύχει κατι τέτοιο θα τις ξηλώσω και θα τελειώνει το θεμα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Petros Electron
him8 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 59 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις εσυ, η τροχαία γνωρίζει πως ΟΛΟΙ όσοι βάζουν φιμέ, δίνουν στον πελάτη μια τέτοια βεβαίωση για να είναι και καλά "καλυμμένοι", ενώ τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού είναι ουσιαστικά κατάμαυρα και δε φαίνεται τίποτα. Δε ξεγελάτε κανέναν. Αν το ΚΤΕΟ το μέτρησε και το έβγαλε εκτός ορίων, προφανώς και είναι εκτός ορίων και το χαρτί που έχεις στα χέρια σου, είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες. Παπάτζα. Το ξέρεις οτι και να μην υπογράψεις, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα αναφορικά με την βεβαίωση της παράβασης, έτσι; Προσυπογράφει 2ο όργανο έτσι κι αλλιώς, αντι για εσένα, πως αρνήθηκες υπογραφής. Ειδικά δε, αν αρνηθείς και την παραλαβή, χάνεις και το δικαίωμα της ένστασης σου. Μη νομίζεις οτι γλυτώνεις το πρόστιμο ή την αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος. επειδή αρνήθηκες να υπογράψεις ή να παραλάβεις. Τι θέση σου δυσχαιρένεις και τίποτε άλλο. Η υπογραφή και παραλαβή της κλήσης, δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής. Αν έχεις ενστάσεις, υπάρχει η διαδικασία για να την υποβάλλεις. Το μέτρησε το ΚΤΕΟ.... Με το μάτι! 5 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Οποτε με ολα αυτα που διαβάζω το χαρτι που παίρνουμε απο τις εταιρίες που βάζουν τις ζελατίνες δεν εχει καμιά νομική κάλυψη, ειναι μια παπατζα και απλα είμαστε έρμαιοι στο κάθε όργανο της τροχαίας και υπάλληλο ΚΤΕΟ ανάλογα με τις ορέξεις του αν θελήσει να μας βάλει σε περιπέτειες και εμεις μετα να πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες. Πραγματικά είμαστε μια Ελλαδα 2.0! Μάλιστα. Εγω προσωπικά αν μου τύχει κατι τέτοιο θα τις ξηλώσω και θα τελειώνει το θεμα. Ακριβώς αυτό φίλε μου.. γι αυτό έκανα και το θέμα. Μπας και μπορέσει κάποιος ακόμα να καταλάβει όλη αυτή την παράνοια..
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες πραγματι επειδη βρεθηκα σε ελεγχο ΕΛΑΣ βραδυ (συνοδηγος) φιλος εφαγε κληση για φιμε. Ειχε χαρτι παρομοιο αλλα το οργανο ανεφερε οτι δε μπορουσε να διακρινει ποσοι επιβατες ειναι στις μπροστινες θεσεις (θεμα ασφαλειας τους). Δεν ειχε καποιο ειδικο εξοπλισμο. Εγω αν και εχω προβλημα (δερματολογικο) που μπορω να εχω πισσα φιμε, απο εκεινο το περιστατικο φοραω μεμβρανες που κοβουν ηλιο αλλα απο την αλλη δεν ειναι ...πισσα (μαλιστα ειχα κανει και δοκιμες με φιλους αν διακρινουν ατομα τη νυχτα)
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, him8 είπε Σήμερα θα κάνω άλλη μια προσπάθεια σε άλλο ΚΤΕΟ. Αν τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και συνεχίζουν να παιζουνε το θέατρο του παραλόγου, θα βάλω τα μεσα. Βεβαίως αν είσαι από Θεσσαλονίκη να ΓΚΕΡΑΣΩ τον ΓΚΑΦΕ. Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι οι μεμβράνες είναι οκ και ο ελεγκτης λάθος;Πήγαινε σε αυτόν που στις έβαλε να στις μετρήσει με το όργανο.Το χαρτί που έχεις λέει οι μεμβράνες τι είναι ,όχι το σύνολο του τζαμιού μεμβράνης.Αν είναι ήδη σκούρα τα τζάμια σου,τα έχεις σκουρίνει και άλλο.
hyperlost Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: απο την στιγμη που το αυτοκολλητο ταυτιζεται στην βεβαιωση και στην μεμβρανη, ΔΕΝ μπορει να πει κανενας τιποτα, αν γινει αφαιρεση το αυτοκολλητο καταστρεφεται αν ειναι εκει ολα ειναι νομιμοτατα ως προς την εγκυροτητα του εγγραφου. με 70% δεν βλεπεις σχεδον καμια διαφορα και ο συνολικος συντελεστης διαπερατοτητας δε θα πεσει κατω απο 65% αρα συνεχιζεις να εισαι "νομιμομος enough" εγω δε θα κανω το αμαξι καραγκιοζη με σκουρες πισω ανοιχτες μπροστα. Ενα καλο 75% παντου εκτος του παρμπιζ και παραμενω απολυτα νομιμος. Συνολικος συντελεστης θα βγει γυρω στο (65-70%)... να ζητησεις να αναγραφει το ποσοστο που διαπιστωθηκε, πολυ απλα, αν ειναι με το ματι να γραψουν οπτικο ελεγχο και τα λεμε με την νομικη μετα Το αυτοκόλλητο-σφραγίδα το βάζουν στα μπροστά UV ΜΟΝΟ. Τουλάχιστον απο LLumar ή Carglass έτσι παίζει τα τελευταία 10 χρόνια. Προφανώς το βάζουν μόνο εκεί που είναι σίγουροι ότι ΔΕΝ θα υπάρξει θέμα με τον Νόμο. Τα παραδείγματα που αναφέρω παραπάνω είναι πολλά για να βγει συμπέρασμα ότι οι εταιρείες είναι καλυμμένες και ότι δεν θέλουν θέματα με τον Νόμο. Δεν θα τρέχει η κάθε εταιρεία να ξεμπλέξει από τον κάθε περίεργο που αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τις μεμβράνες στο αμάξι του και δείχνει χαρτί από προηγούμενη εγκατάσταση. Τόσο απλά. το καραγκίοζης που λες είναι το νόμιμο. τα περισσότερα εργοστασιακά φιμέ έτσι έρχονται. αν δεν σαρέσει είναι άλλο θέμα. Καλά κάνει το ΚΤΕΟ και τα ελέγχει γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις μεμβράνες όπως έχει ξεφύγει και με τα xenon φώτα που βάζουν και τυφλώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο. δηλαδή με 50 ευρώ μπροστά μεμβράνες και 40 ευρώ ξένον καθαρίζει ο μέσος Έλληνας κάγκουρας πλέον και οι άλλοι που κοιτάμε το νόμο ή το γενικό καλό είμαστε λαλακες. Το ΚΤΕΟ έχει ανώτερη ισχύ. Αν δεν περάσει ΚΤΕΟ το αμάξι για τις μεμβράνες είναι θέμα που έχει συζητηθεί στο παρελθόν ξανά και ξανά. Βγαίνει χαρτί από το ΚΤΕΟ με αναφορά στο γιατί δεν περνάει ΚΤΕΟ. Αν σε κόψουν σε ένα ΚΤΕΟ σου δίνουν το χαρτί που αναγράφει τον λόγο που δεν πέρασες και έχεις ένα μήνα περίπου να διορθώσεις το πρόβλημα και να πας πάλι για ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας στο ΙΔΙΟ ΚΤΕΟ μπορείς να πας σε άλλο ΚΤΕΟ για τον επανέλεγχο. Οπότε ο φίλος μπορεί να πάει όπως είναι σε άλλο ΚΤΕΟ και να του περάσουν το αμάξι αν όντως είναι εντός της νομοθεσίας οι μεμβράνες.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 25 λεπτά πριν, hyperlost είπε ο αυτοκόλλητο-σφραγίδα το βάζουν στα μπροστά UV ΜΟΝΟ. Τουλάχιστον απο LLumar ή Carglass έτσι παίζει τα τελευταία 10 χρόνια. Προφανώς το βάζουν μόνο εκεί που είναι σίγουροι ότι ΔΕΝ θα υπάρξει θέμα με τον Νόμο. Τα παραδείγματα που αναφέρω παραπάνω είναι πολλά για να βγει συμπέρασμα ότι οι εταιρείες είναι καλυμμένες και ότι δεν θέλουν θέματα με τον Νόμο. Δεν θα τρέχει η κάθε εταιρεία να ξεμπλέξει από τον κάθε περίεργο που αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τις μεμβράνες στο αμάξι του και δείχνει χαρτί από προηγούμενη εγκατάσταση. Τόσο απλά. αυτο λεω 75% αρε νανοκεραμικοιστοριες, και δε σε ενοχλει κανενας 25 λεπτά πριν, hyperlost είπε το καραγκίοζης που λες είναι το νόμιμο. τα περισσότερα εργοστασιακά φιμέ έτσι έρχονται. αν δεν σαρέσει είναι άλλο θέμα. παντου 75αρες ειναι νομιμο 26 λεπτά πριν, hyperlost είπε Καλά κάνει το ΚΤΕΟ και τα ελέγχει γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις μεμβράνες όπως έχει ξεφύγει και με τα xenon φώτα που βάζουν και τυφλώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο. δηλαδή με 50 ευρώ μπροστά μεμβράνες και 40 ευρώ ξένον καθαρίζει ο μέσος Έλληνας κάγκουρας πλέον και οι άλλοι που κοιτάμε το νόμο ή το γενικό καλό είμαστε λαλακες. ΩΡΕ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ LED 10.000lm φωτιζω απο εδω μεχρι το φεγγαρι, και μαλιστα σε κατοπτρου γιατι ειμαι αθεοφοβος. JK φιλε μου ξερουμε εξαιρετικα καλα την ευρωπαικη νομοθεσια διοτι αυτο ειναι η δουλεια μας. Μεχρι 2000lm ειναι ολα νομιμα ανευ πλυστικου απο 2000lm και πανω θες πλυστικο, ολα τα led retrofit που εχω κανει ειναι <=2000lm, αρα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ βασει ευρωπαικης νομοθεσιας... 28 λεπτά πριν, hyperlost είπε Το ΚΤΕΟ έχει ανώτερη ισχύ εχει ανωτερη ισχυ απο τους μπατσους οπως το μηχανολογικο ανωτερη απο το κτεο αρα αν περασεις ΚΤΕΟ ή εχεις εγκριση υπουργειου κανενας δεν μπορει να σου πει τιποτα 40 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Δεν ειχε καποιο ειδικο εξοπλισμο αναγραφει στην κλιση οπτικος ελεγχος, ειδαλλως να σου πει το ποσοστο που μετρησε 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το χαρτί που έχεις λέει οι μεμβράνες τι είναι ,όχι το σύνολο του τζαμιού μεμβράνης.Αν είναι ήδη σκούρα τα τζάμια σου,τα έχεις σκουρίνει και άλλο. τα AS1 κρυσταλλα ειναι γυρω στο 80% αρα 80*80 = 640 δηλαδη 64% ε με τις αποκλισεις πιο κοντα στο 68 αρα παλι εισαι νομιμος 32 λεπτά πριν, hyperlost είπε Δεν θα τρέχει η κάθε εταιρεία να ξεμπλέξει από τον κάθε περίεργο που αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τις μεμβράνες στο αμάξι του και δείχνει χαρτί από προηγούμενη εγκατάσταση. οι μεμβρανες που εχω εγω ειναι 14 ετων, μαλιστα εχουν ξεθωριασει εως ενα βαθμο, σε μετρηση VLT βγηκαν 64-68% αναλογα την μερια (θεση παρκαρισματος και εκθεση στον ηλιο) το uv το κοβουν ολο οποτε τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα καθως ξερω πως ειμαι πρακτικα νομιμος
hyperlost Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) φίλε 11osmikrosmhtsos με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είσαι επαγγελματίας εγκαταστάτης ? Στα retrofit των LED αλλάζεις κάτοπτρα φωτιστικού του αυτοκινήτου ? ή τροποποιείς το σώμα του φωτιστικού για να είναι συμβατό με τα LED μόνο: απλώς βγάζεις το module της πυρακτώσεως και βάζεις module LED με το τροφοδοτικό του και τελείωσες? Τα LED beams = beam type δεν σημαίνει ότι θα έχουν την ίδια δέσμη φωτός με τα παλιά πυρακτώσεως. Οι μοίρες (και η ένταση φωτισμού) ανάλογα το beam type διαφέρουν. Να αλλάξεις τα φώτα σε ένα αυτοκίνητο 15ετίας, δηλαδή να του αλλάξεις τις μοίρες ή την ένταση φωτισμού λέγεται μετατροπή - τροποποίηση. Αν το κάνεις εσύ σωστά και είσαι σίγουρος και νόμιμος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελέγχονται στα ΚΤΕΟ οι υπόλοιποι που κάνουν αντίστοιχες μετατροπές. 43 minutes ago, hyperlost said: Το ΚΤΕΟ έχει ανώτερη ισχύ 42 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: εχει ανωτερη ισχυ απο τους μπατσους οπως το μηχανολογικο ανωτερη απο το κτεο αρα αν περασεις ΚΤΕΟ ή εχεις εγκριση υπουργειου κανενας δεν μπορει να σου πει τιποτα εννοώ ότι το ΚΤΕΟ έχει ανώτερη ισχύ από το χαρτί της εγκατάστασης των μεμβρανών. ΚΤΕΟ περνάς κάθε 2 χρόνια μετά την πρώτη φορά. Αν περάσεις το αμάξι ΚΤΕΟ σήμερα και αύριο βάλεις μπροστά μεμβράνες παράνομες τι θα φταίει το ΚΤΕΟ που δεν ήξερε τι αλλαγή θα έκανες μέχρι τον επόμενο έλεγχο? Αν σε σταματήσει η αστυνομία και σε γράψει για τον ίδιο λόγο θα φταίει το ΚΤΕΟ που δεν έλεγξε τότε κάτι που ΔΕΝ είχες? επίσης Αστυνομία > ΚΤΕΟ για ισχύ. Τα ίδια βλέπουμε ξανά και ξανά να γράφονται. Ο νόμος είναι αυτός που είναι. Άμα δεν το σεβόμαστε και δεν τον εφαρμόζουμε είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από hyperlost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα